CLL Language Centres

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi oppia ranskaa CLL: llä?

Osallistuessaan aktiivisesti ranskaksi vieraana kielenä yli 31 vuoteen CLL: llä on erittäin pätevä kouluttajaryhmä, joka on erikoistunut opettamaan ja helpottamaan pieniä oppijaryhmiä. Opettajien jatkuva koulutus ja kumppanuus Louvainin katolisen yliopiston kanssa takaavat erinomaisen laadun ja luotettavuuden.

Keskitymme suulliseen viestintään, jonka avulla voit ymmärtää ja puhua ranskaa todellisissa tilanteissa. Kaikki kurssimme perustuvat ranskankielisen belgialaisen kulttuurin kulttuuriin, mikä auttaa sinua integroimaan entistä helpommin maamme.

Ranskan kursseja

 • etenevä

Jotta rengas jatkuisi jatkuvasti ja säännöllisesti, tarvitset oppimisen lähestymistapaa, joka pohjautuu lähinnä suullisen kielitaidon hankkimiseen kommunikointiin jokapäiväisessä elämässä (työ, sosiaalinen toiminta jne.).

 • intensiivinen

Intensiivikurssimme auttavat sinua nopeasti aktivoimaan suullisen viestinnän sujuvuutta ja parantamaan tehokkuutta päivittäisissä ranskankielisissä töissäsi. Päätavoitteena on saada luottamus "uskaltaa puhua" ranskaksi todellisissa tilanteissa (työpaikalla, kotona, koulussa ...).

 • Kesäkursseja French4Life

2 viikkoa intensiivisiä ranskalaisia ​​oppitunteja Euroopan sydämessä.
Alizé-ohjelma edesauttaa maksimaalista tehokkuutta ranskalaisen hallitsemisessa sen joustavan luonteen ja valmiin tavan mukaan, joka se mukautuu tavoitteisiinne. Voit rekisteröidä useita moduuleja tai aloittaa yhdellä moduulilla ja lisätä lisäistuntoja, kunnes saavutat tavoitteet.

 • Kesäkursseja French4Study

Valmistaudu oleskelullesi yliopistoon

Magellan-ohjelman vahvuus perustuu siihen, että se yhdistää kolme keskeistä ominaisuutta:
rohkeasti puhua ranskaa, (oppitunti keskittyy suurimmaksi osaksi suulliseen käytäntöön ja viestintään), tehokas (valmistautuminen tutkimuksiin, tutkimustyö tai työskentely ranskaksi) ja kulttuurin löytäminen (kulttuurivierailujen ansiosta ja ihmisten kohtaaminen).

 • Kesäkursseja French4Work

Intensiivikurssi, jossa keskitytään ammatilliseen viestintään
Haluat antaa todellista lisäystä ranskalaiseen tietämykseen, jotta voit käyttää sitä nopeasti ja tehokkaasti työelämässäsi. Olet valmis investoimaan aikaa kurssiin luopumatta päivittäisistä aktiviteeteistasi.

Kesä-iltaohjelma auttaa sinua tehostamaan ammattitilanteissa tarjoamalla sinulle 4 viikonloppua yli 2 viikon ajan.

 • Yksi yhteen

Ota täysi hyöty räätälöidystä kurssista, joka on luotu yhdessä kielten kouluttajan kanssa - todellinen kielen valmentaja, joka auttaa sinua nopeaan etenemiseen ja oman oppaanne matkalle oppimiseen ranskaksi

 • "A la carte" -kursseja

Voit luoda osallistujaryhmän, jolla on samanlainen taso ja oppimistavoitteet, ja järjestät yhteistyössä CLL-oppimisneuvojesi kanssa kielikurssisi, joka on kokonainen koko ryhmälle (päivämäärät, rytmi, aikataulu).

 • Yksittäinen upotus

Tämä yksittäinen ohjelma, joka koostuu yhdestä, erittäin intensiivisestä kokopäivätyöstä koostuvasta viikosta ranskaksi, mahdollistaa jatkuvaa rytmimuutosta ja saa erityistä vauhtia ranskankieliselle tasolle, jotta voit olla suoraan toiminnassa ammatillisessa elämässäsi.

Keskuksemme

Tervetuloa kahteen keskukseen, jotka ovat omistettu kielten oppimiselle.

Meillä on yksi keskus Woluwessa Brysselin ympäröivässä vihreässä vyöhykkeessä, Belgian ja Euroopan pääkaupungissa ja toinen keskus vain muutaman askeleen päässä Louvain-la-Neuven kaupungin keskustasta, vilkkaasta yliopistokaupungista, joka sijaitsee 25 kilometrin päässä Brysselistä .

Menestyksen avain!

 1. Onnistunut ja todistettu opetusmenetelmä
 2. Räätälöityjä kursseja ja intensiivisiä ohjelmia
 3. Sinun motivaatiosi, avain hyvään edistymiseen
 4. Opettajat, jotka ovat taaksepäin työskennelleet vakavasti
 5. Käynnissä olevat arvioinnit
 6. Ilo oppimisesta hauskassa ja ystävällisessä ilmapiirissä

Sijainnit

Woluwe-Saint-Lambert

CLL Brussels

Ottignies-Louvain-la-Neuvessa

CLL Louvain-la-Neuve

Osoite
Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve
Ottignies-Louvain-la-Neuvessa, Vallonian alue, Belgia