Mercury Colleges

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meillä on ilo toivottaa teidät Elohopea yliopistot kohteessa Sydney, Australia.

Mercury Korkeakoulut on kutsuva opiskelijoita yli 50 vuotta. College on pitkä historia Australiassa, ja vuosien mittaan on saanut kadehdittava maine sen laadun opetuksen.

Mercury Korkeakoulut, pyrimme hyödyntämään etuja meidän opiskelijoiden koulutus- ja kulttuuriselle oppimisympäristö eroa.

Tehtävä

"Mercury Korkeakoulut tarjoavat ja ylittää kaikki vaatimukset laadukkaan koulutuksen. Tarjoamme opiskelijoille tarvittavat taidot tarvitaan työmarkkinoilla; olemme edelleen eturintamassa laadukasta koulutusta ja tarjoavat korkean tason koulutukseen ja tilat "

Pätevät opettajat

Elohopea Korkeakoulut opiskelijat voivat hyödyntää päteviä, innostunut ja ystävällinen opettajat. Opettajat pyrittävä avustamaan opiskelijoiden niiden yksittäisten kielen tarpeisiin ja saavuttaa tavoitteensa oppimisen Englanti.

meidän luokat

Opiskelijoiden kanssa jotka tulevat eri kansallisuuksia, meidän luokat ovat miellyttävä oppimisympäristö opiskelijoille sitoutua ja vuorovaikutuksessa mukavasti ja tuottavasti siten, että ne voivat parantaa Englanti taitoja nopeammin.

Tilamme

Mercury Korkeakoulut kursseja on suunniteltu tarjoamaan intensiivistä harjoittelua uran menestystä ammatillinen oppimisympäristö, joka on sekä haastava ja motivoiva. Yleiset tilat opiskelijoille on tietokoneet ja ilmainen internetyhteys, ilmainen langaton Internet-yhteys, hoito ja neuvonta, apua majoituksen, ja lounaan alueilla.

Sijaintimme

Elohopea Korkeakoulut sijaitsee sydämessä Sydney City lähellä suuria Sydney nähtävyyksiä, kuten Oopperatalo, Harbour Bridge, Sydney Royal Botanic Gardens, Queen Victoria Building, ja monet muut. Kampuksella on helposti julkisilla kulkuneuvoilla. Se on täydellinen paikka opiskelijoille, jotka haluavat kokea kaupungin elämää Sydneyssä!

Sijainnit

sydney

Osoite
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia