Sydney School of Business and Technology (SSBT)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja SSBT

Meillä on kattava, monikulttuurinen, ammatillisen koulutuksen instituutti, joka tarjoaa vakiintuneita reittejä laadukkaan koulutuksen varmistaa tulevaisuuden loistaa kirkkaampana.

Kutsumme sinut tulemaan ja opiskelemaan meidän suuri eteläisen taivaan.

historia

Sydney School of Business and Technology on perustettu vuonna 1999 tarpeisiin kehittyvien DOT.COM liikemaailmassa. Vuonna 2000 SSBT tuli Private Limited Company. Samana vuonna SSBT sai Rekisteröity koulutusorganisaation (RTO) aseman ja tuli Commonwealth rekisteriin toimielinten ja kurssit Overseas opiskelijoille (CRICOS) rekisteröity.

Valitsimme Sydney ja CBD kuin vatilassa ottaen ulkomailla opiskelijoille. Meillä on monen vuoden kokemus tarjota palvelujaan ulkomailla opiskelijoille olemme kokeneet johtoryhmä ja pätevät kouluttajat tarjota laadukasta koulutusta sekä kotimaiset ja ulkomaiset opiskelijat.

Shine Kirkkaampi

SSBT haluaa sinun olla dynaaminen tulevaisuus. Uskomme, että avoimet kirjat ja avoimia mieliä johtaa uusia kokemuksia ja jännittäviä seikkailuja. Tutki meidän jatkuvasti kehittyvässä instituutti ja sopeutua tähän etenevän tekniikan maailmassa.

Anna meidän auttaa sinua laajentaa näköaloja, paistaa kirkkaampi!

Sijainnit

sydney

Osoite
Level 1,
301 George Street

NSW 2000 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia