Unity College Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Näkemys
Unity College Australia on rekisteröity ammatillinen korkeakoulu, joka pyrkii vaikuttamaan elämään kouluttamalla ihmisiä kristillisessä ympäristössä töihin, etuihin tai ministeriöön.

Tehtävä

Tavoitteenamme on tarjota koulutusta, joka:
 • on merkityksellinen ja laadukas
 • auttaa opiskelijoita saavuttamaan huippuosaamista työpaikoilla
 • kehittää tietoisuutta muiden tarpeista ja taidoista vastaamaan asianmukaisesti
 • edistää kristittyjen uskon osuutta itsestä ja yhteiskunnasta
 • edistää henkilökohtaista kypsyyttä ja luonteen kehittymistä, mikä johtaa kykyyn vaikuttaa tehokkaasti yhteiskuntaan kokonaisuutena

Uskomukset

Tohtorikirkko, Unity College Australia on kristillisen kirkon valtavirrassa, sillä se on sitoutunut Raamatun innoitukseen ja valtuuksiin, evankeliumin julistamiseen ja Jeesuksen Kristuksen riittävyyteen kaikille ihmisten tarpeille. Perusajatuksemme perustuvat kirkon perinteisiin uskontoihin (Nicene ja Apostolit).

College Ethos

Unity College Australia on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ammatillisen koulutuksen ohjelmia kristillisestä näkökulmasta, jonka tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus tehokkaasti edistää nyky-yhteiskuntaa.
Unity College Australia ohjelmat pyrkivät:
 • akateemisen huippuosaamisen (älykkyyden ja asiantuntemuksen kehittäminen osaamisen ja taitojen saavuttamiseksi ja kehittämiseksi sekä perusta jatkokoulutukselle),
 • ammatillinen pätevyys (käytännön taidot ja menetelmät, jotka liittyvät kristittyyn ministeriöön ja / tai työhön liittyviin taitoihin) ja
 • luonteen kehittäminen - henkilökohtainen kasvu perustuu kristillisiin luonteisiin säätiöihin.
Ammatilliset tulokset vaihtelevat palvelusta ja johtajuudesta kristittyjen ministeriössä pätevään ja ammattitaitoiseen palveluun yleisessä yhteisössä (esim. Tietotekniikka, yhteisöhoi- to, johtaminen ja luovuus). Unity College Australia harjoittaa selkeästi kristillistä filosofiaa, joka perustuu periaatteisiin, joita voidaan soveltaa kaikkiin elämän ja työn alueisiin.
Tämä sisältää kristillisen ministeriön kursseja, joiden avulla opiskelijat voivat soveltaa kristillistä elämää käytännössä muiden palvelemiseen. Korkeakoulun yleiset ammatilliset kurssit ovat avoimia kaikille kansallisuuksille, uskoille ja kulttuuritaustaisille opiskelijoille. Koska korkeakoulu on täysin valtiollista ja itsenäistä, se kykenee valittamaan oppilaita kristillisten purojen laaja-alaisesta osasta.

arvot

Alkuperäiset arvot soveltuvat kaikkiin kursseihimme:
 • Tervetuloa: Pyrimme tarjoamaan ympäristö, joka on tervetullut kaikille opiskelijoille.
 • Suhde: Tehokkuus työllisyydessä ja ministeriössä syntyy vahvoista suhteista. Pyrimme kehittämään vahvoja suhteita ja kestäviä ystävyyssuhteita opiskelijoiden, henkilökunnan ja ympäröivän yhteisön kesken.
 • Merkitys: Korkeakoulu pyrkii olemaan yhteiskunnallamme tärkeä ja profeetallinen. Se on nykyaikainen painopiste ja pyrkii sisällyttämään joukon kulttuuri-ilmaisuja.
 • Huippuosaaminen: Korkeakoulu pyrkii huippuosaamiseen, ei omasta puolestaan ​​vaan omistautumisestaan ​​ja sen tähden, että Jumalan kirkkaus pysyy kirkossa ja laajemmassa yhteisössä.
 • Markkinapaikka: College on sitoutunut tarjoamaan tehokasta koulutusta sovellukselle yhteiskunnan työpaikoilla ja markkinapaikoilla.
 • Koko henkilö: Uskomme, että koulutukseen liittyy enemmän kuin pelkkää tiedon ja taitojen hankkimista, ja että luonne ja henkinen kehitys ovat oppimisen ja henkilökohtaisen kasvun tärkeitä näkökohtia.
Seuraavat arvot ovat erityisesti sovellettavissa kristillisiin ministeriöihin:
 • Yhtenäisyys: Korkeakoulu on täysin uskonnollista ja avoin kaikille Kristuksen ruumiin jäsenille ja laajemmalle yhteiskunnalle, jotka sitoutuvat eettisiin arvoihimme. Pyrimme palvelemaan kirkkoa ja täydentämään sen sijaan, että toiset tekevät toisiaan.
 • Valtakunta: Haluamme, että ihmiset ovat sitoutuneet palvelemaan Jumalan valtakuntaa kirkon, työpaikan tai markkinapaikan kautta.
 • Kirkko: Rohkaisemme osallistumista uskovien paikallisiin seurakuntiin ja koko seurakuntaan.
 • Luovuus: Opiskelu pyrkii heijastamaan ja vaalimaan luovuutta, jonka Jumala on antanut meille. Pyrimme tutkimaan kristillistä luovia kokemuksia.
 • Ministeriöiden taidot: Korkeakoulu on sitoutunut kehittämään tehokkaita ministeriöiden taitoja opiskelijoiden elämään.
 • Jumala keskittyi: Uskomme tarpeeseen kehittää jatkuva läheinen suhde elävän Jumalan kanssa. Tämä sisältää intohimoisen kehityksen ymmärtää ja soveltaa Jumalan sanaa.
 • Evankeliumi: Kollegion doktrinali pohja on vakiintuneita kristillisiä uskontokuntia (Nicene, apostolit). Uskonnollisissa asioissa etsimme yhtenäisyyttä olennaisilta osiltaan ja suvaitsevaisuudesta epäolennaisina.
 • Pyhä Henki: Uskomme, että palvelustehtävä on tehokkainta, kun se tehdään Pyhän Hengen valtuuden alaisuudessa. Haluamme nähdä Jumalan yliluonnollisen läsnäolon töissä kaikkien kollegion kanssa kosketuksissa olevien ihmisten elämässä

Historia

Unity College perustettiin vuonna 1995 Canberraan, Australiaan, ja sen perustana on ruohonjuuritason ministeriöiden kouluttaminen paikallisille kirkoille. Nimi Unity College valittiin heijastamaan Canberran kirkkojen välistä yhtenäisyyttä yhdistämään resurssejaan ja tarjoamaan koulutusta, jonka aiemmin vain pääkaupungissa sijaitsevat suuremmat kirkot saivat.
Vuonna 1998 korkeakoulu sai rekisteröidyn koulutusorganisaation (RTO) asemansa ja alkoi toimittaa valtion akkreditoitua koulutusta, jossa korostettiin erityisesti kristillistä palvelutoimintaa ja luovia taiteita. Sittemmin kollegio on ottanut kansallisen keskittymän tarjoamaan koulutusta muissa keskuksissa ympäri maata kumppanuuksien kautta.
Vuodesta 2004 lähtien New South Walesissa, Victoriaissa, Queenslandissa, Etelä-Australiassa, Länsi-Australiassa ja Tasmanian alueella sijaitsevat toimipaikat ovat sitoutuneet opettamaan laajaan kurssialueeseen.
Viime vuosina on myös syntynyt mahdollisuuksia tarjota kansainvälistä koulutusta. Korkeakoulu on myös tunnustanut tarvetta kouluttaa yleistä yhteisöä kristillisellä maailmankatsomuksellisuudella ja on lisännyt huomattavaa määrää kursseja, joilla on yleisempi ammatillisia tuloksia sen rekisteröintialueelle viime vuosina. Vuonna 2015 kollegioni juhli 20-vuotisjuhliaan ja odotamme kasvun ja kehityksen jatkumista kolmannen vuosikymmenen aikana.

Sijainnit

Queanbeyan

Unity College Australia

Osoite
Churches Centre, Belconnen, Benjamin Way, Belconnen
Queanbeyan, Uusi Etelä-Wales, Australia
Puhelin
+61 2 6161 0050