Lue virallinen kuvaus

Noin

Melbournen LAB: ssa kokemuksesi on enemmän kuin vain englannin oppiminen luokkahuoneessa. Voit imeä kulttuurin, tavata uusia ystäviä Australiasta ja kaikkialta maailmasta, ja sinulla on mahdollisuus työskennellä ja matkustaa. Henkilökuntamme ovat innostuneita ja ystävällisiä ja haluavat aina auttaa sinua sopeutumaan uuteen ja hyvin erilaisiin ympäristöihin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle valikoiman kursseja, mukaan lukien mahdollisuuksia harjoittaa harjoittelua vieraanvaraisuudessa ja matkailussa tämän maan kauniilla alueilla. Kehotan teitä hyödyntämään aikaa, jonka vietät englannin oppimisen kanssamme. Tämä on elinikäinen mahdollisuus ja tekemäsi muistit pysyvät kanssasi ikuisesti. Tervetuloa LABiin Melbournen perheessä!

Todistukset

LAB Melbourne perustettiin tammikuussa 2011 nimellä Fusion English. Vuonna 2016 meistä tuli arvostettu LCI: n koulutusverkoston jäsen , joka hallitsee yli 22 oppilaitosta eri puolilla maailmaa. LAB Melbournessa on nykyaikainen, CRICOS rekisteröity ja NEAS-laatuinen englanti-instituutti.

Maailman suosituin kaupunki

Melbourne on Australian kulttuuripääkaupunki, joka tekee siitä täydellisen sijainnin yhden maan johtavista englanninkielisistä kouluista. Kaupunki on ylpeänä monikulttuurinen, ja se kattaa kulttuurisen monimuotoisuuden, ja monet Victorian luonnonkauniista kohteista ovat ainutlaatuisia.

Melbournen keskusliiketoiminta-alueella (CBD) pienet limusiinit tulevat kankaalle monenlaisia maailmanluokan katutaidetta, joita paikalliset ja turistit arvostavat. Melbourne tunnetaan myös kahvilakulttuuristaan, joka on jälleen rikkaan monikulttuurisen historiansa vuoksi. Kaupungissa on monia erilaisia etnisiä taskuja, jotka tarjoavat kulttuurisesti aitoa valikoimaa upeita ruokia, joista suuri osa on saatavilla kampuksen sijaintipaikassa ja sen ympärillä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Languages Across Borders | Melbourne

Tämä kurssi voi olla myös hyvä lähtökohta opiskelijoille, jotka haluavat aika päästä Australian elämään ennen kuin aloittavat englannin akateemiset tarkoitukset tai IELTS ... [+]

Täydellinen luokka luottamuksen rakentamiseen

Ihanteellinen kurssi opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleistä englannin kielen taitoa yleisiin tarkoituksiin ja saada luottamusta tehokkaaseen viestintään todellisissa tilanteissa. Tämä kurssi on myös erinomainen lähtökohta opiskelijoille, jotka haluavat aikaa asettua Australian elämään ennen kuin aloitat englannin akateemisen tarkoituksen tai IELTS-valmistelukurssin. Integroidun osaamisperiaatteen mukaisesti opiskelijat tekevät päivittäin erilaisia puhe-, kuuntelu-, kirjoitus- ja lukutehtäviä kehittääkseen suullisia ja kirjallisia kommunikaatiokykyjään.

Oppitunnit auttavat myös oppilaita kehittämään tietoisuuttaan ja käyttämään kielioppia, sanastoa ja ääntämistä, jotta he voivat ilmaista itsensä luotettavasti yhä laajemmalla joukolla aiheita, joilla on yhä enemmän hienovaraisuutta.... [-]

Australia Melbourne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
5 - 60 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Languages Across Borders | Melbourne

Tämä kurssi kehittää opiskelijan kykyä kommunikoida englanninkielisillä toiminnoilla mahdollisimman realistisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijoille opetetaan käy ... [+]

Ole valmis valmistautumaan tähän englanninkieliseen kurssiin

Business English kehittää opiskelijan kykyä kommunikoida englanniksi yritysympäristössä. Opiskelija oppii käytännön tehtäviä, kuten osallistumalla kokouksiin, esittämään esityksiä, jalostamalla puhelintekniikkaa, lukemalla ja kirjoittamalla sähköposteja sekä rakentamalla liiketoimintaa ja rahoittamalla sanastoa.

Opettajat ottavat strategisesti käyttöön multimedia- ja reaaliaikaisia materiaaleja oppimiskokemuksen parantamiseksi. Opiskelijoita testataan viikoittain, ja viiden viikon välein opiskelijat saavat yksityiskohtaista palautetta luokkansa suorituskyvystä, jotta he voivat saavuttaa liiketoimintaan liittyvät kielelliset tavoitteensa.... [-]

Australia Melbourne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
5 - 22 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

LAB Melbourne - New Name, New School / LAB 멜버른 - 새 이름, 새 캠퍼스

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB Melbourne - novo nome, novo campus

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB メルボルン - 新しい名前、新しいキャンパス

Languages Across Borders | Melbourne
Verkkosivusto
Puhelin
+61 3 9654 7786