Lue virallinen kuvaus

Pacific College of Technology on palkittu rekisteröity toimittaja ammatillisen koulutuksen, joka tarjoaa kursseja Accounting, Business, Management and Information Technology. Täyttämällä tutkintotodistus / Advanced Diploma meille, opiskelijat avata polku aloittaa Yliopistoihin Australiassa ja hyvin valmisteltu tosielämän työtä.

Top 10 syytä valita Pacific College of Technology

College on ASQA hyväksytty ja CRICOS rekisteröity. Kaikki kurssimme seurata Australian tutkintojen viitekehyksen ja täyttävät AQTF standardeja. Meillä on erittäin pätevä ja kannustava henkilökunta auttaa sujuvasti siirtymistä opiskelusta Sydney. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun. Voit siirtää pisteitä kertyy Pacific College of Technology yliopistossa. College on joustava luokan ajoituksia (iltaisin ja viikonloppuisin ovat käytettävissä). Kurssit Pacific College of Technology antaa sinulle oikean ja taitoja menestyä dynaamisessa työympäristössä. Meidän opetushenkilöstö tarjoaa käytännön, käytännön koulutusta korkean teknologian ja innovatiivisen ympäristön. On hyvä valikoima valittujen kurssien tarpeisiisi. College sijaitsee aivan Auburn rautatieasemalle sydämessä Sydney, Australia.

Käytännön harjoittelu

Keskitymme käytännön taitoja sinun täytyy pystyä suorittamaan valitsemallasi uralla. Annamme sinulle vankan pohjan teoriassa, niin opit soveltaa sitä reaalimaailman liiketoiminnan tilanne.

Tunnustettu Australian yliopistot

Kaikki kurssit ovat valtion hyväksytty, joten ne kirjataan Australian yliopistot ja korkeakoulut. Ottamalla tutkintotodistus (tai yli) Pacific College of Technology, voit saada luottoa kohti kandidaatin tutkintoa.

Valmistaudu yliopisto

Autamme valmistautumaan edelleen koulutusta Australian yliopistossa opettamalla sinulle tärkeää akateemisista taidoista kuten essee, raportti ja tehtävä kirjoittaminen, tutkimiseen, paikannus ja kriittinen analyysi.

Nautittava oppimiskokemus

Saat nauttia aikaa Australiassa meidän rento ja ystävällinen kampuksen ilmapiiri. Plus, me autamme hauskaa tukemalla toimintaa, kuten matkoja Sydney nähtävyyksiä, grillijuhlia ja urheiluturnauksia.

Tietoja Sydney

College sijaitsee Auburn, mikä on noin 20 km: n päässä Sydneyn CBD. College sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä Auburn rautatieasemalta, joka mahdollistaa opiskelijoille mahdollisuuden nauttia kätevä kuljetusvälineitä, lähellä ostoskeskuksia, toreja, ravintoloita ja viihdettä. Sydney tarjoaa yhden parhaista ympäristöjä ainutlaatuisen oppimista ja sosiaalisia kokemuksia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Pacific College of Technology

Tämä tutkinto kuvastaa kirjanpito työrooliin rahoituspalvelujen ja muiden teollisuudenalojen vaativat kirjanpidon tukitoimintoja. ... [+]

Tämä tutkinto kuvastaa kirjanpito työrooliin rahoituspalvelujen ja muiden teollisuudenalojen vaativat kirjanpidon tukitoimintoja. Kohderyhminä pätevyys ovat ihmisiä, jotka vaativat tietoja ja taitoja työskennellä rahoituspalvelujen ja tilinpäätösalalla. Tähän ryhmään voi kuulua: paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita, työntekijöitä, jotka tarvitsevat osaamista rahoituspalveluja. Ensisijainen polku tästä pätevyys on työpaikkojen kirjanpito työtehtäviä. Lisäksi koulutusjakso hyödyntämällä pätevyys kuten Diploma Laskentatoimen tukisi urakehitys.

Pääsyvaatimukset

Vaatimukset tuloa tähän pätevyys ovat:

Opiskelijan tulee olla yli 18-vuotiaita, Opiskelijoiden on onnistuneesti päätökseen australialaisen Year 12 tai vastaava. ... [-]
Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pacific College of Technology

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot, taidot ja asenne Business Administration mukana alan laaja yleinen liiketoimintaosaamista toteuttaa seuraavat tehtävät: ... [+]

Tietenkin Tulokset

Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijalle tiedot, taidot ja asenne Business Administration mukana alan laaja yleinen liiketoimintaosaamista toteuttaa seuraavat tehtävät:

Executive henkilökohtainen avustaja Office Administrator projektiassistentti Pääsyvaatimukset Opiskelijat hakevat pääsyä kurssille tulee suorittaa koulunkäynti vuonna 12 tai vastaava Australian astetta.

Aikuinen ikä opiskelijat (21-vuotiaat) voidaan päästää Diploma ja Certificate ohjelmia ilman muodollista akateemista pätevyyttä.

Opiskelijat, jotka ovat aiemmin suorittanut Certificate III, Certificate IV tai Diploma pätevyys Australiassa ei tarvitse antaa koulutodistuksesi.... [-]

Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pacific College of Technology

Tämä tutkinto antaa tietoja ja taitoja yksittäisen asentaa ja hallita pienimuotoisen verkkoja, joko itsenäisenä verkko tukihenkilön tai osana joukkueen. ... [+]

Tämä tutkinto antaa tietoja ja taitoja yksittäisen asentaa ja hallita pienimuotoisen verkkoja, joko itsenäisenä verkko tukihenkilön tai osana joukkueen.

Kun suoriutuneelle kaikki tämän Opiskelija ovat oikeutettuja Certificate IV in Information Technology Networking-ICT40415. Mahdolliset ammattinimikkeet liittyvät tähän tutkintoon kuuluu:

verkkotuki verkkotoiminnoista tuki verkkotoiminnoista teknikko verkko teknikko verkon tukihenkilön

Kaistaa pätevyys:

ICT50415 Diploma of Information Technology Networking tai useita muita ICT Diploma pätevyys.

Laajan tutkimuksen alueilla:

Asenna ja verkkojen hallintaan ja palvelinten Internetin infrastruktuurin Projektinhallinta verkon suunnittelu Yritysten tarpeita ja tekniset vaatimukset Pääsyvaatimukset ... [-]
Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomi syventävistä opinnoista

Pacific College of Technology

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ja taitoja suunnittelussa, johto, hallinto, palkkahallinnon, säilyttäen työryhmän verkkoon, organisaation ja ... [+]

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ja taitoja suunnittelussa, johto, hallinto, palkkahallinnon, säilyttäen työryhmän verkkoon, organisaation ja liikeasiakirjat, dokumentti suunnittelua ja kehittämistä, hallintaa henkilöresursseja ja koordinoida joukkueet tai keskijohdon pienten, keskisuurten ja suuret organisaatiot.

Entry polut

Ottamista tähän ohjelmaan on mahdollista saavuttaa seuraavia reittejä:

Arviointi polku

Tämä sisältää kaikki Tutkinto, jotka on lueteltu akateemisten tutkintojen vaatimukset alla. Hakijat asianmukaiset ennen korkeakouluopinnot, jotka täyttävät osa akateemista vaatimukset kurssin voidaan myöntää "luotto" ja / tai merkintä kurssin "kehittynyt pysyvä". Katso Student käsikirjasta lisätietoja Advanced pysyvän.... [-]

Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pacific College of Technology

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät ja / tai jotka haluavat työskennellä ammatillisen kirjanpito työtehtäviä rahoituspalveluissa ja muilla teollisuude ... [+]

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät ja / tai jotka haluavat työskennellä ammatillisen kirjanpito työtehtäviä rahoituspalveluissa ja muilla teollisuudenaloilla.

Opiskelija oppii auttaa vanhempi kirjanpitäjät ja sitoutuvat tehtäviä monenlaisia ​​oppaat ja atk-pohjainen kirjanpito toimintoja, kuten verosuunnittelu, taloudellinen mallinnus, sisäisen ja ulkoisen tarkastuksen, taloudellisen suunnittelun hallinta, henkilökohtainen taloudellinen suunnittelu ja hallinta joukkueen tai osaston.

Tietenkin myös opettaa sinulle viestinnän ja ihmisten taitoja tarpeen esittää raportteja, olla tietoinen oikeudet ja velvollisuudet työnantajien ja työntekijöiden ja hallita joukkue tehokkaasti.... [-]

Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pacific College of Technology

Tämä tutkinto antaa tietoja ja taitoja yksittäisen suunnitella, suunnittelu, hallita ja valvoa yrityksen tiedot ja viestintäteknologian (ICT) verkon itsenäisenä ICT asian ... [+]

Tämä tutkinto antaa tietoja ja taitoja yksittäisen suunnitella, suunnittelu, hallita ja valvoa yrityksen tiedot ja viestintäteknologian (ICT) verkon itsenäisenä ICT asiantuntija tai osana vastaavan ryhmän kehittyneen ICT-verkon turvajärjestelmät. Pätevyys on korkean tason ICT tekninen pohja asianmukaiset turvayksiköihin ja kyky erikoistua monilla aloilla, kuten ääni, langaton, verkkoinfrastruktuurin ja kestävyyttä.

Kun suoriutuneelle kaikki tämän Opiskelija ovat oikeutettuja Advanced Diploma of Network Security-ICT60215. Mahdolliset ammattinimikkeet liittyvät tähän tutkintoon kuuluu:

e-turvallisuus asiantuntija ICT turvallisuus asiantuntija IT turvallisuus ylläpitäjä IT turvallisuus analyytikko Tietoturva asiantuntija järjestelmät / verkonvalvoja verkon turvallisuus analyytikko tietoturvan asiantuntija verkon turvallisuus ylläpitäjä vanhempi verkon ylläpitäjä järjestelmäturvallisuus analyytikko ... [-]
Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Pacific College of Technology

Tämä tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät ja / tai jotka haluavat työskennellä ammatillisen kirjanpito työtehtäviä rahoituspalveluissa ja muilla teol ... [+]

Tämä tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät ja / tai jotka haluavat työskennellä ammatillisen kirjanpito työtehtäviä rahoituspalveluissa ja muilla teollisuudenaloilla.

Pääsyvaatimukset

Vaatimukset tuloa tähän pätevyys ovat:

Opiskelijan tulee olla yli 18-vuotiaita, Opiskelijoiden on onnistuneesti päätökseen australialaisen Year 12 tai vastaava. Loppuun FNS40611 Certificate IV in Accounting on ensisijainen reitti tuloa tämän pätevyyden.

Englanti Kielitaito Vaatimukset

Ensisijainen todisteet: Jotta tarjotaan paikkaa Pacific College, ulkomailla opiskelijan on osoitettava todisteet yksi seuraavista testeistä:

IELTS 5.5 * TOEFL iBT 46 PTE Academic 42 Cambridge Englanti: Advanced (CAE) 47 OET Pass TOEFL PBT 527 ... [-]
Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pacific College of Technology

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ja taitoja suunnittelussa, johto, hallinto, palkkahallinnon, säilyttäen työryhmän verkkoon, organisaation ja ... [+]

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ja taitoja suunnittelussa, johto, hallinto, palkkahallinnon, säilyttäen työryhmän verkkoon, organisaation ja liikeasiakirjat, dokumentti suunnittelua ja kehittämistä, hallintaa henkilöresursseja ja koordinoida joukkueet tai keskijohdon pienten, keskisuurten ja suuret organisaatiot.

Pääsyvaatimukset Opiskelijat hakevat pääsyä kurssille tulee suorittaa koulunkäynti vuonna 12 tai vastaava Australian astetta.

Aikuinen ikä opiskelijat (21-vuotiaat) voidaan päästää Diploma ja Certificate ohjelmia ilman muodollista akateemista pätevyyttä.

Opiskelijat, jotka ovat aiemmin suorittanut Certificate III, Certificate IV tai Diploma pätevyys Australiassa ei tarvitse antaa koulutodistuksesi.... [-]

Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Pacific College of Technology

Tämä tutkinto antaa tietoja ja taitoja yksittäisen hallita, itsenäisenä ICT asiantuntija tai osana joukkue, asennus erilaisia ​​verkkoja, kuten Internetworking, turvallis ... [+]

Tämä tutkinto antaa tietoja ja taitoja yksittäisen hallita, itsenäisenä ICT asiantuntija tai osana joukkue, asennus erilaisia ​​verkkoja, kuten Internetworking, turvallisuus ja sähköisen liiketoiminnan integraatio.

Kun suoriutuneelle kaikki tämän Opiskelija ovat oikeutettuja Diploma of Information Technology Networking-ICT50415. Mahdolliset ammattinimikkeet liittyvät tähän tutkintoon kuuluu:

verkonvalvoja järjestelmänvalvoja IT-toimintojen järjestelmänvalvoja verkkopalvelut ylläpitäjä verkkotuki koordinaattori verkkotoiminnoista analyytikko verkon turvallisuus koordinaattori verkko sähköisen liiketoiminnan koordinaattori

Kaistaa pätevyys: ... [-]

Australia Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi