Read the Official Description

Olet yksi monista tuhansista opiskelijoista monista maista, jotka tulevat MLC Ensimmäisenä askeleena oppimismatkaasi. Onko se Yleinen Englanti, YLIOPISTO VALMISTUS tai Lukion valmistelu, MLC On täällä sinulle, tarjoamalla ammatillisia opiskelijapalveluja ja neuvontaa, sekä akateemisia että henkilökohtaisia.

MLCOpiskelijapalvelut ovat toissijaisia ​​auttaakseen saapumistasi uuteen maahan. Matkailijana tai työelämässä opiskelija kokee rikas kulttuurin Melbourne On tarjottava sinulle. Meidän Yleinen englanninkielinen ohjelma antaa sinulle luottamuksen, jonka tarvitset voidaksesi toimia uudella kielelläsi ja antaa sinulle kyvyn työskennellä ja pelata osaavasti. Kuten MLC Opiskelija, voit nauttia opiskelusta Melbourne Monista syistä, mukaan lukien se, että MLC Olemme erikoistuneet kansainväliseen koulutukseen ja kulttuurien väliseen ymmärrykseen. Opiskelusi valinta on tärkeintä, ja meidän tehtävämme on auttaa sinua kaikin keinoin saavuttaa haluamasi tulokset.

Jos olet kiinnostunut tulevista akateemisista tutkimuksista, tarjoamme sinulle molemmat Englanti tutkintoa varten ja IELTS-valmisteluohjelmat, joka valmistautuu yliopistotutkimukseen. Jos olet kansainvälisesti pätevä terveydenhuollon ammattilainen, meidän Englanti terveysalan ammattilaisille (OET-valmistelu) on sinulle! Jos olet tuleva lukion oppilas, valmistaudumme sinuun Lukio valmisteluohjelma Aloittaa seuraava askel luottamuksella, tietäen, että sinulla on tarvittavat taidot menestyksen saavuttamiseksi. MLC On 30 vuoden kokemus tiivistä yhteistyötä yksityisten, itsenäisten ja valtiollisten koulujen verkostojen kanssa. Olemme äärimmäisen ylpeitä 400 000 lukiolaisten valmistajasta, jotka aloittivat akateemisen matkansa kanssamme.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Melbourne Language Centre

Kurssilla keskitytään parantamaan opiskelijoiden kielitaitoja (kuunteleminen, lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen) sekä alitaidot (ääntämisen, sanaston, kieliopin, kir ... [+]

Tämä kurssi on suunniteltu auttamaan ulkomailla toimivia terveydenhuollon ammattilaisia ​​valmistautumaan kielitaitoon ja viestintätaitoihin, joita tarvitaan erilaisissa kliinisissä yhteyksissä.

Kurssilla keskitytään parantamaan opiskelijoiden kielitaitoja (kuunteleminen, lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen) sekä alitaidot (ääntämisen, sanaston, kieliopin, kirjoituskonseptit ja välimerkit) heidän erityisissä ammattitilanteissaan ja lisäävät heidän mahdollisuuksiaan ohjata Ammatti Englanti Testi (OET). Vaikka harjoittelutestit ovat hyödyllisiä, ne eivät riitä yksin valmistautumaan tenttiin; Siis kurssin myös:

Palauttaa tenttihuoneympäristön, joka auttaa oppilaita sopeutumaan testiasetuksiin Auttaa opiskelijoita valmistautumaan lääketieteelliseen työpaikkaan Australiassa Opettaa tenttiosaamista ja vinkkejä jokaiselle neljästä OET-tentistä Tarjoaa palautetta ja yksilöllistä koulutussuunnitelmaa koulutetusta OET-opettajasta Tarjoaa runsaasti käytännön materiaaleja ... [-]
Australia Melbourne
January 2020
Full-time
1 - 52 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Melbourne Language Centre

Englanti akateemisiin tarkoituksiin on erityisesti suunniteltu valmistamaan kansainvälisiä opiskelijoita jatkuvaa korkea-asteen koulutusta, sertifikaatti, tutkintotodistu ... [+]

Englanti akateemisiin tarkoituksiin on erityisesti suunniteltu valmistamaan kansainvälisiä opiskelijoita jatkuvaa korkea-asteen koulutusta, sertifikaatti, tutkintotodistus, säätiöopinnot, perustutkintoa ja jatko-opintoja.

Opiskelijoille annetaan englanninkielisiä taitoja, joiden avulla he voivat menestyä akateemisessa ympäristössä. Esityskyvyt, esseekirjoitus ja kattavat kuuntelutehtävät antavat MLC-opiskelijoille parhaan edun, kun he opiskelevat Australian yliopistossa.

Opiskelijat ovat alttiina myös kehittyneille kieliopillisille ja kielitaidoille sekä akateemisille aloille, kuten akateemisten yleissopimusten tekemiseen jalkinetehtävissä ja viittaamisessa, houkutuksen taidossa ja pitkässä esseiden kirjoittamisessa.... [-]

Australia Melbourne
January 2020
Full-time
1 - 52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Melbourne Language Centre

MLC: ssä opit yleisen englannin hauskassa, rennossa ja monikulttuurisessa ympäristössä. Nopeasti voit hakea peruskielen taitoja, jotka auttavat sinua asumaan elämään Aust ... [+]

MLC: ssä opit yleisen englannin hauskassa, rennossa ja monikulttuurisessa ympäristössä. Nopeasti voit hakea peruskielen taitoja, jotka auttavat sinua asumaan elämään Australiassa ja käsittelemään jokapäiväisiä tilanteita helposti.

Opiskelijoillemme opetetaan tärkeitä viestintätaitoja, kuten kielioppi, kuuntelu, lukeminen, oikeinkirjoitus, sanavarasto ja kirjoittaminen. MLC-opettajat käyttävät monenlaisia ​​opetusmateriaaleja, kuten elokuvia, Internetiä, aikakauslehtiä, sanomalehtiä, radiota ja televisiota.

Ilmaisia ​​iltapäiväluokkia on kolme, jotka tarjoavat lisätukea opiskelijoille, joilla on ääntäminen, kielioppi ja sanasto.

Yleistä englantia tarjotaan Pre-intermediate, Intermediate ja Upper-välitasolla ja se voi toimia täydellisenä askeleena englannin akateemisiin tarkoituksiin.... [-]

Australia Melbourne
January 2020
Full-time
Part-time
1 - 52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi