Read the Official Description

Tietoja PGA International Golf Institute

PGA International Golf Institute (PGA IGI) tarjoaa golfkoulun kautta golfkoulutuksen, jossa yhdistyvät liike- ja golfkoulutus sekä käytännön golf-taidot, jotta voit valmistautua golf-alan uraan. Olitpa kiinnostunut golf-urasta tai uran golfin hallinnasta, sitten PGA IGI -kurssit auttavat sinua saamaan sinne.

PGA IGI valmistelee tutkinnon uraansa golfin liiketoiminnassa ja johtamisessa teollisuudessa. PGA IGI: n omistama Professional Golfers Association (PGA) on nyt Griffith Universityn ja International College of Management Sydneyin (ICMS) kanssa solmittu sopimus, joka tarjoaa monipuolisuuden valita erilaiset golf-urapolut ja mahdollisuudet eliittien urheilijoille, Valmentajat ja ylläpitäjät golf-alalla ja siihen liittyvillä aloilla.

Golf-ammattikoulutusohjelmamme ja liiketoiminnan pätevyytemme arvostetaan teollisuudessa, ja niitä arvostetaan yhä paremmin liiketoiminnassa. Pidämme säännöllisesti yhteyttä golf-alan asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme, että opetussuunnitelmamme ja golfkoulutuksemme tarjoavat ammattitaitoa ja opittuja tuloksia, jotka tekevät tutkinnon suorittaneista. Kaikille työnantajille tärkein etu on se, että tutkinnon suorittaneista tulee golf-teollisuuden vahvuus.

PGA IGI -koulutus helpottaa useita golf-uraa, mukaan lukien PGA-harjoittelija-ohjelma, Tour School, University tai teollisuus. PGA IGI: lle on monia etuja. Kaikki ohjelmat täydentävät toisiaan - varmistamalla, että voit siirtyä edistyneemmälle golfkoulutukselle, jos valitset. Ohjelmamaksut ovat kaiken kattavia - mukaan lukien rajoittamaton golfkenttä pääsy, driving range access, kilpailu palkkiot, univormut ja lukemista tekstejä.

PGA IGI - Valmistuu golf-alalla

Vuosien kuluessa PGA IGI: n valmistumisen jälkeen monet opiskelijat ovat menneet pitämään uran golf-alalla. Kannat pidetään Australiassa ja ympäri maailmaa.

PGA IGI: n tutkinnon suorittaneet tällä hetkellä golf-alan ammattilaiset ovat:

 • Golfklubin pääjohtaja
 • apulaishallintovirkamies
 • Golfin johtaja
 • Golf Operations Manager
 • Tapahtumahallinta
 • Turnauksen johtaja
 • Sales & Marketing Manager
 • Golf Matkailutoimisto
 • Turnauskoordinaattori
 • Laitteiden edustaja
 • Media-persoonallisuus
 • Tour Professional
 • Golfvalmentaja
 • Opettajan ammatti
Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

PGA International Golf Institute Australia

PGA International Golf Institute (PGA IGI) tarjoaa Australiassa vain 10459NAT Golf Management -koulutuksen tutkintotodistuksen. Yli vuoden opinnot suorittavat opiskelijat ... [+]

Golf Managementin tutkintotodistus

PGA International Golf Institute (PGA IGI) tarjoaa Australiassa vain 10459NAT Golf Management -koulutuksen tutkintotodistuksen. Yli vuoden opinnot suorittavat opiskelijat tekemään akateemisen tutkimuksen ja golfkehityksen ohjelman, ryhtymään ensimmäisiin askeleisiin kohti golf-uraa.

PGA IGI on ollut vuodesta 2005 lähtien johtava golfkoulutuksen johtaja. PGA-IGI kehitti pätevyyden yhteistyössä golf-alan laitosten kanssa, joka kattaa parhaiden käytäntöjen periaatteet golf-alan yrityksille ja johtamiselle.

Koko opiskelunsa aikana opiskelijat pääsevät useisiin golf-alan johtajiin. Opiskelijat myös viettävät aikaa PGA Golf Professionalsin kanssa, jotka ovat harjoittaneet useita golfin johtavia kykyjä. He saavat käsityksen golfin johtajista, konsultteista ja alan ammattilaisista, jotka tarjoavat heille nykyisiä taitoja ja tietämystä, jotta he voisivat tulla golf-alan asiantuntijoiksi.... [-]

Australia Gold Coast Australia Online
October 2019
Full-time
1 - 2 vuotta
Opetus kampuksella
Online
Lue lisää suomeksi