Lue virallinen kuvaus

Passion, Valmistelu, suorituskyky, ja tarkoitus - Meidän neljän pilarin menestykseen Perth College of Business & Technology (PCBT) on yksi kansallisesti tunnustettuja ja Rekisteröityä Hospitality, Management & Business Training tarjoajat, sijaitsee kaupungin Perth, pääoman ja nopeasti kasvava kaupunki Länsi-Australiassa.

International ja Australian opiskelijoille on mahdollisuus olla koulutettu ja kokenut todellisen Hospitality Industry Placement.

Miellyttävä ja vilkas suuri IT varustetuissa luokkahuoneissa Perth Campus sekä Platinum Restaurant & Function keskuksen State-of-the-art tilat, joka sijaitsee 13 km ylös pohjoiseen pääkampuksella yhdessä vilkkaan kävelykatu Westminster vakuuttaa opiskelijat saavat arvokasta Tieto ja kokemus.

historia

Nopeasti kasvava turismi ja Hospitality-teollisuus ei voinut toteuttaa sen kysyntää vuonna 2008, jolloin PCBT perustettiin antaa taitoja työntekijöille; koulutus ja taitojen kohentaminen työvoimaa.

Rekisteröinnit & Akkreditoinnit

PCBT on monikulttuurinen college tarjoaa akkreditoitu opetukseen Australian tutkintojen viitekehyksen (AQF), joka on CRICOS rekisteröidyn palveluntarjoajan (Code 03051J), rekisteröity koulutusorganisaation (RTO 52014) alle Australian Skills Quality Authority (ASQA) sääntelyelin, sekä aktiivinen jäsen Australian neuvoston Private Education & Training (ACPET).

Kun kirjoittautua Perth College of Business and Technology et vain liittyä Australian hallituksen hyväksyttävä ja rekisteröitävä koulutuksen tarjoajan olet tullut osa dynaaminen yhteisö, joka haastaa ja tukea teitä pyrkimys tulla vahvempi johtaja. Oppilaitos on sitoutunut edistämään monipuolinen vielä osallisuutta yhteisön, joka kannustaa kaikkia jäseniä saavuttamaan täyden potentiaalinsa kautta oppimisen, sitoutumista ja omistautumista.

Me kuvitella kouluyhteisön, jossa kaikki yksilöt omaksua ja edistää näissä puitteissa ja uskomus. Uskomme, että tämä ihanne on keskellä kaikkea, mitä teemme.

Klo PCBT et ole koskaan vain nimi työvuorolistassa. Kiitos pieni luokkakoot varmistetaan jokainen opiskelija saa henkilökohtaista huomiota ja osallistuu vilkas, ajatuksia herättävä ryhmäkeskusteluja vertaistensa ja tiedekunnan.

Opiskelijat hyötyvät PCBT n vahvat suhteet paikallisiin yrityksiin joiden avulla ne voivat luoda interaktiivisen oppimisen mahdollisuus, jossa keskitytään voimakkaasti käsissä - kokemusta todellisen työympäristön.

Visiomme

Ollakseen edullisin rekisteröity koulutusorganisaation Perth, joka tarjoaa laatua ammatillisen koulutuksen kansainvälisille ja paikallisille opiskelijoille

Missiomme

Tarjoamalla laadukkaita koulutusta liiketoiminnan, johtamisen ja vieraanvaraisuus kansainvälisille ja paikallisille opiskelijoille kehittämällä työllistyvyyttä taidot ja tiedot käymällä tehokkaasti luokkahuoneessa istuntoja, täytäntöönpanossa teollisuuden altistumisen ja tiedotustoiminta ja tarjoamalla teollisuuden sijoittaminen mahdollisuuksia meidän harjoittelijoiden pystyä vastaamaan teollisuuden tarpeisiin ja standardeja.

Tervetuloa PCBT Miksi opiskella PCBT Tiimimme palvelut Galleria Tapahtumat Kampanjat

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Perth College of Business and Technology

PCBT ylpeitä laadukkaita toimitus ja arviointi opiskelijoiden saavuttaa pätevyyden kokki kanssa Certificate III Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT ylpeitä laadukkaita toimitus ja arviointi opiskelijoiden saavuttaa pätevyyden kokki kanssa Certificate III Commercial Cookery SIT 30830. Tarjoamme uusimmat koulutuspaketin, jotta opiskelijat voivat olla varmoja he ovat yksi ensimmäisistä osaksi teollisuuden uudet pätevyys standardeja.

Tämä tutkinto kuvastaa roolia kaupallisten kokkeja, jotka käyttävät monenlaisia ​​ruoanlaitto taitoja. He käyttävät harkinnan ja harkintaa ja on vankka keittiön toimintaa. He työskentelevät itsenäisyyttä ja alle rajoitettu valvonta ja voivat tarjota operatiivisia neuvoja ja tukea tiimin jäsenille.

kurssin tiedot

NATIONAL CODE: SIT30830 CRICOS CODE: 082538J

... [-]
Australia Perth
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Perth College of Business and Technology

Tämä tutkinto sopii niille työskentelevät ylläpitäjät ja hanketyöntekijää. ... [+]

Tämä tutkinto sopii niille työskentelevät ylläpitäjät ja hanketyöntekijää. Tässä roolissa ihmiset käyttävät hyvin kehittynyt taitoja ja laajaa tietopohjaa hakea ratkaisuja määritelty erilaisia ​​arvaamattomia ongelmia ja analysoida tietoa eri lähteistä. Ne voivat tarjota johtajuutta ja opastusta muille joitakin harvoja vastuussa tuotoksen muille.

Kurssin kesto

Tämä kurssi toimitetaan yli 26 viikkoa 2 suhteen mukaan lukien 5 viikon loma. Luokat on suunniteltu 20 tuntia viikossa.

URAMAHDOLLISUUDET

Tämä kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää seuraavissa työtehtäviä:

Ylläpitäjä projektori Officer

kurssin tiedot

... [-]
Australia Perth
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomi syventävistä opinnoista

Perth College of Business and Technology

Tämä tutkinto kuvastaa roolia yksilöiden työskentelevät markkinointi johtajat, markkinointi strategit ja kansallisten, alueellisten tai maailmanlaajuisten markkinointi jo ... [+]

Tämä tutkinto kuvastaa roolia yksilöiden työskentelevät markkinointi johtajat, markkinointi strategit ja kansallisten, alueellisten tai maailmanlaajuisten markkinointi johtajat. Yksilöt näissä asennoissa tarjoavat johtamisen ja strategisen suunnan markkinoinnin organisaation toimintaan. He analysoivat, suunnittelu ja tuomiot käyttämällä laaja tekninen, luova, käsitteellinen ja johtamisen alalla. Tietämystään voi olla pitkälle erikoistunutta tai laaja sisällä saralla. Nämä yksilöt ovat usein vastuussa ryhmän tuloksia sekä yleistä suorituskykyä markkinoinnin organisaation.

kurssin tiedot

NATIONAL CODE: BSB60515 CRICOS CODE: 087573K

Kurssin kesto... [-]

Australia Perth
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Perth College of Business and Technology

Tämä tutkinto kuvastaa roolin henkilöt, joilla on vanhempi tai johtotehtävissä. Ne voivat valvoa toisten työn tai ovat erikoistuneet roolit, joissa he eivät valvo muita, ... [+]

Tämä tutkinto kuvastaa roolia henkilöiden soveltaa erikoisosaamista ja taitoja sekä kokemusta johtamisen, monilla yrityksen ja teollisuuden yhteyksissä. Yksilöt tällä tasolla aloitteellisesti ja tuomio suunnitella ja toteuttaa erilaisia ​​johtamisen toiminnot, joissa vastuullisuutta henkilökohtaiseen ja joukkue tulokset laajoissa parametreja. He käyttävät kognitiivisia ja viestintätaidot tunnistaa, analysoida ja syntetisoida tietoa eri lähteistä ja siirtävät tietoa muille, ja luovia tai käsitteellisiä taitoja esittää ajatuksia ja näkökulmia tai vastata monimutkaisiin ongelmiin.

kurssin tiedot

NATIONAL CODE: BSB61015 CRICOS CODE: 089937D

Kurssin kesto... [-]

Australia Perth
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Perth College of Business and Technology

Tämä tutkinto koskisi yksilöiden erilaisia ​​tehtävänimikkeitä kuten konsernijohdon, ohjelma konsulttien ja ohjelman koordinaattorit. ... [+]

Tämä tutkinto koskisi yksilöiden erilaisia ​​tehtävänimikkeitä kuten konsernijohdon, ohjelma konsulttien ja ohjelman koordinaattorit.

Yksilöt näissä rooleissa saattaa olla merkittävää kokemusta erilaisissa ympäristöissä, mutta pyrkivät edelleen kehittämään taitojaan monilla liiketoimintojen.

Kääntäen voidaan soveltaa myös niille, joilla on vähän tai ei lainkaan ammatillista kokemusta, mutta joilla teoreettiseen liike ja taidot, että he haluaisivat kehittää, jotta voidaan luoda uusia koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.

kurssin tiedot

NATIONAL CODE: BSB50215 CRICOS CODE: 087236E

Kurssin kesto

Tämä kurssi toimitetaan yli 26 viikkoa 2 suhteen mukaan lukien 5 viikon loma. Luokat on suunniteltu 20 tuntia viikossa.... [-]

Australia Perth
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi