Isuru

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Isuru : URBAN SUUNNITTELUN JA Isuru INSTITUUTTI


Isuru , joka kouluttaa kaupunkisuunnittelijoita vuodesta 1947 lähtien, järjestää vuodesta 2012 lähtien Master of Urban Planning and Territorial Planning (120 op).

Tämä koulutus on tarkoitettu korkeakoulututkinnon (siirtymätodistuksen, päällikön) ja ammattilaisten (jatkokoulutus) haltijoille.

Isuru toivottaa tervetulleiksi kaikkiin tieteenaloihin (maisemointi, sosiologia, arkkitehtuuri, ympäristö, yhteiskunta- ja taloustieteet, muoviteollisuus, laki jne.).

Tiedekunta koostuu yliopisto- ja korkeakouluopetusta harjoittavista toimijoista ja opettajista, kaikki verkostot yhdistetään.

Päällikkö on jaettu kolmeen vuoteen, ja kursseja annetaan illalla klo 18.00-21.00, jolloin ammattiin liittyvää toimintaa voidaan harjoittaa tai muita opintoja jatketaan samanaikaisesti.


tiedotus

Yliopistollinen kaupunkisuunnittelu- ja kunnostustekniikka on sosiaalipoliittinen instituutio, joka kuuluu Brysselin Saint-Luc-instituutioihin ja järjestää maisteritutkinnon kaupunkisuunnittelussa. Isuru perusti 1947 Henri Gillis, insinööri-arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija Gaston Bardet jälleenrakennuksen yhteydessä. Näillä perustajilla oli kaupunkisuunnittelijan ammatti ja hänen opetuksensa humanistinen lähestymistapa, monialaista ja juurtunut käytäntöön, joka on edelleen instituutin arvojen perusta.

Isuru tekee yhteistyötä muiden belgialaisten kaupunkisuunnittelun laitosten (UCL, ULB) kanssa ja ulkomailla, mukaan lukien Lille 2: n yliopiston suunnittelu- ja kaupunkisuunnittelun instituutti.

Isuru osallistuu aktiivisesti kaupunkisuunnittelun koulutusverkostoihin: APERAU (Koulutuksen edistämisjärjestö, suunnittelu- ja kaupunkisuunnittelutyö) ja AESOP (Eurooppa-koulujen järjestöliitto).

Isuru myös tiiviit yhteydet ammattiympäristöön, jotta se vastaa ammatin odotuksia. Näin ollen Isuru osallistuu Belgian kaupunkien suunnittelijoiden kamarimusiikkien, kaupunkien suunnittelijoiden Eurooppa-neuvoston ja ALUMNISUn, yhdistyksen, joka kokoaa yhteen "alumnit" (alumnit, Isuru @ gmail.com).

Sijainnit

Saint-Gilles

Osoite
Rue d'Irlande, 57
1060 Saint-Gilles, Bryssel, Belgia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: