Melbourne City College Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Harvat sanat meistä

Melbourne City College Australia on numero yksi vaihtoehto sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille, jotka etsivät laadukasta ammatillista koulutusta. Emme ole pelkästään koulutuksen tarjoaja, vaan intohimoisesti tehokasta ja käytännöllistä koulutusta. Pyrimme tarjoamaan korkealaatuista, yksilöllistä ja käytännön ammatillista koulutusta.

Melbournen keskustan sydämessä sijaitseva kampus on melko suuri ja kaikki mukavuudet, jotka tekevät opiskelusta miellyttävän ja miellyttävän matkan. Käytämme viimeisintä teknologia-apuvälineistöä ja työkaluja opetus- ja oppimiskokemuksen parantamiseksi.

Opiskelijamme tuntevat aina tukevansa ja valtuuttuaan ainutlaatuisella "opiskelijoiden tukiohjelmalla" ja erilaisilla tukipalveluilla paikan päällä.

Jos olet innostunut parantamaan nykyisiä taitojasi tai kehittämällä uusia taitoja, ilmoittaudu yhdeksi ammatillisista kursseistamme tänään Melbourne City College Australia .

Viesti opiskelijoille

Olemme iloisia voidessamme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikille opiskelijoillemme, jotka ovat uusia ja jatkuvia. Olemme kaikki sydämellisesti sitoutuneita ja keskittyneet keskeiseen tehtäväänmme: kasvattamalla koulutuksen käytäntöä kehittämällä elinikäisiä taitoja.

Varmistamme akateemisen menestyksen ja tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen elinikäisen menestyksen kannalta. Odotamme innokkaasti rohkaisemalla sinua tämän jännittävän oppimisen ja löytämisen matkan avulla uuteen urakehitys- ja ammatilliseen kasvuun.

MCCA-opiskelijat tulevat monista erilaisista taustoista ja kansallisuuksista, jotka antavat sinulle mahdollisuuden oppia toisiltaan ja kehittää akateemisia ja ammatillisia taitoja sekä parantaa tarkoituksenmukaisempia ja tehokkaampia ihmisten välisiä ja kulttuurienvälisiä taitoja.

Olemme samaa mieltä siitä, että haasteet ovat vaikeita ja ymmärrätte, että saatat vaikuttaa myös niihin. Opiskelijoiden tukipalvelut ovat aina käytettävissä, jotta voit auttaa kysymyksiä, huolenaiheita tai vaikeuksia.

Jälleen toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi MCCA: hun ja odotan tapaamassa sinua.

Tehtävämme

" Melbourne City College Australia pyrkii parantamaan koulutuksen käytäntöä tarjoamalla parasta oppimiskokemusta ja kehittämään elinikäisiä taitoja"

Kampustamme

Kampus sijaitsee Melbourne City CBD: n sydämessä, ja se on suunniteltu moderniin ja elinvoimaiseen paikkaan, jossa on kaikki ajan tasalla olevat laitteet ja tekniikat oppimis- ja opetusprosessien helpottamiseksi.

Opiskelijamme pääsevät käyttämään ilmaista Wi-Fi-internetiä, atk-laboratorioita, kirjastoa, oppilaan hangout-aluetta, avoimia opintotiloja ja paljon muuta, jota oppilaitoksemme on tarjonnut. Opiskelijamme voivat myös hyötyä monista opiskelijoiden tukipalveluista, kuten oppimisen taitotiedoista / kielten lukutaidosta / neuvontapalveluista / urasuunnista / IT-apuista.

Julkisen liikenteen Victoria on erittäin helppo matkustaa kampukselle, sillä pääsee helposti junalla, raitiovaunulla

Meidän kampuksemme ympäröivät monet upeat nähtävyydet kuten Yarra-joki, Spencer Outlet Center, Etihad-stadion, Docklands-stadion, Rod laver -haara, MCG, Sea Life Melbourne Aquarium, Victoria poliisimuseo, Immigration museo, Melbourne Helipad, Crown Casino, Keskusta ja paljon muuta.

Sijainnit

Melbourne