Lue virallinen kuvaus

Päämiehen Message Tervetuloa Perth, Western Australia - Gateway Australiaan, kaupunki kadehdittava ilmasto ja ystävällinen, turvallinen ympäristö.

Phoenix Academy on täysin australialainen omistuksessa ja käytössä perheyritys.

Olemme ylpeitä voidessamme jakaa teidän kanssanne:

Kaunis ja ainutlaatuinen puutarha kampuksella, 10 minuutin päässä CBD. Parhaiden käytäntöjen Institution tarjoaa laadukkaita maailmanluokan opetusta. Sijainti yksi parhaista elämäntapa kaupungeista maailmassa. Opetus- ja hallinnon henkilöstö sitoutunut saavuttamaan tavoitteesi.

Koska perustaminen vuonna 1989 meidän motto on aina ollut "Me välitämme". Me todellakin välitämme paljon, että tarpeet ja odotukset eivät ole vain täyttyvät, mutta ylitti! Olen aina puhua opiskelijoiden henkilökohtaisesti.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Principal ja johtaja

Phoenix Advantage

Kaunis puutarha kampuksella. Kansainvälinen väestöstä. Pienet luokkakoot. Luokkahuoneissa varustettu uusimmalla opetuksen teknologiaa. Kokeneet ja erittäin päteviä opettajia. Erinomainen computing ja Internet-palvelut sekä kampuksella WiFi. Online oppiminen vaihtoehtoja. Täyden valikoiman tarkastelun kursseja. Fliexible kursseja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin ja tasoilla. Innovaatio ja joustava opetussuunnitelma. Voimakas keskittyminen puhetaidon. Full opastusohjelmalla ja tasokoe saavuttaessa. Työkokemus / työharjoitteluohjelmia. Adventure Travel Centre ja palveluja. Virkistyspalveluihin kävelyetäisyydellä. Kampuksella Residenssi (Beatty Lodge) Ystävällisin ja paras loma perheitä Perth. Internet-pohjainen Phoenix Englanti kielitesti (iPEPT)

Vuonna 25 vuotta 36000 opiskelijaa yli 50 maasta ovat tervetulleita lentokentällä, asettui rakastava loma perheen tai osaksi opiskelija-asuntola ja hoidettava laadun kieliohjelma.

Nämä 36000 opiskelijat ovat aina olleet tähtäimessä Robynne ja Brian jotka heidän joukkue uskollisia ja omistautunut henkilökunta ovat tehneet tehtävänsä antaa jokaiselle opiskelijalle tunne, että ne ovat yhtä tärkeitä kuin Megumi ja Kaz olivat vuonna 1989.

Marie Gorman, johtaja Student Services on arvostettu jäsen yrityksen jälkeen 23 vuotta, Kate Tarrant vanhempana johtajana on myös merkintä hänen 23 vuotta. Ann Lyall Demi Pair / Au Pair Manager on 21 vuotta alle hänen vyö samoin meidän kirjaaja, Jessica Gorman ja johtaja nuorten oppijoiden Program Margaret Stuart. Mark Belton meidän General Manager on saavuttanut 15 vuoden yrityksen on meidän Academic Director, Lisa Barbagiovanni ja johtajat meidän Teacher Training Division, Antony Atkinson ja Daniela Multari.

Vakaus ja turvallisuus sekä henkilöstön tarkoittaa, että jatkuva parantaminen tapahtuu ja järjestelmät toimivat hyvin. Jokaisella on ylpeyttä ja saavutus on osa Phoenix joukkue.

Juhlat koko vuoden mukana agentti cocktailtilaisuus, opiskelija puolueiden, 25 vuotta stipendejä ja tunnustuksia henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Phoenix Academy

Tämä ohjelma on suunniteltu Australian ja kansainvälisten opiskelijoiden ennalta opintojen tasolla, jotka tarvitsevat sillan aiempia akateemisia opintoja ja akateemista v ... [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu Australian ja kansainvälisten opiskelijoiden ennalta opintojen tasolla, jotka tarvitsevat sillan aiempia akateemisia opintoja ja akateemista vaatimukset Australian yliopistoissa. Ohjelma on Certificate IV kurssin mukaan Australian tutkintojen viitekehyksen. Onnistuneista Ohjelman päätyttyä, opiskelijat ovat oikeutettuja suoran pääsyn Murdoch University, Edith Cowan University, Curtin University & Monash University tai muissa yliopistoissa valinnanvaraa ensimmäisen vuoden tasolla.

WHO Onko tämä?

Vuosi 11 & 12 opiskelijoille, jotka haluavat aloittaa opintonsa yliopistossa osaksi ensimmäisen vuoden Bachelor of Business tai Commerce in Länsi-Australian yliopisto, mutta joka:... [-]

Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Phoenix Academy

Phoenix Diploma of Business tarjoaa opiskelijoille väylän toisen vuoden yliopisto. Käytössä suoritetusta Diploma of Business ja kokouksen yliopiston vähimmäisvaatimukset ... [+]

Phoenix Diploma of Business tarjoaa opiskelijoille väylän toisen vuoden yliopisto. Käytössä suoritetusta Diploma of Business ja kokouksen yliopiston vähimmäisvaatimukset pääsyvaatimukset, Valmistuttuaan opiskelijat Diploma of Business pystyvät siirtämään asiaa perustutkintoa astetta ohjelman vuoden kehittyneitä seisoo Curtin, Murdoch ja Edith Cowan yliopisto.

Diploma of Business (Direct Entry) sisältää BSB40212 Certificate IV in Business.

WHO Onko tämä?

Vuosi 11 & 12 opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa Bachelor of Business tai Commerce in Länsi-Australian yliopisto, mutta joka:

ehkä ole tavannut yliopistojen akateemisen maahantulon edellytyksistä ehkä ole tavannut yliopiston Englanti kielellä maahantulon edellytyksistä haluaisi mahdollisuus nopeasti seurata opintojen mieluummin opiskella ensimmäisen vuoden yliopisto pienempi enemmän kannustava ympäristö Mistä on kysymys? ... [-]
Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Phoenix Academy

Akateeminen Englanti High School Valmistelu Ohjelma alkaa Akatemian Perthin kampukselle rauhallinen puutarha, joka sijaitsee vain 10 minuutin päässä kaupungin keskustasta ... [+]

"Tavoitteena Phoenix Academic Englanti High School Valmistelu ohjelma on valmentaa opiskelijoita tulla keskiasteen koulutusta Australiassa."

Phoenix ACADEMY

Akateeminen Englanti High School Valmistelu Ohjelma alkaa Akatemian Perthin kampukselle rauhallinen puutarha, joka sijaitsee vain 10 minuutin päässä kaupungin keskustasta. Kaupungin kampuksella myös Beatty Lodge (itsepalveluperiaatteella kampuksella majoitus) tulee vanhemmille ja perheille päättävät vierailla ulkomailta. Opiskelijat tulevat eri puolilta maailmaa opiskelemaan Akatemian Academic Englanti High School valmistelu Program, ja tämä kansalaisuus yhdistelmä takaa kulttuurisesti herkkä ja turvallisen ympäristön nuorille. ... [-]

Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Phoenix Academy

Phoenix Academy Akateeminen Englanti - University Valmistelu kurssi on hyväksytty täyttävän Englanti kielen vaatimukset suora pääsy (ei IELTS tarpeen), Länsi-Australian C ... [+]

AKATEEMINEN ENGLANTI - Yliopistoon valmentavat (EAP)

Phoenix Academy Akateeminen Englanti - University Valmistelu kurssi on hyväksytty täyttävän Englanti kielen vaatimukset suora pääsy (ei IELTS tarpeen), Länsi-Australian Curtin, Murdoch ja Edith Cowan yliopisto sekä perus-ja jatko tasolla.

Kuka on tämä KURSSI?

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät täytä Englanti pääsyvaatimukset yliopistoon joko perus-tai jatko tasolla.

Mistä on kysymys?

Kurssi kehittää Academic Englanti ja opiskelutaidot tarvitaan menestyä opiskeluun korkea-asteen tasolla Australiassa. Kurssin osia ovat:

Akateeminen lukemisen ja kirjoittamisen taitoja luokat. Tekniika... [-]
Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
36 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Phoenix Academy

Kehitä Global Human Capital kanssa räätälöityjä Australian Gap Year Program Phoenix Academy. ... [+]

Kehitä Global Human Capital kanssa räätälöityjä Australian Gap Year Program Phoenix Academy.

GLOBAL BUSINESS SKILLS

Global Business Skills keskittyä pehmeitä taitoja tarvitaan menestyä nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä.

TODISTUS IV LIIKETOIMINNAN (BSB40212) Diploma BUSINESS - TYÖ VALMIS (BSB50207) Cambridge First Certificate in Englanti

Lukukausimaksua: 225 dollaria

[-]
Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Phoenix Academy

Vakava Englanti ohjelma, jossa oppiminen on joustava ja on suunniteltu saada sinut minne haluat olla ja silti jättää sinulle aikaa nauttia elämästäsi! ... [+]

New Generation Englanti Vakava Englanti ohjelma, jossa oppiminen on joustava ja on suunniteltu saada sinut minne haluat olla ja silti jättää sinulle aikaa nauttia elämästäsi! Luokat Elementary tasosta ylöspäin - väylät lisätutkimuksia saatavilla Valinnainen Special Focus Sarjat Pääsy Online Englanti Learning Resources Tasot: Elementary (A1 +) Intermediate (B1) Yleistä Englanti / IELTS valmistelu Suunniteltu valmistaa opiskelijoita IELTS Yleistä ja Academic tutkimukset, sekä parantaa General Englanti taitoja. Keskittyy tentti tehtäviä ja strategioita neljä tentit ja toimitetaan liikkuvan opetussuunnitelman joka viikko on omistettu yhdelle taidot: Lukemin... [-]
Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Phoenix Academy

Opiskella ja työskennellä ohjelma auttaa sinua tekemään kaiken irti Working Holiday Visa ja kokea "todellista" Australia. ... [+]

Opiskella ja työskennellä ohjelma auttaa sinua tekemään kaiken irti Working Holiday Visa ja kokea "todellista" Australia.

Maksimoi työllistymismahdollisuuksia parantamalla jokapäiväistä ja työpaikan viestintätaidot Saamaan töitä vahvimpia talouksista maailmassa tänään Uuden sukupolven ENGLANTI (iltakoulu)

Vakava Englanti ohjelma, jossa oppiminen on joustava ja on suunniteltu saada sinut minne haluat olla ja silti jättää sinulle aikaa nauttia elämästäsi!

GENERAL ENGLANTI (DAY CLASSES):

Opiskella Yleistä Englanti kurssi ja kehittää maailmanlaajuisia viestintätaidot

GLOBAL BUSINESS SKILLS

Global Business Skills keskittyä pehmeitä taitoja tarvitaan menestyä nykypäivän globaalissa liiketoimintaympäristössä.... [-]

Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
6 - 17 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Learn English with Creative Teaching