Read the Official Description

YRITYS

Tec-NQ: ssä kaupat ovat ensisijaisen uran. Tec-NQ on rekisteröity koulutusorganisaatio (RTO) ja keskiasteen koulu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2007 lähtien. Tec-NQ tarjoaa erilaisia ​​koulutus- ja koulutusohjelmia Townsvillelle ja Pohjois-Queenslandin alueelle, mukaan lukien kokopäiväinen oppisopimuskoulutus, kysyntätekniikan koulutus, työhönottoa edeltävät ohjelmat ja oppilaiden oppimisohjelmat.

Historia

Alunperin perustettu Australian teknillisen korkeakoulun North Queenslandin organisaatioksi rahoitettiin osana liittovaltion hallintoa Australian teknillisen korkeakoulun ohjelmaa. Tämän ohjelman sulkeminen ja Tec-NQ: n käynnistäminen itsenäiseksi organisaatioksi vuoden 2010 alkupuolella.

Tec-NQ on kasvanut asteittain alusta alkaen ja tällä hetkellä opiskelee oppilaita ja oppilaita alalla puusepäntyöt, putkimiehet, sähkötekniikka, autoteollisuus, tekniikka ja IT.

Vuonna 2015 Tec-NQopen alueellisen koulutuksen majoitustila (RTAF) alueellisille opiskelijoille ja harjoittelijoille.

Tec-NQ toimittaa myös sertifikaatin 111 Electrotechnology -lehdessä Mackayssa oppisopimuskoulutukseen. Opiskelijoita on käytettävä alan oppilaana.

Tec-NQ Board ja Staff ovat ylpeitä palvelemaan paikallisyhteisöä.

Eroamme

Miksi valita TEC-NQ?

 • Olemme paikallisia
 • Joustavat koulutusvaihtoehdot
 • Yhteistoiminta
 • Henkilökohtainen palvelu
 • Asiantuntijat
 • State-of-the-art TILAT

Koulutusmalli

 • Koulutusmallimme on virtaviivainen toimintamalli oppilaille tarjoamaan enemmän työkokemustasi ja ammattitaidon tuntemusta nopeammin, jotta oppisopimuskoulutuksenne lisää aikaa ja auttaa yritystäsi kasvamaan.
 • Työpaikkakoulutus : tulemme työpaikallesi harjoittelun ja arvioinnin tekemiseen oppilaan kanssa.
 • e-Learning : Verkko-oppimisympäristö mahdollistaa itsekeskeisen oppimisen kontaktin kanssa ohjaajan kanssa, mikä mahdollistaa vähemmän aikaa työpaikalta.
 • College-pohjainen koulutus : jossa tunnistettu Tec-NQ tarjoaa lohkokoulutusta korkeakoulujen työpajoissa, mikä mahdollistaa käytännön harjoittelun, jota ei ole mahdollista saada työpaikalla.
 • Osaamisen arviointiprosessit : kokeneelle henkilökunnalle, joka ei ole koskaan saanut pätevyyttä kaupassa, pystymme tekemään nopean pätevyyteen perustuvan prosessin, jossa arvioidaan henkilöstön nykyisiä taitoja kansallisten koulutuspakettien standardien suhteen pätevöinnin nopeuttamiseksi. Tämä prosessi on käyttäjäystävällinen ja nopea, jolloin kokenut henkilökunta pystyy saavuttamaan kaupan pätevyyden lyhyessä ajassa.

Blended Learning -edut

 • Tec-NQ: n toimitusmalli mahdollistaa joustavuuden siitä, kuinka usein harjoittelusi vetäytyy työpaikalta harjoitteluksi, jolloin voit hallita paremmin henkilökuntaa ja nykyistä työmäärää.
 • Oppisopimuskoulutusta tarjotaan useilla harjoittelutavoilla, jotta he pysyisivät mukana ja kehittyvät tarpeen mukaan.
 • Työpaikalla tapahtuva harjoittelu mahdollistaa harjoittelijoiden etenemisen omaan tahtiinsa eivätkä heitä pidä kiinni harjoittelun harjoittelijoista. Käytettävissä oleva lohkokoulutus neuvotellaan ilmoittautumisen yhteydessä ja kestää 2 viikkoa vain, jotta oppilas palaa työpaikoille nopeammin.
 • Tec-NQ pystyy tekemään työpaikkakoulutusta, joka liittyy työhön, jota parhaillaan suoritetaan vierailun aikana. Esim. Jos oppilas tekee sorvitustyötä, Tec-NQ voi sopeutua harjoittelemalla ja arvioimalla oppisopimuskoulutustyökalun osaamista.
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Tec-NQ

... [+]

Jokainen aihe voi olla erilainen.

UEENEEK142A Ympäristöystävällisten ja kestävien menettelyjen soveltaminen energia-alalla Core 303.80 dollaria [-]
Australia Townsville City
January 2020
Full-time
20 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Tec-NQ

... [+]

Kurssivaatimukset

Ulkomaisille osallistujille, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, vaadittava kurssi on vähintään:

IELTS (International English Language Testing System), jonka pistemäärä on 6 ja yksittäispistemäärä on alle 5 tai vastaava. Osallistujat ovat yli 18-vuotiaita.

Lisätietoja pääsyvaatimuksista antaa kansainvälinen hallintovirkamies +61 7 4779 2199. Saatuaan takaisin maksamattoman rekisteröintimaksun, ilmoittautumislomakkeen ja allekirjoitetun hyväksynnän kurssitarjonnan dokumentaatiosta osallistujat ovat vahvistaneet.

Aikaisemman oppimisen tunnustaminen (RPL)

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet asiaa koskevia opintoja tai joilla on joitain opintojakson osaamista, voivat hakea aiemman oppimisen tunnustamista (RPL). Huomaa: RPL ei voi johtaa siihen, että kansainvälinen opiskelija, jolla on vähemmän kuin kokopäiväinen opiskelu (20 tuntia).... [-]

Australia Townsville City
January 2020
Full-time
20 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Tec-NQ

Tämä kurssi on erinomainen tapa saada aloittelustason taitoja konepajateollisuudessa. Tämä pätevyys kattaa tarvittavat taidot ja tietämys erilaisten tehtävien hoitamiseks ... [+]

Kurssin kuvaus

Tämä kurssi on erinomainen tapa saada aloittelustason taitoja konepajateollisuudessa. Tämä pätevyys kattaa taidot ja tietämyksen, joita vaaditaan erilaisten tehtävien hoitamiseen konepajateollisuudessa.

Kurssin kesto

Tämä kurssi toimitetaan 20 viikon ajan. Olet kirjoilla luokkahuoneeseen perustuvassa tilassa 33,75 tuntia viikossa. Jotta saisit kaiken hyödyn irti kurssistasi, sinun täytyy tehdä itseopiskelu omalla ajallasi.

Kurssivaatimukset

Ulkomaalaisille osallistujille, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, vaadittava kurssi on vähintään:

IELTS (International English Language Testing System), jonka pistemäärä on 6 ja yksittäispistemäärä on alle 5 tai vastaava. Osallistujat ovat yli 18-vuotiaita. ... [-]
Australia Townsville City
January 2020
Full-time
20 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Tec-NQ

Tämä kurssi on loistava tapa saada markkinoille pääsyn tasot autoteollisuudessa. Tämä pätevyys kattaa tarvittavat taidot ja tietämys erilaisten tehtävien hoitamiseksi kev ... [+]

Kurssin kuvaus

Tämä kurssi on loistava tapa saada markkinoille pääsyn tasot autoteollisuudessa. Tämä pätevyys kattaa tarvittavat taidot ja tietämys erilaisten tehtävien hoitamiseksi kevyillä ajoneuvoilla, raskailla ajoneuvoilla tai moottoripyöriillä.

Kurssin kesto

Tämä kurssi toimitetaan 22 viikon ajan. Olet kirjoilla luokkahuoneeseen perustuvassa tilassa 33,75 tuntia viikossa. Jotta saisit kaiken hyödyn irti kurssistasi, sinun täytyy tehdä itseopiskelu omalla ajallasi.

Kurssivaatimukset

Ulkomaisille osallistujille, joiden ensimmäinen kieli ei ole englanti, vaadittava kurssi on vähintään:

IELTS (International English Language Testing System), jonka pistemäärä on 6 ja yksittäispistemäärä on alle 5 tai vastaava. Osallistujat ovat yli 18-vuotiaita. ... [-]
Australia Townsville City
January 2020
Full-time
22 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi