Lue virallinen kuvaus

Aiotko opiskella Australiassa? University of Southern Queensland (USQ) ylpeä siitä, että se tarjoaa parhaan mahdollisen tuen, jotta voit saavuttaa opintosi ja urasi tavoitteet. USQ-opiskelijat nauttivat pienistä luokkakokoi- suista, yhteistyökykyisistä oppimistiloista ja sarjasta tukipalveluja, jotka edistävät opiskelukokemustasi. Kun opiskelet yli 80 maasta ja kansainvälisesti akkreditoituja tutkintoja ja ohjelmia, voit valita opiskellessasi kampuksella, ulkoisesti tai verkossa.

Meistä

Etelä-Queenslandin yliopisto on dynaaminen yliopisto, joka on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita tutkintoja ja ohjelmia joustavassa ja tukevassa ympäristössä. Yli 50 vuoden aikana USQ on tullut merkittävä opetus- ja tutkimuslaitos, joka tarjoaa koulutusta maailmanlaajuisesti kolmesta alueesta: Toowoomba, Springfield ja Ipswich. Meillä on myös yhteyskeskus, joka sijaitsee Stanthorpessa.
Opettajamme opettavat luennoitsijat, jotka ovat alansa johtajia, jotka, kuten ohjelmamme, pysyvät ajan tasalla alan muuttuvilla kasvoilla. Olemme ylpeitä siitä, että olemme Queenslandin ykkösvalmennuksessa kokopäivätoimista valmistuneille (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Riippumatta siitä, opiskelevatko opiskelijat verkossa vai kampuksella, keskitymme tarjoamaan heille henkilökohtaista tukea.
Jokaisella opiskelijalla on pääsy USQ: n Student Relationship Officers -ohjelmaan (SRO), jotka voivat tukea heitä oppimismatkaansa.

Kurssit

USQ: n tarjoamat ohjelmat on suunniteltu valmistamaan alan valmistavia, kansainvälisesti tunnustettuja ja päteviä tutkinnon suorittaneita. USQ: ssä voit opiskella tutkinto-, jatko-, jatko- ja tutkimustasolla. Voit myös hyödyntää Ammattikorkeakoulututkintokurssit, Pathway ja englannin kielen kursseja uran tehostamiseksi.

Lähes 28000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa Australia ja ympäri maailmaa päättävät opiskella USQ: ssä seuraavilla aloilla:

 • Business ja Commerce
 • Creative Arts ja Media
 • koulutus
 • Engineering ja rakennettu ympäristö
 • Terveys ja yhteisö
 • Humanistiset tieteet ja viestintä
 • Tietotekniikka
 • Laki ja oikeus
 • Sciences
 • tutkimus
 • Englannin kieli ja Pathway
 • Ammatillinen kehitys.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba on alkuperäinen yliopistokampus ja siinä on laaja valikoima erilaisia ​​oppimistehtäviä tarjoavia palveluja. Suurin USQ: n kolme kampusta, jotka koskevat sen kokoa, USQ Toowoomba tarjoaa täyden kampuskokemuksen asuinalueiden majoitustiloihin ja runsaasti opiskelijaelämän toimintoja, jotka täydentävät akateemista ohjelmaa.

USQ Toowoomba sijaitsee yhdellä Australian suurimmista sisämaakaupungeista, vain tunnin ajomatkan päässä Brisbanen länsipuolelta ja lähellä Toowoomba Wellcampin lentokenttää.

USQ tarjoaa myös ilmaisen päivittäisen interkampuskuljetuspalvelun USQ Toowoomban, USQ Springfieldin ja USQ Ipswichin välillä, jolloin opiskelijoille annetaan lisää vaihtoehtoja ja joustavuutta osallistua heidän tarpeisiinsa.

USQ Springfield

USQ Springfield on tuore, moderni kampus, joka sijaitsee Queenslandin nopeimmin kasvavien alueiden sydämessä.

USQ Springfield tarjoaa laajan valikoiman perustutkintoja ja jatko-optioita vilkkaassa ympäristössä vain 25 minuutin päässä Ipswich CBD: stä, 45 minuutin päässä Brisbanen kaupungista ja tunnin kuluttua Gold Coastista.

Yliopiston digitaalisen tuotannon ja suorituskyvyn keskus, kampuksella on alan standardi televisio- ja radiolähetystoiminta ja harjoittelutilat sekä yhteistyökykyiset opetustilat, upouusi laboratorio.

USQ Springfieldin maailmanluokan lentosimulaattori on ensimmäinen laatuaan Queenslandissa. USQ: n simulaattori on kapea vesisuihku, jossa ilmailun opiskelijat voivat replikoida koko lennon, sekä säännölliset että epänormaalit skenaarioita suoritettaessa tarkastuksia ja menettelytapoja.

USQ Ipswich

USQ: n Ipswichin kampus on kulttuuriperinnössä yhdellä Australian vanhimmista kaupungeista. Olemme olleet osa Ipswichia vuodesta 2006, ja kun alue kasvaa, laajennamme sitoutumistamme alueelle.

USQ Ipswichin vehreässä kampuksessa on upeat näkymät kaupunkiin ja upea kirjasto, jossa on elävä sademetsä. Kampus on 55 minuutin päässä Brisbanen kaupungista, tunti ja 15 minuutin päässä Gold Coast, ja pääsee julkisilla liikennevälineillä. USQ: n terveys- ja hyvinvointikoulun kotisivulle USQ Ipswich sisältää räätälöityjä avustavia koulutustiloja ja uusia kliinisiä hoitohoitolaboratorioita, urheilukenttiä, kahvilaa ja kuntosalia.

Online

Online-opiskelu USQ: n kanssa on helpompaa kuin koskaan, jotta opiskelu sopisi elämääsi. Keskitymme opiskelijoiden menestykseen, joten autamme sinua helpommin sovittamaan urasi keskitetyt, täysin akkreditoituneet asteet kiireiseen elämäänne. Itse asiassa olemme Queenslandin ykkösyliopisto kokopäivätoimista valmistuneille (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Voit opiskella osa-aikatyötä tai kokopäivätyötä tai muuttaa opiskelun kuormitusta elämäsi muuttuessa sinulle - luokkahuoneesi on niin lähellä kuin tietokoneesi.

Opiskelijat, jotka haluavat opiskella verkossa, ovat hyvin osa osa-alueyhteisöjä ja ovat erittäin tervetulleita olemaan mukana kampuksella ja hyödyntämään monenlaisia ​​palveluita ja tukipalveluja, joita meillä on tarjota.

Online-opiskelijat voivat käyttää joustavaa verkko-oppituntiaan, jonka avulla he voivat valita missä he opiskelevat opiskellessaan ja kuinka he opiskelevat. Ei ole ihme, että yli 75% opiskelijoistamme päättää opiskella tämän tilan kautta.

Kansainvälinen opiskelijoiden tuki

 • Ilmainen lentokenttäkuljetus ja siirto majoitustilaan uusille saapuville opiskelijoille
 • Asuntokoulut ja kampuskeskukset
 • Kansainvälinen opiskelijaryhmä USQ-ura-alueella
 • Opiskelijan hyvinvointi, terveys, neuvonta ja hyvinvointi
 • Monitasoinen tuki ja palvelut
 • Säännölliset opiskelijatapahtumat ja tapahtumat
 • Vammaisuusresurssit.

Lisätietoja USQ International -palveluista.

Missä yöpyä?

Jos aiot opiskella kampuksella USQ: n kanssa, tarjolla on useita majoitusvaihtoehtoja jokaisen budjetin mukaan - kaikki lähellä USQ: n kampuksilla. Lue lisää majoituksesta USQ: n kanssa.

Oletko valmis hakemaan USQ: ssä?

Sovellus opiskella USQ: n kanssa on helppoa! Lue lisää sovellusprosessista ja ota hakemuksesi käyttöön. Muista, että USQ: ssä ei ole maksuja.

tutkimus

USQ on sitoutunut tekemään tutkimusta, joka ei ole pelkästään akateemista merkitystä vaan liittyy alan ja sidosryhmiemme kanssa ja edistää innovaatioita, jotka hyödyttävät yhteisöjämme, kansaamme ja sen ulkopuolella.

Tutkimuskulttuurin avain on teollisuuden kanssa alan ongelmien käsittelemiseksi ja uusien ideoiden ja teknologioiden kehittämiseksi yhteistyössä, joilla on todellista vaikutusta konkreettiseen hyötyyn. Meillä on merkittävä tutkimuskapasiteetti ja asiantuntemus seuraavilla alueilla;

 • Maatalous ja maatalousyritys
 • Astrophysics
 • Kulttuuriperintö ja arkeologia
 • Digitaalinen elämä
 • Ympäristötutkimus
 • Terveys- ja käyttäytymistieteet
 • Matemaattiset tieteet ja hypersonic
 • Materiaalitekniikka ja tekniikka
 • Alueellinen yhteisö ja taloudellinen kehitys

Olemme kansainvälisesti tunnustettu tulevissa materiaaleissa ja komposiiteissa tekemästämme työstämme, tiiviissä yhteistyössä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden ja muiden tutkimuslaitosten kanssa, jotta voimme ratkaista elinkelpoiset ympäristöystävälliset ratkaisut joihinkin maailman suurimpiin hyödykkeisiin.

USQ kehittyy myös nopeasti maailmanlaajuisena tutkimusjohtajana maatalouden järjestelmissä ja kestävien maaseutumaisemien hallinnassa ympäristötieteiden, laskennallisten ja matemaattisten tieteiden, maataloustieteiden ja tekniikan alalla. Aasiassa tehdyt kansainväliset tutkimushankkeet auttavat muun muassa kasteluun, vihannesten tuotantoon ja kahvikauppaan.

Hyödykkeistä alueelliseen syövän eloonjäämiseen tutkijat pyrkivät parantamaan elämänlaatua koko terveystutkimuksemme kautta. Hankkeisiin kuuluu alueellisten ja maaseutupopulaatioiden ainutlaatuisten tarpeiden huomioon ottaminen tutkimuksessa, joka kattaa terveydenhuoltojärjestelmät, tieteen ja teknologian, käytön ja hoidon, infrastruktuurin ja innovoinnin. USQ-tutkijat tutkivat myös potentiaalisia toiminnallisia elintarvikkeita ihmisen liikalihavuuden ja kroonisten tulehdussairauksien kääntämiseksi, mikä antaa säätiölle lopulta optimaaliset terveydelliset hyödyt kroonisten elämäntapaan liittyvien sairauksien riskien vähentämiseksi.

USQ: n jatko-opiskelija-opiskelijoilla on mahdollisuus käyttää laajaa valikoimaa palveluitaan ja tutkijoita ja yhteistyökumppaneitamme ohjaavat dynaamista ja palkitsevaa ympäristöä. USQ: n innovatiiviset korkeakoulututkinnot (HDR) -ohjelmat laajentavat opiskelijoiden näköaloja ja valmistautuvat haasteisiin urallaan valitsemillaan aloilla, mikä lisää heidän työllistettävyyttään ja innovointitaitojaan.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Jatkotutkintotodistus

University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n jatkotutkintotodistus (Applied Linguistics) on ihanteellinen, jos työskentelet toisen kielen puhujilla ja heidän yhteisöillään tai puheterapian ja patologian, liit ... [+]

Paranna tietämystäsi Applied Linguistics -ohjelmassa

USQ: n jatkotutkintotodistus (Applied Linguistics) on ihanteellinen, jos työskentelet toisen kielen puhujilla ja heidän yhteisöillään tai puheterapian ja patologian, liittoutuneiden terveydenhuollon, psykologian tai koulutuksen aloilla erilaisissa asetelmissa, kulttuurien välistä vuorovaikutusta.

Tämä nelitasoinen tutkinto mahdollistaa tietosi ja taitosi oppimisen helpottamiseksi toisessa kielessä ja kriittisesti heijastelemalla kieliin liittyviä asioita.

Pathway jatko-opiskelu

Kun olet suorittanut Graduate Certificate of Education (Applied Linguistics), jonka GPA-arvo on vähintään 4,0, sinulla on mahdollisuus ottaa opintosuorituksesi ja jatkaa Master of Education (Applied Linguistics) -opinnot.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Kaksivuotiset tutkinto-ohjelmat

University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n Associate Degree of Engineering (Mining) on ​​kehitetty osana Minerals Industry National Associate Degree -projektia (MINAD), jonka Mineral Council of Australia (M ... [+]

Ryhdy osaksi kaivosteollisuutta

USQ: n Associate Degree of Engineering (Mining) on ​​kehitetty osana Minerals Industry National Associate Degree -projektia (MINAD), jonka Mineral Council of Australia (MCA) on laatinut. Tämä tutkinto antaa sinulle vapauden valita aloittaa urasi tai olla astetta jatko-opiskeluun.

Opit suunnittelun, suunnittelun, testauksen ja avoimien ja maanalaisten kaivosten toiminnan, mutta myös ansaitsevat mahdollisuuden tuoda tietosi ja taidot käytäntöön luokassa ja kaivosalueilla.

Aihepiiriin kuuluvat perusaineet, sovellettu mekaniikka, materiaalitiede, tekninen suunnittelu, geologia, geomekaniikka, rakentaminen, maanmittaus, kaivostekniikka ja kaivosten suunnittelu.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Osallistu tulevaisuuteen USQ: n Associate Degree of Engineeringin (Computer Systems Engineering) kanssa, jotta voit laajentaa uranäkymiäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden ... [+]

Ohjelma, suunnittelu ja kehittäminen

Osallistu tulevaisuuteen USQ: n Associate Degree of Engineeringin (Computer Systems Engineering) kanssa, jotta voit laajentaa uranäkymiäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden tulla Engineering Officeriksi. Liitännäistutkimuksen tutkinto antaa sinulle valinnanvapauden ryhtyä välittömästi toimialaan tai asettaa askeleen jatkotutkimukselle.

Aiempi kokemus TAFEn kautta tai työtä?

Onko sinulla jo diplomi TAFEn kautta tai kokemusta töiden avulla? Nopeuta sitten tutkintoasi ansaitulla luotolla.

Miksi tietojärjestelmät?

USQ: n Computer Systems Engineering Degree -ohjelmalla voit uppoutua suurien ohjelmistojen ja laitteisto-ohjelmien suunnitteluun, suunnitteluun ja kehittämiseen ja luoda yhteyksiä muiden alan opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

University of Southern Queensland (USQ)

Katse laajentaa uramahdollisuuksia tai suorittaa erikoistuneita jatko tutkimuksen alalla? Laaja valikoima erikoisalojen, tai kykyä räätälöidä määrin omia etujaan, USQ n ... [+]

Laajentaa liiketoimintaa ja taitoja

Katse laajentaa uramahdollisuuksia tai suorittaa erikoistuneita jatko tutkimuksen alalla? Laaja valikoima erikoisalojen, tai kykyä räätälöidä määrin omia etujaan, USQ n Graduate Diploma of Business antaa sinulle mahdollisuuden kohdistaa tutkimuksen etuja alueille, jotka parhaiten tukevat liiketoimintaa uran toiveita. Graduate Diploma of Business "joustavuus myös sinulle mahdollisuuden valita kaksi erikoisaloja.

Voit valita erikoistuminen:

Maatalouskauppa (ei saatavissa vuonna 2017) Big Data ja visualisointi liiketalous liiketoiminnan johtamiseen Kriisinhallinta Digital Marketing Analytics digitaalinen muunnos Hätä ja Disaster Communication Enterprise Leadership rahoittaa Yleinen Globaali liiketoiminta Management kansainvälisen liiketoiminnan Projektinhallinta Ammattiviestintä Strateginen Human Resource Management Strateginen markkinointi Sustainable Business. ... [-]
Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 4 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Tutkintotodistus

University of Southern Queensland (USQ)

... [+]

TESOL Saadakseen opettajan rekisteröintiä Queensland, katso Graduate Diploma oppimisen ja opetuksen tai Master oppimisen ja opettamisen. Ei kaikki kurssit ovat saatavilla jokaisessa tilassa joka lukukausi tai vuosi. Opiskelijan kannattaa tarkistaa kurssin ja moodi tarjoavat luettelot kunkin lukukauden / vuosi. [-]
Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 - 24 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Oppiminen ei pysähdy, kun poistumme koulusta. Se on nyt olennainen osa nykyaikaista työympäristöä. Kasvava kysyntä kasvattajille, jotka pystyvät suunnittelemaan, toteutta ... [+]

Tutki koulutusmahdollisuuksia

Oppiminen ei pysähdy, kun poistumme koulusta. Se on nyt olennainen osa nykyaikaista työympäristöä. Kasvava kysyntä kasvattajille, jotka pystyvät suunnittelemaan, toteuttamaan ja toimittamaan erilaisia ​​oppimismahdollisuuksia aikuisille työpaikoilla ja laajemmassa yhteisössä.

USQ: n Graduate Certificate of Education (aikuis-, ammatti- ja työelämäopetus) antaa sinulle mahdollisuuden opiskella helpompaa oppimista koulun asetusten ulkopuolella. Suunniteltu koskemaan työympäristöäsi, sillä oppimisella on tärkeä ja hyödyllinen tämä tutkinto, jonka avulla voit suorittaa työpohjaisen projektin arviointia varten.

Jatko-opinnot

... [-]
Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Haluatko jatkaa opettajanurasi ohjauksen ja neuvonnan alalla ohjaavana ohjaajana, neuvonantajana tai koulujen neuvonantajana? Graduate Certificate of Education (Koulutuks ... [+]

Tee ero toisten elämässä

Haluatko jatkaa opettajanurasi ohjauksen ja neuvonnan alalla ohjaavana ohjaajana, neuvonantajana tai koulujen neuvonantajana? Graduate Certificate of Education (Koulutuksen opintosuoritusten opettaminen) auttaa sinua valmistautumaan tekemään tämän siirtymän.

Kehittää perustaitoja ohjaustaitoja ja ymmärtää opiskelijoiden kohtaamia avainkysymyksiä ja miten nykyiset koulutuksen ammattilaiset käsittelevät niitä. Tämä erikoistuminen vie sinut opetuksen keskeisiin teorioihin ja käytäntöihin. Sinulla on mahdollisuus tehdä kurssi mielenterveyden edistämisessä ja interventioissa tai vastata lasten hyväksikäyttöön ja laiminlyöntiin.

Jatko-opinnot... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n Graduate Certificate of Education (opetussuunnitelma ja pedagogiikka) on ihanteellinen olemassa oleville ja halukkaille koulutusjohtajille, jotka haluavat parantaa ... [+]

Vahvota koulutuksen johtamistaitoja

USQ: n Graduate Certificate of Education (opetussuunnitelma ja pedagogiikka) on ihanteellinen olemassa oleville ja halukkaille koulutusjohtajille, jotka haluavat parantaa tietämystään opetussuunnitelmien kehittämisestä ja pedagogisesta käytännöstä nykyaikaisissa oppilaitoksissa.

Jatkokoulutus

Kun olet suorittanut Graduate Certificate of Education (opetussuunnitelma ja pedagogiikka) ja vähintään GPA 4.0, sinulla on mahdollisuus ottaa luottoa opinnoissasi ja jatka suorituksen Master of Education (opetussuunnitelma ja pedagoginen johtajuus).

Jos et saavuta GPA-arvoa 4,0, sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa opintojasi valmistuneella korkeakoulututkinnolla (opetussuunnitelma ja pedagoginen johtaminen) ennen siirtymistä ylempään opetukseen (opetussuunnitelma ja pedagoginen johtajuus) vaatimukset täyttyvät).... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

USQ: n Graduate Certificate of Education (Urakkastrategia) on ihanteellinen, jos työskentelet opetus-, neuvonta-, koulutus-, työllisyys- tai yhteisökehityksen rooleissa j ... [+]

Laajenna asiantuntemusta

USQ: n Graduate Certificate of Education (Urakkastrategia) on ihanteellinen, jos työskentelet opetus-, neuvonta-, koulutus-, työllisyys- tai yhteisökehityksen rooleissa ja tukee opiskelijoiden, asiakkaiden ja organisaatioiden urasuunnittelua ja kehittämistä. Tämä tutkintotodistus koskee uusia ja kokeneita lääkäreitä, jotka haluavat keskittyä urakehitykseen liittyviin isoihin kysymyksiin, kuten politiikkaan, työllistettävyyteen ja oppimiseen.

Tutkimuksen joustavuus

Kun olet suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon (GPA) 4,0 opinnot, voit saada opintosuorituksesi ja jatkaa Master of Education (Urakkasuunnittelua).

Jos et saavuta GPA-arvoa 4,0, sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa opintojasi ylemmän korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen (urankehitys) ennen siirtymistä ylempään koulutukseen (edellyttäen, että muut ohjelmatyön vaatimukset täyttyvät) .... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Ammattikorkeakoulututkinnon erikoisammattitutkinto, jonka tarkoituksena on kehittää ammattitaitoaan ja saada jatkotutkinnot säilyttäen nykyisen työpaikkansa. ... [+]

Kuvittele korkeatasoista osaamista

Ammattikorkeakoulututkinnon erikoisammattitutkinto, jonka tarkoituksena on kehittää ammattitaitoaan ja saada jatkotutkinnot säilyttäen nykyisen työpaikkansa.

Voit yhdistää opintojasi projekteihin ja tutkimustyöhön ammattimaisella alalla, mikä tuo etuja sekä sinulle että työpaikallesi. Ammattiopinnot ovat nykyaikainen tapa avata yliopisto-oppimismahdollisuuksia ja pätevyys kiireisille ammattilaisille.

Uramahdollisuudet

Valmistuttuaan ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneelle ammattikorkeakoulututkinnolle myönnetään jatkotutkinto, joka havainnollistaa ammattiasi korkeaa ammattitaidon tasoa, osallistua organisaatiosi kehittämiseen sekä oman kehitystyön ja uran.... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
6 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
University of Southern Queensland (USQ)

Onko olet opiskellut liike aikaisemmin, on asiaankuuluva ammatillinen työkokemus ilman opiskelusta tai opiskelleet un liittyvä alue, USQ Graduate Certificate of Business ... [+]

Advance työpaikallasi kanssa jatkotutkinto

Onko olet opiskellut liike aikaisemmin, on asiaankuuluva ammatillinen työkokemus ilman opiskelusta tai opiskelleet un liittyvä alue, USQ Graduate Certificate of Business myös laajentaa uramahdollisuuksia kanssa jatkotutkinto.

Voit opiskella:

Business Administration erikoistuminen, jossa voit valita neljä ydinliiketoimintaan kursseja Master of Business Administration. Jos haluat mennä ja tutkia MBA sinun pitäisi valita tämän erikoistuminen. Yleisessä erikoistuminen, jossa voit valita minkä tahansa neljästä jatko Business and Commerce kursseja, tai toiselta tutkimus, jossa yliopiston hyväksynnän, muokata määrin asiakkaan tarpeita. nimetty erikoistuminen jossa voit valita erikoistua yhdelle alueelle, kuten: Maatalouskauppa (ei saatavissa vuonna 2017) Big Data ja visualisointi liiketalous Liiketoiminnan johtamiseen (saatavana semsester 2, 2017) Kriisinhallinta Digital Marketing Analytics (saatavana lukukauden 2, 2017) digitaalinen muunnos Hätä ja Disaster Communication (saatavana lukukauden 2, 2017) Enterprise Leadership rahoittaa Globaali liiketoiminta Management kansainvälisen liiketoiminnan Ammattiviestintä projektin johtaminen Projektinhallinta Kiinteistökehitys ja johtaminen Strateginen Human Resource Management Strateginen markkinointi Sustainable Business Jos haluat mennä ja tutkia Master of Business ja innovaatio, Master of Project Management, Master of Information Systems tai Master of Professional Kirjanpito kannattaa valita Nimetty erikoistuminen. ... [-]
Australia Toowoomba Springfield Australia Online
Marraskuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
6 - 24 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Osoite
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 74631 5543
Osoite
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australia
Osoite
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australia
Osoite
Australia Online, Australia
Puhelin
undefined