Lue virallinen kuvaus

Yli 100 vuoden kokemus ja yli 700000 opiskelijat koulutettuja, kansalaisopistot on Australian johtava online oppimisen.

Tietoja Open Korkeakoulut

Olemme sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellisen oppimiskokemus opiskelijoille kaikilla elämänaloilla ja työn poistaa esteitä koulutukseen että monet ihmiset kohtaavat tarjoamalla helposti, edullinen ja joustava opinto vaihtoehtoja.

Laittamalla opiskelijat ytimessä kaikessa mitä teemme, me jatkuvasti mukauttaa ja kehittää ainutlaatuisen online-oppimisen malli varmistaa me tarjoamme jokaiselle opiskelijalle, joka ilmoittautuu meille taitoja ja tukea he tarvitsevat menestyäkseen.

Kurssit

Tarjoamme yli 150 kurssia, jotka voisivat auttaa seurata intohimo, parantaa urasi tai vaihtaa uraa kokonaan

Päästä alkuun

Selvitä kaikki mitä tarvitsee tietää aloittamassa matkaa luoda kokonaan uusi tulevaisuus.

Miten pääsen alkuun?

Useimmille kursseja, kaikki mitä tarvitset on tietokone, internet-yhteys ja joitakin ohjelmia, jotka olet todennäköisesti jo tuttuja, kuten Microsoft Word, ja voit aloittaa opiskelun. Jotkut kurssit saattavat liittyä muita ohjelmia tai laitteita niin varmasti tarkistaa kurssin opas ylimääräisiä vaatimuksia.

Tästä on kyse

Ei aivan varma, miten oppimista verkossa todella toimii? Älä huoli, käyttämästä online kampuksen saada kaikki tarvitsemasi tuki - puhutaan läpi se - tutkimalla verkossa.

Student Success

Opiskelu verkossa todella voi olla ensimmäinen askel muuttuviin elämääsi. Katso tarinoita joitakin opiskelijoita, jotka työskentelevät kohti unelmansa hieman apua Open korkeakoulut.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
Sijainnin osoite
12/300 Elizabeth St,
Sydney

Australia Online, NSW 2000 AU