Languages Across Borders | Melbourne

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Melbournen LAB: ssa kokemuksesi on enemmän kuin vain englannin oppiminen luokkahuoneessa. Voit imeä kulttuurin, tavata uusia ystäviä Australiasta ja kaikkialta maailmasta, ja sinulla on mahdollisuus työskennellä ja matkustaa. Henkilökuntamme ovat innostuneita ja ystävällisiä ja haluavat aina auttaa sinua sopeutumaan uuteen ja hyvin erilaisiin ympäristöihin. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle valikoiman kursseja, mukaan lukien mahdollisuuksia harjoittaa harjoittelua vieraanvaraisuudessa ja matkailussa tämän maan kauniilla alueilla. Kehotan teitä hyödyntämään aikaa, jonka vietät englannin oppimisen kanssamme. Tämä on elinikäinen mahdollisuus ja tekemäsi muistit pysyvät kanssasi ikuisesti. Tervetuloa LABiin Melbournen perheessä!

Todistukset

LAB Melbourne perustettiin tammikuussa 2011 nimellä Fusion English. Vuonna 2016 meistä tuli arvostettu LCI: n koulutusverkoston jäsen , joka hallitsee yli 22 oppilaitosta eri puolilla maailmaa. LAB Melbournessa on nykyaikainen, CRICOS rekisteröity ja NEAS-laatuinen englanti-instituutti.

Maailman suosituin kaupunki

Melbourne on Australian kulttuuripääkaupunki, joka tekee siitä täydellisen sijainnin yhden maan johtavista englanninkielisistä kouluista. Kaupunki on ylpeänä monikulttuurinen, ja se kattaa kulttuurisen monimuotoisuuden, ja monet Victorian luonnonkauniista kohteista ovat ainutlaatuisia.

Melbournen keskusliiketoiminta-alueella (CBD) pienet limusiinit tulevat kankaalle monenlaisia maailmanluokan katutaidetta, joita paikalliset ja turistit arvostavat. Melbourne tunnetaan myös kahvilakulttuuristaan, joka on jälleen rikkaan monikulttuurisen historiansa vuoksi. Kaupungissa on monia erilaisia etnisiä taskuja, jotka tarjoavat kulttuurisesti aitoa valikoimaa upeita ruokia, joista suuri osa on saatavilla kampuksen sijaintipaikassa ja sen ympärillä.

Sijainnit

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Puhelin
+61 3 9654 7786

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin