Phoenix Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Päämiehen Message Tervetuloa Perth, Western Australia - Gateway Australiaan, kaupunki kadehdittava ilmasto ja ystävällinen, turvallinen ympäristö.

Phoenix Academy on täysin australialainen omistuksessa ja käytössä perheyritys.

Olemme ylpeitä voidessamme jakaa teidän kanssanne:

Kaunis ja ainutlaatuinen puutarha kampuksella, 10 minuutin päässä CBD. Parhaiden käytäntöjen Institution tarjoaa laadukkaita maailmanluokan opetusta. Sijainti yksi parhaista elämäntapa kaupungeista maailmassa. Opetus- ja hallinnon henkilöstö sitoutunut saavuttamaan tavoitteesi.

Koska perustaminen vuonna 1989 meidän motto on aina ollut "Me välitämme". Me todellakin välitämme paljon, että tarpeet ja odotukset eivät ole vain täyttyvät, mutta ylitti! Olen aina puhua opiskelijoiden henkilökohtaisesti.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Principal ja johtaja

Phoenix Advantage

Kaunis puutarha kampuksella. Kansainvälinen väestöstä. Pienet luokkakoot. Luokkahuoneissa varustettu uusimmalla opetuksen teknologiaa. Kokeneet ja erittäin päteviä opettajia. Erinomainen computing ja Internet-palvelut sekä kampuksella WiFi. Online oppiminen vaihtoehtoja. Täyden valikoiman tarkastelun kursseja. Fliexible kursseja, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin ja tasoilla. Innovaatio ja joustava opetussuunnitelma. Voimakas keskittyminen puhetaidon. Full opastusohjelmalla ja tasokoe saavuttaessa. Työkokemus / työharjoitteluohjelmia. Adventure Travel Centre ja palveluja. Virkistyspalveluihin kävelyetäisyydellä. Kampuksella Residenssi (Beatty Lodge) Ystävällisin ja paras loma perheitä Perth. Internet-pohjainen Phoenix Englanti kielitesti (iPEPT)

Vuonna 25 vuotta 36000 opiskelijaa yli 50 maasta ovat tervetulleita lentokentällä, asettui rakastava loma perheen tai osaksi opiskelija-asuntola ja hoidettava laadun kieliohjelma.

Nämä 36000 opiskelijat ovat aina olleet tähtäimessä Robynne ja Brian jotka heidän joukkue uskollisia ja omistautunut henkilökunta ovat tehneet tehtävänsä antaa jokaiselle opiskelijalle tunne, että ne ovat yhtä tärkeitä kuin Megumi ja Kaz olivat vuonna 1989.

Marie Gorman, johtaja Student Services on arvostettu jäsen yrityksen jälkeen 23 vuotta, Kate Tarrant vanhempana johtajana on myös merkintä hänen 23 vuotta. Ann Lyall Demi Pair / Au Pair Manager on 21 vuotta alle hänen vyö samoin meidän kirjaaja, Jessica Gorman ja johtaja nuorten oppijoiden Program Margaret Stuart. Mark Belton meidän General Manager on saavuttanut 15 vuoden yrityksen on meidän Academic Director, Lisa Barbagiovanni ja johtajat meidän Teacher Training Division, Antony Atkinson ja Daniela Multari.

Vakaus ja turvallisuus sekä henkilöstön tarkoittaa, että jatkuva parantaminen tapahtuu ja järjestelmät toimivat hyvin. Jokaisella on ylpeyttä ja saavutus on osa Phoenix joukkue.

Juhlat koko vuoden mukana agentti cocktailtilaisuus, opiskelija puolueiden, 25 vuotta stipendejä ja tunnustuksia henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Sijainnit

Perth

Phoenix Academy

Osoite
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, Länsi-Australia, Australia
Puhelin
+61 8 9235 6000