Perth College of Business and Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Passion, Valmistelu, suorituskyky, ja tarkoitus - Meidän neljän pilarin menestykseen Perth College of Business & Technology (PCBT) on yksi kansallisesti tunnustettuja ja Rekisteröityä Hospitality, Management & Business Training tarjoajat, sijaitsee kaupungin Perth, pääoman ja nopeasti kasvava kaupunki Länsi-Australiassa.

International ja Australian opiskelijoille on mahdollisuus olla koulutettu ja kokenut todellisen Hospitality Industry Placement.

Miellyttävä ja vilkas suuri IT varustetuissa luokkahuoneissa Perth Campus sekä Platinum Restaurant & Function keskuksen State-of-the-art tilat, joka sijaitsee 13 km ylös pohjoiseen pääkampuksella yhdessä vilkkaan kävelykatu Westminster vakuuttaa opiskelijat saavat arvokasta Tieto ja kokemus.

historia

Nopeasti kasvava turismi ja Hospitality-teollisuus ei voinut toteuttaa sen kysyntää vuonna 2008, jolloin PCBT perustettiin antaa taitoja työntekijöille; koulutus ja taitojen kohentaminen työvoimaa.

Rekisteröinnit & Akkreditoinnit

PCBT on monikulttuurinen college tarjoaa akkreditoitu opetukseen Australian tutkintojen viitekehyksen (AQF), joka on CRICOS rekisteröidyn palveluntarjoajan (Code 03051J), rekisteröity koulutusorganisaation (RTO 52014) alle Australian Skills Quality Authority (ASQA) sääntelyelin, sekä aktiivinen jäsen Australian neuvoston Private Education & Training (ACPET).

Kun kirjoittautua Perth College of Business and Technology et vain liittyä Australian hallituksen hyväksyttävä ja rekisteröitävä koulutuksen tarjoajan olet tullut osa dynaaminen yhteisö, joka haastaa ja tukea teitä pyrkimys tulla vahvempi johtaja. Oppilaitos on sitoutunut edistämään monipuolinen vielä osallisuutta yhteisön, joka kannustaa kaikkia jäseniä saavuttamaan täyden potentiaalinsa kautta oppimisen, sitoutumista ja omistautumista.

Me kuvitella kouluyhteisön, jossa kaikki yksilöt omaksua ja edistää näissä puitteissa ja uskomus. Uskomme, että tämä ihanne on keskellä kaikkea, mitä teemme.

Klo PCBT et ole koskaan vain nimi työvuorolistassa. Kiitos pieni luokkakoot varmistetaan jokainen opiskelija saa henkilökohtaista huomiota ja osallistuu vilkas, ajatuksia herättävä ryhmäkeskusteluja vertaistensa ja tiedekunnan.

Opiskelijat hyötyvät PCBT n vahvat suhteet paikallisiin yrityksiin joiden avulla ne voivat luoda interaktiivisen oppimisen mahdollisuus, jossa keskitytään voimakkaasti käsissä - kokemusta todellisen työympäristön.

Visiomme

Ollakseen edullisin rekisteröity koulutusorganisaation Perth, joka tarjoaa laatua ammatillisen koulutuksen kansainvälisille ja paikallisille opiskelijoille

Missiomme

Tarjoamalla laadukkaita koulutusta liiketoiminnan, johtamisen ja vieraanvaraisuus kansainvälisille ja paikallisille opiskelijoille kehittämällä työllistyvyyttä taidot ja tiedot käymällä tehokkaasti luokkahuoneessa istuntoja, täytäntöönpanossa teollisuuden altistumisen ja tiedotustoiminta ja tarjoamalla teollisuuden sijoittaminen mahdollisuuksia meidän harjoittelijoiden pystyä vastaamaan teollisuuden tarpeisiin ja standardeja.

Tervetuloa PCBT Miksi opiskella PCBT Tiimimme palvelut Galleria Tapahtumat Kampanjat

Sijainnit

Perth

Osoite
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, Länsi-Australia, Australia