Lue virallinen kuvaus

Hei, olen Jennifer

Yrittäjä, cheerleader, networker ja foodie omistettu auttamaan nuoria tulee henkilö, jonka he todella haluavat olla. Perustaisin yritykseni, Go For it Brussels , jotta luodaan mahdollisuuksia perusopiskelijoille ja jatko-opiskelijoille etukäteen ammattimaisesti samalla kun nautit kerran elämässä kokemuksesta.

Go For it Brussels työskentelemme yhdessä pienessä mutta monipuolisessa ryhmässä, jossa yhdessä on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus opiskelijoiden kanssa. Uskomme, että matkustaminen, uusien kulttuurien kohtaaminen, uusien ihmisten tapaaminen ovat keskeisiä kokemuksia, jotka voivat muokata kuka olet henkilöksi ja moninkertaistaa mahdollisuutesi heti.

Minulle kuusi kuukautta, jotka lähdin opiskelemaan ulkomaille Ranskassa, olivat joitain elämäni parhaita aikoja. Tein kovasti töitä ja nukuin tarpeeksi - ja käänsin kaikki vaatteeni vihreiksi, koska en eronnut pesua. Äitini ei ollut tyytyväinen! Mutta ystävät, jotka olen tehnyt, oppimani taidot ja luottamus, jonka saavuin selvittämällä paljon erilaisia ​​asioita, ovat se, mitä todella pysyy kanssani vielä vuosia myöhemmin, kun pesuerotustekniikka on (käytännöllisesti katsoen) täydellinen . Uskomme myös laatuun ja arvokkuuteen, jota et voi saada missään muualla. Siksi korostimme ammattimaista kehitystä ohjelmissamme.

Haluamme, että jokaiselle opiskelijalle taataan syvällinen kokemus siitä, alkavatko ne koko lukukauden ulkomaille tai matkustavat viikon ajan, joten olemme sisällyttäneet kaikkiin ohjelmiimme portfolio rakentajaa: selkeä arvokas elementti näyttää tulevalle työnantajalle.

Tämä johtuu siitä, että ilmaisen WiFi-yhteyden ja matkustussovellusten aikakaudella uskomme, että matkustuksesta on vielä paljon enemmän kuin vain hauskaa.

Mitä meistä tehdään

Tiimimme on isännöi satoja opiskelijoita viimeisten viidentoista vuoden aikana ja valmentanut ja opettanut yli 130: tä auttaakseen heitä kasvamaan superheroiksi, joiden on tarkoitus olla. Seuraavassa kerrotaan eduista, joita he raportoivat kokemuksestaan:

  • Minulla oli unohtumaton kokemus, haluaisin täysin tehdä sen uudelleen
  • Kun haastin tohtorikoululle / työpaikalle / harjoittelupaikalle, kokemukseni harjoittelusta todella auttoivat saattamaan sopimuksen
  • Opin paljon itsestäni ja saavuin käsiksi mahdollisiin urapolkuihini
  • Opin käytännön elämäntaidoista ja itsestäni.


Ei pieniä suunnitelmia

Meillä on todistettu kokemus parhaiden harjoittelujaksojen tarjoamisesta ja parhaiden opiskelijoiden järjestämisestä. Opetamme oppilaitamme tulemaan parhaansa mukaan ja neuvottelemme heille isojen toimipaikkojen kanssa isäntäkeskuksissa. Win-win! Tarjoamme jatkuvaa mentorointi- ja valmentajia luomaan visio urastaan.


Ymmärtäminen

Saamme sen, joskus on vaikea päästä eroon perheestä ja ystävistä pitkään, ja työskentelyn ja opiskelun välillä voi elää kovaa. Olemme olleet siellä, ja olemme kehittäneet herkkyyttä ja myötätuntoa pitämään oppilaiden käsi heidän tarpeensa aikana ja auttaa heitä hankkimaan vaikeuksia


Paikallinen osaaminen

Meillä on vankka perusta Euroopassa, jossa olemme toimineet ja verkottaneet vuosia. Voimme perustaa suuria harjoittelupaikkoja ja käyntejä, koska meillä on kontakteja tehdä se hyvin. Kulttuurivaihto alkaa kanssamme pian aloittaessamme keskustelun ja sinua kannustetaan pohtimaan itseäsi ja kulttuuriasi ja saamaan arvokasta tietoa kulttuurienvälisestä viestinnästä joka vaiheessa.

Miksi Bryssel

EU: n toimielimet

Bryssel on EU: n päätöksenteon ytimessä ja siinä on kolme EU: n politiikan pääosaa

Hallitusasiat

Satoilla ryhmillä, yrityksillä ja yhdistyksillä, jotka toimivat edustustoissa ja eurooppalaisissa asioissa, Brysselissä on enemmän lobbaajia kuin Washington DC.

Kansainvälistä bisnestä

Suuret ja pienet yritykset keräävät EU: n päämajaa

Kätevä matkailu

Kymmenet edulliset lennot päivässä menevät kaikkialle Eurooppaan, sekä junat, bussit, kaikki haluamasi matkustusvaihtoehdot.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Go For it Brussels

Mikään ei sano kansainvälistä ammattilaista kuin jatka, jolla on kokemusta useista maista, mutta miten koota tämä yhteen, jos olet vasta koulun ulkopuolella tai edes viel ... [+]

Etkö ole kyllästynyt selaamaan työkokemuksia, jotka edellyttävät kokemusta? Ja miten sinun pitäisi saada kokemusta joka tapauksessa?

Voimme auttaa

Jos olet perus-, jatko-opiskelija tai vastavalmistunut yliopistossa tai yliopistossa, tämä on ohjelma sinulle! Autamme sinua siirtymään sujuvasti akateemisesta ammattiin.

Mitä saat:

harjoittelupaikka kiinnostavalla alueellasi, 100% taattu!Kiillotettu cv ja saatekirje, vaivatontapaikallista suuntautumista ja neuvoja, joten tunnet olosi nopeasti kotoisaksi uudessa ympäristössäsiRetkeilijävaihtoehto: edullisin ohjelma!Ohjelmamaksu sisältää harjoittelupaikan, cv-kiillotuksen ja uravalmennuksen sekä akateemiset opintopisteet: 2250 € kiinteä maksu... [-]
Belgia Brussels
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Go For it Brussels

Tämä on tilaisuutesi saada tämä vaikeasti saavutettava rivi ansioluettelossasi: kokemus! Ohjelma sisältää pääsyn Vesalius College -koulutukseen lyhyeksi akateemiseksi ohj ... [+]

Autamme sinua käyttämään ammattimaista maailmaa - kun olet vielä opiskelija.

Luuletko salaa epäilevän, että olet tarkoitettu suurempia asioita, mutta et voi aivan selvittää seuraavan askeleen? Oletko syntynyt lentämään, mutta myös todella haluat jalkasi maahan?

Harjoittelu, jota et halua lähteä kotiin

Me löydämme sinut hyvään harjoitteluun Brysselissä käyttämällä profiiliasi ja verkostoamme ja mainettamme. Sinä, ystäväni, sen sijaan, että pyöritit päätäsi seinään, ihmettelet, miksi kuulet sirkat sen jälkeen, kun olet hakenut sata sataa organisaatiota, sinun tulee silitys mekko paitaasi ja pakata laukusi. Älä tee virhettä: sinun täytyy työskennellä kovasti ja ansaita toimiston kunnioitus - emme voi tehdä sitä puolestasi. Mutta sinulla on valmentaja ja mentori, joka opastaa sinua, rohkaisee sinua ja strategiaa kanssasi joka askeleella.... [-]

Belgia Brussels
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 3 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship