University Senior College Adelaide

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yliopiston vanhempi korkeakoulu perustettiin vuonna 2002 maalliseksi, yhteisopetukselliseksi itsenäiseksi lukioksi vuoden 11 ja 12 opiskelijoille, jotka etsivät akateemista ja tukevaa Pathway yliopisto-opintoihin ja sen jälkeen. Vuonna 2020 yliopiston vanhempi korkeakoulu esitteli vuoden 10.

University Senior Collegessa olemme sitoutuneet valmistamaan opiskelijoita luomaan kuilun toissijaisen ja korkea-asteen tutkimuksen välillä. USC on tällä hetkellä yksi merkittävimmistä yliopistosektorin syöttökouluista Etelä-Australiassa, erityisesti Adelaiden yliopistossa.

Vaikka erikoistunut ja kokenut opettajatiimimme työskentelee opiskelijoiden kanssa luodakseen opetus- ja oppimiskumppanuuden, opiskelijoita kannustetaan ottamaan vastuu omasta oppimisestaan. Koulupäivä University Senior Collegessa on muotoiltu palvelemaan opiskelijoita, jotka valitsevat kattavan valikoiman aiheista, joilla on selkeät yhteydet yliopiston sisäänkäyntiin. Tässä dynaamisessa aikuisympäristössä opiskelijat pystyvät tunnistamaan ja seuraamaan aitoja opinto-ohjelmia, jotka tarjoavat Pathways palkitseville uravaihtoehdoille.

Ainutlaatuinen kumppanuus University of Adelaide luo oppimista Pathway , joka voi olla innostava. Helppo pääsy akateemiseen henkilökuntaan ja erikoistuneisiin tiloihin tarjoaa rikastetun ja innovatiivisen oppimiskokemuksen. Tavoitteenamme on edistää yhteistyöympäristöä, joka edistää tiedon, taitojen, asenteiden, omavaraisuuden ja omanarvontunnon tunnetta, jonka avulla opiskelijat voivat maksimoida henkilökohtaisen potentiaalinsa. Opiskelijamme tulevat hyvin erilaisista taustoista, ja yli 80 koulua tarjoaa paikalliset saantimme.

Sijainnit

adelaide

Osoite
Kintore Avenue
5005 adelaide, Etelä-Australia, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: