New York Film Academy Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

New York Film Academy perustettiin veteraani tuottaja Jerry Sherlock vuonna 1992, joka tuotti klassikoita kuten "The Hunt for the Red October". Hänen ystäviensä rohkaisevat ystävät, jotka halusivat lähettää lapsensa elokuvakouluun, mutta löysivät hinnat liian kalliiksi, Sherlock suunnitteli koulun, joka ei ollut vain kohtuuhintainen, mutta tärkeämpää, perustui oppimisen periaatteeseen tekemällä.

Innoittamana ajatuksella, että oppiaksesi elokuvia, täytyy tehdä elokuvia, Sherlock ja hänen kollegansa ovat suunnitelleet aidosti ainutlaatuisen opetussuunnitelman. Yhdistämällä klassisen elokuvakoulutuksen sekoitus uuteen lähestymistapaan, Akatemia korostaa kurssitoimintaa, joka perustuu opiskelijoiden tosiasiallisesti menemiseen ja elokuvien kuvaamiseen osana kurssityötä. Opiskelijat kirjoittavat, tuottavat, ohjaavat ja muokkaavat omia alkuperäisiä elokuvia samalla kun he toimivat miehistön jäseninä heidän luokkatovereidensa elokuvissa saadakseen laajan kokemuksen.

Tämä sitoutuminen oppimiseen tapahtuu kaikkiin Akatemian tarjoamiin ohjelmiin, joissa opiskelijat työskentelevät alan standardilaitteilla maailmanluokan tiloissa. Akatemiassa opiskelijat voivat valita monenlaisista visuaalisista ja esittävänsä taiteen ohjelmista, joihin kuuluvat elokuvateatteri, elokuvafilosofia, 3D-animaatio

New Yorkin elokuvaakatemia laajentaa opetussuunnitelmaansa sekä maailmanlaajuista läsnäoloaan viidellä perustetulla kampuksella ja monilla kohdeohjelmilla maailmanlaajuisesti. NYFA-kampuksilla New Yorkissa ja Gold Coastissa, Australiassa, opiskelijat upottavat pitkän ja lyhyen aikavälin konservatorion ohjelmia ja työpajoja, kun taas Los Angeles ja South Beach, Miami, kampukset tarjoavat myös tutkintoja.

NYFA tarjoaa opiskelijoille työkaluja ja osaamista, ja he todella soveltavat sitä, mitä he oppivat luokassa reaalimaailmassa tekemällä koulutuskokemusta toisin kuin muillakin.

Sijainnit

Southport

Osoite
Lawson Street,5
4215 Southport, Queensland, Australia