Read the Official Description

Näkemys
Unity College Australia on rekisteröity ammatillinen korkeakoulu, joka pyrkii vaikuttamaan elämään kouluttamalla ihmisiä kristillisessä ympäristössä töihin, etuihin tai ministeriöön.

Tehtävä

Tavoitteenamme on tarjota koulutusta, joka:
 • on merkityksellinen ja laadukas
 • auttaa opiskelijoita saavuttamaan huippuosaamista työpaikoilla
 • kehittää tietoisuutta muiden tarpeista ja taidoista vastaamaan asianmukaisesti
 • edistää kristittyjen uskon osuutta itsestä ja yhteiskunnasta
 • edistää henkilökohtaista kypsyyttä ja luonteen kehittymistä, mikä johtaa kykyyn vaikuttaa tehokkaasti yhteiskuntaan kokonaisuutena

Uskomukset

Tohtorikirkko, Unity College Australia on kristillisen kirkon valtavirrassa, sillä se on sitoutunut Raamatun innoitukseen ja valtuuksiin, evankeliumin julistamiseen ja Jeesuksen Kristuksen riittävyyteen kaikille ihmisten tarpeille. Perusajatuksemme perustuvat kirkon perinteisiin uskontoihin (Nicene ja Apostolit).

College Ethos

Unity College Australia on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita ammatillisen koulutuksen ohjelmia kristillisestä näkökulmasta, jonka tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus tehokkaasti edistää nyky-yhteiskuntaa.
Unity College Australia ohjelmat pyrkivät:
 • akateemisen huippuosaamisen (älykkyyden ja asiantuntemuksen kehittäminen osaamisen ja taitojen saavuttamiseksi ja kehittämiseksi sekä perusta jatkokoulutukselle),
 • ammatillinen pätevyys (käytännön taidot ja menetelmät, jotka liittyvät kristittyyn ministeriöön ja / tai työhön liittyviin taitoihin) ja
 • luonteen kehittäminen - henkilökohtainen kasvu perustuu kristillisiin luonteisiin säätiöihin.
Ammatilliset tulokset vaihtelevat palvelusta ja johtajuudesta kristittyjen ministeriössä pätevään ja ammattitaitoiseen palveluun yleisessä yhteisössä (esim. Tietotekniikka, yhteisöhoi- to, johtaminen ja luovuus). Unity College Australia harjoittaa selkeästi kristillistä filosofiaa, joka perustuu periaatteisiin, joita voidaan soveltaa kaikkiin elämän ja työn alueisiin.
Tämä sisältää kristillisen ministeriön kursseja, joiden avulla opiskelijat voivat soveltaa kristillistä elämää käytännössä muiden palvelemiseen. Korkeakoulun yleiset ammatilliset kurssit ovat avoimia kaikille kansallisuuksille, uskoille ja kulttuuritaustaisille opiskelijoille. Koska korkeakoulu on täysin valtiollista ja itsenäistä, se kykenee valittamaan oppilaita kristillisten purojen laaja-alaisesta osasta.

arvot

Alkuperäiset arvot soveltuvat kaikkiin kursseihimme:
 • Tervetuloa: Pyrimme tarjoamaan ympäristö, joka on tervetullut kaikille opiskelijoille.
 • Suhde: Tehokkuus työllisyydessä ja ministeriössä syntyy vahvoista suhteista. Pyrimme kehittämään vahvoja suhteita ja kestäviä ystävyyssuhteita opiskelijoiden, henkilökunnan ja ympäröivän yhteisön kesken.
 • Merkitys: Korkeakoulu pyrkii olemaan yhteiskunnallamme tärkeä ja profeetallinen. Se on nykyaikainen painopiste ja pyrkii sisällyttämään joukon kulttuuri-ilmaisuja.
 • Huippuosaaminen: Korkeakoulu pyrkii huippuosaamiseen, ei omasta puolestaan ​​vaan omistautumisestaan ​​ja sen tähden, että Jumalan kirkkaus pysyy kirkossa ja laajemmassa yhteisössä.
 • Markkinapaikka: College on sitoutunut tarjoamaan tehokasta koulutusta sovellukselle yhteiskunnan työpaikoilla ja markkinapaikoilla.
 • Koko henkilö: Uskomme, että koulutukseen liittyy enemmän kuin pelkkää tiedon ja taitojen hankkimista, ja että luonne ja henkinen kehitys ovat oppimisen ja henkilökohtaisen kasvun tärkeitä näkökohtia.
Seuraavat arvot ovat erityisesti sovellettavissa kristillisiin ministeriöihin:
 • Yhtenäisyys: Korkeakoulu on täysin uskonnollista ja avoin kaikille Kristuksen ruumiin jäsenille ja laajemmalle yhteiskunnalle, jotka sitoutuvat eettisiin arvoihimme. Pyrimme palvelemaan kirkkoa ja täydentämään sen sijaan, että toiset tekevät toisiaan.
 • Valtakunta: Haluamme, että ihmiset ovat sitoutuneet palvelemaan Jumalan valtakuntaa kirkon, työpaikan tai markkinapaikan kautta.
 • Kirkko: Rohkaisemme osallistumista uskovien paikallisiin seurakuntiin ja koko seurakuntaan.
 • Luovuus: Opiskelu pyrkii heijastamaan ja vaalimaan luovuutta, jonka Jumala on antanut meille. Pyrimme tutkimaan kristillistä luovia kokemuksia.
 • Ministeriöiden taidot: Korkeakoulu on sitoutunut kehittämään tehokkaita ministeriöiden taitoja opiskelijoiden elämään.
 • Jumala keskittyi: Uskomme tarpeeseen kehittää jatkuva läheinen suhde elävän Jumalan kanssa. Tämä sisältää intohimoisen kehityksen ymmärtää ja soveltaa Jumalan sanaa.
 • Evankeliumi: Kollegion doktrinali pohja on vakiintuneita kristillisiä uskontokuntia (Nicene, apostolit). Uskonnollisissa asioissa etsimme yhtenäisyyttä olennaisilta osiltaan ja suvaitsevaisuudesta epäolennaisina.
 • Pyhä Henki: Uskomme, että palvelustehtävä on tehokkainta, kun se tehdään Pyhän Hengen valtuuden alaisuudessa. Haluamme nähdä Jumalan yliluonnollisen läsnäolon töissä kaikkien kollegion kanssa kosketuksissa olevien ihmisten elämässä

Historia

Unity College perustettiin vuonna 1995 Canberraan, Australiaan, ja sen perustana on ruohonjuuritason ministeriöiden kouluttaminen paikallisille kirkoille. Nimi Unity College valittiin heijastamaan Canberran kirkkojen välistä yhtenäisyyttä yhdistämään resurssejaan ja tarjoamaan koulutusta, jonka aiemmin vain pääkaupungissa sijaitsevat suuremmat kirkot saivat.
Vuonna 1998 korkeakoulu sai rekisteröidyn koulutusorganisaation (RTO) asemansa ja alkoi toimittaa valtion akkreditoitua koulutusta, jossa korostettiin erityisesti kristillistä palvelutoimintaa ja luovia taiteita. Sittemmin kollegio on ottanut kansallisen keskittymän tarjoamaan koulutusta muissa keskuksissa ympäri maata kumppanuuksien kautta.
Vuodesta 2004 lähtien New South Walesissa, Victoriaissa, Queenslandissa, Etelä-Australiassa, Länsi-Australiassa ja Tasmanian alueella sijaitsevat toimipaikat ovat sitoutuneet opettamaan laajaan kurssialueeseen.
Viime vuosina on myös syntynyt mahdollisuuksia tarjota kansainvälistä koulutusta. Korkeakoulu on myös tunnustanut tarvetta kouluttaa yleistä yhteisöä kristillisellä maailmankatsomuksellisuudella ja on lisännyt huomattavaa määrää kursseja, joilla on yleisempi ammatillisia tuloksia sen rekisteröintialueelle viime vuosina. Vuonna 2015 kollegioni juhli 20-vuotisjuhliaan ja odotamme kasvun ja kehityksen jatkumista kolmannen vuosikymmenen aikana.
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Unity College Australia

Creative Ministries -ohjelman yhteydessä toimitettu CUA30915-sertifikaatti III Musiikki-alan kurssilla on suunniteltu antamaan ihmisille mahdollisuuden kehittää taitoja j ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

Luova ministeriöiden yhteydessä järjestetty CUA30915-sertifikaatti III musiikkiteollisuuden kurssiin on suunniteltu antamaan ihmisille tilaisuus kehittää taitoja ja tietoa kristillisen musiikkitehtävän kannalta. Opiskelijat, jotka suorittavat ohjelman, saavat musiikkiteollisuuden CUA30915-sertifikaatin III sekä sertifikaatin III tai IV valitut yksiköt kristillisen ministeriön ja teologian tutkinnossa.

Ohjelma kouluttaa yksilöitä musiikillisista taidoista ja vahvistaa niiden kykyä toteuttaa näitä yhdessä heidän kristillisen uskonsa kanssa. Tämä ohjelma toimitetaan tavallisesti nykypäivän musiikkiin, mutta se tarjoaa perustan musiikin jatkokoulutukselle monenlaisissa musiikkilajissa.... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
Part-time
1 lukukausi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

Tämä ohjelma tarjoaa käytännön teknisen perustan useille IT-tutkintokursseille. Tämä kurssi soveltuu myös tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon suorittaneille, jotka hal ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

Tieto- ja viestintätekniikan (ICT) käytön tietämyksen ja taitojen kehittäminen. Tämä kurssi saa opiskelijat tieto- ja viestintätekniikan sisällä - eivät enää ole käyttäjiä. Tämä ohjelma tarjoaa käytännön teknisen perustan useille IT-tutkintokursseille.

Tämä kurssi soveltuu myös tieto- ja viestintätekniikan tutkinnon suorittaneille, jotka haluavat parantaa käytännön taitojaan PC- ja palvelinalueilla sekä niillä, joilla on käytännön taitoja, jotka haluavat saada virallisen Australian pätevyyden tietotekniikassa.

TULOKSET

Tämä tietotekniikan kurssi antaa opiskelijoille tarvittavat taidot seuraaville tarkoituksille:... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
1 lukukausi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

Creative Ministries -ohjelman yhteydessä toimitettu CUA20615-sertifikaatti II musiikkiteollisuuden kurssiin on suunniteltu antamaan ihmisille tilaisuus kehittää perustava ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

Creative Ministries -ohjelman yhteydessä toimitettu CUA20615-sertifikaatti II musiikkiteollisuuden kurssiin on suunniteltu antamaan ihmisille tilaisuus kehittää perustavaa laatua olevia musiikkitaitoja ja -tietoa kristillisen ministeriön yhteydessä. Kokopäiväisen ohjelman suorittavat opiskelijat saavat musiikkiteollisuuden CUA20615 sertifikaatin II sekä sertifikaatin IV valitut yksiköt kristillisessä ministeriössä ja teologisessa tutkinnossa. Ohjelma kouluttaa yksilöitä musiikin perustyön taidoissa ja vahvistaa heidän kristillistä uskoa. Tämä ohjelma tarjoaa perustan musiikin jatkokoulutukselle monenlaisissa musiikkilajissa.

TULOKSET

Opiskelijat, jotka toteuttavat tämän ohjelman, voivat odottaa saavuttavansa seuraavat tulokset:... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
1 lukukausi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

10433NAT-sertifikaatti IV kristillisessä ministeriössä ja teologisessa kurssissa on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kyky elää tehokasta kristillistä elämää, viestiä ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

10433NAT-sertifikaatti IV kristillisessä ministeriössä ja teologisessa kurssissa on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kyky elää tehokasta kristillistä elämää, viestiä evankeliumia ja palvella heidän yhteisöään ja työtä. Tämä kurssi kouluttaa potentiaalisia johtajia monissa kristillisissä ministeriöissä, jotka liittyvät paikalliseen kirkkoon, kristilliseen järjestöön ja työpaikkaan.

TULOKSET

Tämä kurssi antaa opiskelijoille:

Raamatun käytännön käsitysLisääntynyt kyky kuulla Jumalalta ja tuntea Pyhän Hengen toimintaSäätiö, joka ajattelee raamatullisesti ja tekee eettisiä päätöksiäViestinnän osaaminen (erityisesti raamatullisten käsitteiden viestinnässä), konfliktien ratkaiseminen ja ihmisten johtamisen taidotPastoraalinen hoito ja palvelutehtävät, joilla on sydän Jumalalle ja ihmisilleYLEISKATSAUS... [-]
Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

Kurssi yhdistää kasvokkain ohjaajan ohjaamia tutoriaaleja, tutkimustoimintaa sekä käytännön ja harjoitustöitä. Näihin kuuluu joukko pienten ryhmien ja yksittäisten toimin ... [+]

Yleiskatsaus

Ohjelma toimitetaan yleensä yhden vuoden (2 lukukautta) aikana, kun opiskellaan kokopäiväisesti (vähintään 20 tuntia viikossa).

Kurssi yhdistää kasvokkain ohjaajan ohjaamia tutoriaaleja, tutkimustoimintaa sekä käytännön ja harjoitustöitä. Näihin kuuluu joukko pienten ryhmien ja yksittäisten toimintojen joukkoa. Opiskelijat myös toteuttavat kenttätyötä, jossa taidot ovat käytössä.

Pätevyysyksiköt toimitetaan useilla aihealueilla, jotka kattavat musiikkiteollisuuden osa-alueet, kuten:

Työskentely musiikkiteollisuudessaTaiteet kristittyjen ministeriössäKristillinen juutalaisuusYksittäinen suorituskyky (instrumentaali ja / tai laulu)Ensemble Performance / Työskentely tiimeissäMusiikkiteoriaSongwriting / koostumusAudiotekniikka / äänitekniikka... [-]
Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Diplomi syventävistä opinnoista

Unity College Australia

Christian Ministry and Theology -kurssin 10435NAT Advanced Diploma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kyky kommunikoida evankeliumia ja palvella yhteisöä sekä viral ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

Christian Ministry and Theology -kurssin 10435NAT Advanced Diploma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille kyky kommunikoida evankeliumia ja palvella yhteisöä sekä virallisessa kristillisessä palvelutehtävissä että työpaikassa. Kurssi kouluttaa johtajia monissa kristillisten ministeriöiden aloilla, jotka liittyvät paikalliseen kirkkoon, kristilliseen järjestöön ja / tai työpaikkaan.

TULOKSET

Tämä kurssi antaa opiskelijoille:

Raamatun syvempi käsitys ja sen soveltaminenKorkeatasoiset taidot teologisessa päättelyssä ja eettisessä päätöksenteossaKehittynyt kommunikaatio (erityisesti raamatullisten käsitteiden viestinnässä) ja ihmisten johtamisen taidotPastoraalinen hoito, edistyksellinen johtajuus ja palvelutehtävät sydämellä Jumalalle ja ihmisilleKäytännön mahdollisuuksia erikoistuneiden ministeriöiden kehittämiseenYLEISKATSAUS... [-]
Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
Part-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

BSB50215 Business Diploma (BSB50215) -kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntö ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

BSB50215 Business Diploma (BSB50215) -kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntöjen tarkastelemiseksi.

Tämä pätevyys heijastaa yksilöiden roolia, joilla on huomattava kokemus erilaisissa asetelmissa, jotka haluavat kehittää taitojaan monenlaisissa liiketoimintafunktioissa. Tämä pätevyys soveltuu myös sellaisten yksilöiden tarpeisiin, joilla on vain vähän tai ei lainkaan ammatillista kokemusta, mutta joilla on vankka teoreettinen liiketoimintaosaaminen ja tietämys, jota he haluavat kehittää luomaan lisää koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
8 kuukautta
Opetus kampuksella
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Unity College Australia

BSB50215 Business Diploma (BSB50215) -kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntö ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

BSB50215 Business Diploma (BSB50215) -kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntöjen tarkastelemiseksi.

Tämä pätevyys heijastaa yksilöiden roolia, joilla on huomattava kokemus erilaisissa asetelmissa, jotka haluavat kehittää taitojaan monenlaisissa liiketoimintafunktioissa. Tämä pätevyys soveltuu myös sellaisten yksilöiden tarpeisiin, joilla on vain vähän tai ei lainkaan ammatillista kokemusta, mutta joilla on vankka teoreettinen liiketoimintaosaaminen ja tietämys, jota he haluavat kehittää luomaan lisää koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
8 kuukautta
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

BSB51915-tutkinto-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntöjen tarkastelemisek ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

BSB51915-tutkinto-ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntöjen tarkastelemiseksi. Näillä tason johtajilla on johtamista ja opastusta muille ja vastuu ryhmän tehokkaasta toiminnasta ja tuloksesta sekä sen työn tuloksista.

TULOKSET

Tämän pätevyyden toteuttajat voivat tehdä erilaisia ​​johtotehtäviä ja / tai valvojia. Työn tehtävät ja otsikot vaihtelevat eri toimialoilla.

YLEISKATSAUS

Muuttuva työpaikka on johtanut johtajien ja heidän tiimiensa merkittävästi erilaiseen rooliin. Siirrytään ohjaajan perinteisten taitojen ulkopuolelle, ohjataan ja ylläpidetään kurinalaisuutta, joukkueen johtajalle on vastuussa valmennuksesta, helpotetaan ja kehitetään tiimiyhteistyötä strategisissa puitteissa.... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
10 kuukautta
Opetus kampuksella
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

Kristillisen ministeriön ja teologian kurssin 10434NAT-tutkintotodistus on suunniteltu kouluttamaan opiskelijoita tehokkaan kristillisen elämän elämään, kommunikoimaan ev ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

Kristillisen ministeriön ja teologian kurssin 10434NAT-tutkintotodistus on suunniteltu kouluttamaan opiskelijoita tehokkaan kristillisen elämän elämään, kommunikoimaan evankeliumi tehokkaasti ja palvelemaan yhteisöä joko työpaikalla tai kristittyjen palvelutehtävissä.

Tämä kurssi kouluttaa johtajia ja potentiaalisia johtajia monissa kristillisissä ministeriöissä, jotka liittyvät paikalliseen kirkkoon, kristilliseen järjestöön ja työpaikkaan.

TULOKSET

Tämä kurssi antaa opiskelijoille:

Lisääntynyt kyky kuulla Jumalalta ja seurata Pyhän Hengen johtajuuttaRaamatun syvempi käsitys ja sen soveltaminenTeologisen päättelyn ja eettisen päätöksenteon taitojaTehostettu viestintä (erityisesti raamatullisten käsitteiden viestinnässä), konfliktien ratkaiseminen ja ihmisten johtamisen taidotTehostettu pastoraalinen, johtajuus ja ministeriöiden taidot, joilla on sydän Jumalalle ja ihmisilleMahdollisuudet erikoistuneiden ministeriöiden kehittämiseenYLEISKATSAUS... [-]
Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
Part-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

BSB50215 Business Diploma (BSB50215) -kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntö ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

BSB50215 Business Diploma (BSB50215) -kurssi on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille koulutusta muiden työn hallitsemiseksi tai arvojen lisäämiseksi tai johtamiskäytäntöjen tarkastelemiseksi.

Tämä pätevyys heijastaa yksilöiden roolia, joilla on huomattava kokemus erilaisissa asetelmissa, jotka haluavat kehittää taitojaan monenlaisissa liiketoimintafunktioissa. Tämä pätevyys soveltuu myös sellaisten yksilöiden tarpeisiin, joilla on vain vähän tai ei lainkaan ammatillista kokemusta, mutta joilla on vankka teoreettinen liiketoimintaosaaminen ja tietämys, jota he haluavat kehittää luomaan lisää koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
8 kuukautta
Opetus kampuksella
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

Musiikkipedagogi (CUA50815) -kurssi on suunniteltu antamaan ihmisille mahdollisuuden kehittää musiikkiteollisuudelle korkeatasoista osaamista ja tietämystä. Unity College ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

Musiikkipedagogi (CUA50815) -kurssi on suunniteltu antamaan ihmisille mahdollisuuden kehittää musiikkiteollisuudelle korkeatasoista osaamista ja tietämystä. Unity College tarjoaa tämän kurssin kristillisessä kontekstissa muun muassa kehittämällä taitoja nykyajan seurakunnan palvontaan, ministeriöön ja ulottuvuuteen. Kurssi kouluttaa yksilöitä musiikillisen johtajuuden, musiikin ja palvonnan ministeriöiden taidoissa ja tarjoaa julkisen suorituskyvyn mahdollisuuksia. Tämä kurssi sisältäisi tavallisesti useita nykytaiteen musiikkileikkejä kuten pop, rock, evankeliumi, folk, blues ja jazz.

TULOKSET

Opiskelijat, jotka sitoutuvat tähän kurssiin, voivat soveltaa taitojaan ja osaamistaan ​​käsityöhönsä kristillisen ministeriön ja yhteisön musiikkitoiminnan yhteydessä. Opiskelija voi odottaa kehittävänsä:... [-]

Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
2 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia

Omien taitojen ja tietämyksen antaminen yksilölle, joka hoitaa itsenäisenä ICT-asiantuntijana tai tiimin osana useita verkostoja, kuten internetworking, turvallisuus ja s ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

Omien taitojen ja tietämyksen antaminen yksilölle, joka hoitaa itsenäisenä ICT-asiantuntijana tai tiimin osana useita verkostoja, kuten internetworking, turvallisuus ja sähköisen liiketoiminnan integrointi. Tämä kurssi mahdollistaa yksilöiden erikoistumisen verkottumiseen sen jälkeen, kun ICT30115-sertifikaatti III on saatu päätökseen Information, Digital Media

TULOKSET

Tämä kurssi antaa opiskelijoille tarvittavat taidot seuraaville tarkoituksille:

Tietotekniikan asiantuntijan tekeminen tietokoneverkossa.Tähän pätevyyteen liittyvät mahdolliset työnimikkeet ovat: verkonvalvoja, tietotekniikan ylläpitäjä, tietotekniikan ylläpitäjä, verkkopalvelun pääkäyttäjä, verkon tukiorganisaattori, verkko-operaatioanalyytikko, verkon turvallisuuskoordinaattori, verkko-sähköisen liiketoiminnan koordinaattoriTyöntekijöiden saatavuuden helpottaminen, myös pienyritysten perustaminenEdeltäjä opinnoissa muissa oppilaitoksissa.YLEISKATSAUS... [-]
Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Unity College Australia

ELICOS - 089714G yleiskurssikurssi on suunniteltu tarjoamaan englannin kielen taitoja ja tietämystä yleisiin tarkoituksiin. Se sisältää akateemisia tarkoituksia, mutta ei ... [+]

Opintojakson sisältöTAVOITTEET

ELICOS - 089714G yleiskurssikurssi on suunniteltu tarjoamaan englannin kielen taitoja ja tietämystä yleisiin tarkoituksiin. Se sisältää akateemisia tarkoituksia, mutta ei ole rajoitettu tällaisiin tarkoituksiin. Intermediate, Upper Intermediate ja Advanced moduulit tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden keskittyä tiettyihin englannin kielialueisiin, jotka ovat tärkeitä opiskelijan edun kannalta.

TULOKSET

ELICOS - General English -kurssi tarjoaa opiskelijoille tarvittavat englantilaiset taidot seuraaville tarkoituksille:

Edistää koulutuksen, ammatillisen ja sosiaalisen päämäärän saavuttamista.Työntekijöiden saatavuuden helpottaminen kielitaidon kehittämisen avulla.Parantamaan oppijan kykyä toimia tehokkaasti Australian yhteisössä.Englanti kielitaitovaatimukset kulttuurienvälisten järjestöjen täyttämiseksi.Valmistautuminen muiden opintojen suorittamiseen Unity College Australia .Valmistellaan opintoja muissa Australian oppilaitoksissa.YLEISKATSAUS... [-]
Australia Queanbeyan
January 2020
Full-time
Part-time
10 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Unity College Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 2 6161 0050