Kangan Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yli 40000 ilmoittautumiset vuosittain Kangan instituutti on merkittävä koulutuksen tarjoajan auto-, terveyden- ja sairaanhoidon aloilla ja alkuperäiskansojen koulutukseen. Meillä on myös vahvasti mukana eri teollisuudenaloilla, kuten muoti, liike sekä oikeus- ja laillista.

Yhtenä valtion suurin tarjoajien oppisopimuskoulutuksen ja harjoittelua koulutusta, meillä on vahvat suhteet monet yritykset ja palvelemaan hakevia opiskelijoita alan asianmukaista koulutusta monenlaisia ​​tieteenalojen ja paikan päällä koulutusta, jotka sopivat yksilölliset tarpeet yksittäisen oppijan tai organisaatio.

Kurssit vaihtelevat perus todistusta ja jatkotutkin diplomi tasolla, väylien yli 25 yliopistotutkintoja. Meidän taidot tunnustamista koskevan arvioi etukäteen tietoa ja kokemusta, myöntämällä oppilailla luottojen tai pätevyys vastaamaan nykyisiä taitojaan.

Yli 80 vuoden kokemus ammatillisen koulutuksen, olemme joustavia, innovatiivisia ja dynaamisia paikka oppimisen rikas monikulttuurinen ilmapiiri. Ohjelmamme toimitetaan viidessä kampuksilla Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds ja Richmond.

Sijainnit

Broadmeadows

Osoite
Pearcedale Parade
Broadmeadows VIC 3047

3047 Broadmeadows, Victoria, Australia

Melbourne

Osoite
1 Batmans Hill Drive
Docklands VIC 3008

3008 Melbourne, Victoria, Australia

Essendon

Osoite
38 Buckley Street
Essendon VIC 3040

3040 Essendon, Victoria, Australia

Moonee Lammet

Osoite
Level 1
21-31 Hall Street
Moonee Ponds VIC 3039

3039 Moonee Lammet, Victoria, Australia

Richmond

Osoite
85 Cremorne St
Richmond VIC 3121

3121 Richmond, Victoria, Australia