Read the Official Description

Harvat sanat meistä

Melbourne City College Australia on numero yksi vaihtoehto sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille, jotka etsivät laadukasta ammatillista koulutusta. Emme ole pelkästään koulutuksen tarjoaja, vaan intohimoisesti tehokasta ja käytännöllistä koulutusta. Pyrimme tarjoamaan korkealaatuista, yksilöllistä ja käytännön ammatillista koulutusta.

Melbournen keskustan sydämessä sijaitseva kampus on melko suuri ja kaikki mukavuudet, jotka tekevät opiskelusta miellyttävän ja miellyttävän matkan. Käytämme viimeisintä teknologia-apuvälineistöä ja työkaluja opetus- ja oppimiskokemuksen parantamiseksi.

Opiskelijamme tuntevat aina tukevansa ja valtuuttuaan ainutlaatuisella "opiskelijoiden tukiohjelmalla" ja erilaisilla tukipalveluilla paikan päällä.

Jos olet innostunut parantamaan nykyisiä taitojasi tai kehittämällä uusia taitoja, ilmoittaudu yhdeksi ammatillisista kursseistamme tänään Melbourne City College Australia .

Viesti opiskelijoille

Olemme iloisia voidessamme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi kaikille opiskelijoillemme, jotka ovat uusia ja jatkuvia. Olemme kaikki sydämellisesti sitoutuneita ja keskittyneet keskeiseen tehtäväänmme: kasvattamalla koulutuksen käytäntöä kehittämällä elinikäisiä taitoja.

Varmistamme akateemisen menestyksen ja tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen elinikäisen menestyksen kannalta. Odotamme innokkaasti rohkaisemalla sinua tämän jännittävän oppimisen ja löytämisen matkan avulla uuteen urakehitys- ja ammatilliseen kasvuun.

MCCA-opiskelijat tulevat monista erilaisista taustoista ja kansallisuuksista, jotka antavat sinulle mahdollisuuden oppia toisiltaan ja kehittää akateemisia ja ammatillisia taitoja sekä parantaa tarkoituksenmukaisempia ja tehokkaampia ihmisten välisiä ja kulttuurienvälisiä taitoja.

Olemme samaa mieltä siitä, että haasteet ovat vaikeita ja ymmärrätte, että saatat vaikuttaa myös niihin. Opiskelijoiden tukipalvelut ovat aina käytettävissä, jotta voit auttaa kysymyksiä, huolenaiheita tai vaikeuksia.

Jälleen toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi MCCA: hun ja odotan tapaamassa sinua.

Tehtävämme

" Melbourne City College Australia pyrkii parantamaan koulutuksen käytäntöä tarjoamalla parasta oppimiskokemusta ja kehittämään elinikäisiä taitoja"

Kampustamme

Kampus sijaitsee Melbourne City CBD: n sydämessä, ja se on suunniteltu moderniin ja elinvoimaiseen paikkaan, jossa on kaikki ajan tasalla olevat laitteet ja tekniikat oppimis- ja opetusprosessien helpottamiseksi.

Opiskelijamme pääsevät käyttämään ilmaista Wi-Fi-internetiä, atk-laboratorioita, kirjastoa, oppilaan hangout-aluetta, avoimia opintotiloja ja paljon muuta, jota oppilaitoksemme on tarjonnut. Opiskelijamme voivat myös hyötyä monista opiskelijoiden tukipalveluista, kuten oppimisen taitotiedoista / kielten lukutaidosta / neuvontapalveluista / urasuunnista / IT-apuista.

Julkisen liikenteen Victoria on erittäin helppo matkustaa kampukselle, sillä pääsee helposti junalla, raitiovaunulla

Meidän kampuksemme ympäröivät monet upeat nähtävyydet kuten Yarra-joki, Spencer Outlet Center, Etihad-stadion, Docklands-stadion, Rod laver -haara, MCG, Sea Life Melbourne Aquarium, Victoria poliisimuseo, Immigration museo, Melbourne Helipad, Crown Casino, Keskusta ja paljon muuta.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomi syventävistä opinnoista

Melbourne City College Australia

Tämä pätevyys heijastaa yksilöiden roolia, jotka soveltavat erikoistuneita tietoja ja taitoja sekä kokemusta johtajuudesta ja johtamisesta erilaisissa yritys- ja teollisu ... [+]

Tämä pätevyys heijastaa yksilöiden roolia, jotka soveltavat erikoistuneita tietoja ja taitoja sekä kokemusta johtajuudesta ja johtamisesta erilaisissa yritys- ja teollisuusyhteyksissä.

Tämän tason henkilöt käyttävät aloitteellisuutta ja harkintaa suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia ​​johtajuus- ja hallintatoimintoja, joilla on vastuu henkilökohtaisten ja tiimityön tuloksista laajoissa parametreissä.

He käyttävät kognitiivisia ja viestintätaitoja tunnistaa, analysoida ja syntetisoida tietoja eri lähteistä ja siirtää tietonsa muille ja luovia tai käsitteellisiä taitoja ilmaista ideoita ja perspektiivejä tai vastata monimutkaisiin ongelmiin.... [-]

Australia Melbourne
January 2020
Full-time
52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Melbourne City College Australia

Tämä kurssi on suunniteltu auttamaan opiskelijoita rakentamaan yrittäjyyttä lisäämällä ymmärrystä siitä, miten yritykset toimivat, vaikuttavat tekijät, tehokkaat menetelm ... [+]

Tämä pätevyys koskee henkilöitä, joilla on eri työnimikkeet, mukaan lukien johtajat, ohjelmakonsultit ja ohjelmien koordinaattorit.

Yksilöillä näissä tehtävissä voi olla huomattava kokemus erilaisissa asetelmissa, mutta haluavat kehittää taitojaan laajalla valikoimalla liiketoimintafunktioita.

Vastaavasti se voi koskea myös niitä, joilla on vain vähän tai ei lainkaan ammatillista kokemusta, mutta joilla on terveellisiä teoreettisia liiketoimintaosaamista ja tietämystä, jota he haluavat kehittää luomaan lisää koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia.

Kurssin rakenne

Jotta BSB50215-kauppatieteiden tutkintotodistus hyväksytään, pätevyys on saavutettava yhteensä kahdeksan (8) osaamisalueella, jotka koostuvat:... [-]

Australia Melbourne
January 2020
Full-time
52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Melbourne City College Australia

Yleiset englanninkieliset kurssimme on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat parantaa sujuvaa, täsmällistä ja luotettavaa englantia. Kurssimme parantavat myös englannin k ... [+]

Yleiset englanninkieliset kurssimme on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat parantaa sujuvaa, täsmällistä ja luotettavaa englantia. Kurssimme parantavat myös englannin kielen taitoja, jotka ovat välttämättömiä matka-, työ- tai henkilökohtaisen edun kannalta.

Kurssin yleiskuvaus

Yleiset kurssimme kehittävät kaikki englannin kielen asiat, mukaan lukien puhe, ääntäminen, kuuntelu, kielioppi, lukeminen ja kirjoittaminen. Painopisteenä on perusviestintätarpeiden parantaminen englannin kielen arjessa. Englanninkielisen kurssin aikana sinun tulee osallistua mahdollisimman paljon ja työskennellä erikseen, pareittain ja ryhmissä sekä osallistua koko luokan toimintaan.... [-]

Australia Melbourne
January 2020
Full-time
Part-time
1 - 52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi