Nungalinya College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nungalinya on johtava yhdistettyjen kirkkojen koulutuskeskus alkuperäiskansalaisille australialaisille. Kirkkoa virallisesti tukevat pohjoisen alueen anglikaaniset, yhdistävät ja katoliset kirkot, ja se sijaitsee Casuarinassa, Darwinin pohjoisosassa.

Vuodesta 1974 Nungalinya College on varustanut miehiä ja naisia johtotehtäviin kirkoissa ja yhteisöissä. Koulutusohjelmamme tutkivat kristillistä uskoa kontekstuaalisesti säätiön opintojen, raamatunkatsauksen, median, musiikin ja opetuslapsen, kristillisen palveluksen ja teologian sekä raamatunkäännöksen kurssien kautta.

Joka vuosi miehet ja naiset yli 100 eri yhteisöstä ympäri Australiaa tulevat opiskelemaan Nungalinya Collegeen. Opiskelijamme ovat sekä syrjäisiä että kaupunkiyhteisöjä, ja heidän erilaista kulttuuri- ja kielitaustaansa kunnioitetaan ja sisältyy kampuksen elämään. Monilla opiskelijoilla on tärkeitä viranomaisasemia omissa yhteisöissään. Nungalinya College kunnioittaa näitä vanhimpia ja heidän hallussaan olevaa perinteistä viisautta. Ymmärrämme, että vanhimmat ovat asianmukaisia johtajia välittää mitä he oppivat niiden nuorille.

Sijainnit

Casuarina

Osoite
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Pohjoinen alue, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: