Karl Von Busse Institute of Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KVBI_signs

…MEISTÄ

Karl von Busse Muotoiluinstituutti on yksinomainen Boutique suunnittelu College perustuu Sydneyn CBD, joka on yritysvetoisten ja kansainvälisesti ajattelevia; ketterämpi ja todella ainutlaatuinen muotoilu koulutuksen järjestäjä.

Keskittyminen pääsuunnittelupal tieteenalojen: Muoti, graafinen ja Sisustus, Paikallisia ja kansainvälisiä alan ammattilaiset jakavat tietoa ja kokemusta opiskelijoiden studio-olosuhteissa päivittäin.

Opiskelija saanti on valikoiva ja ryhmäkoot tarkoituksella pieniä maksimoida lehtori kosketus, varmistetaan, että opiskelijat, paikalliset ja kansainväliset, voivat täyttää luovaa potentiaalia ja saada ohjausta niiden täytyy olla alan valmis.

KVBI_sewing_machine1

"Mitä me teemme täällä perustuu minun kolmekymmentä vuotta kokemus, ja joka sanoo minulle on pieni ryhmä ihmisiä ja valmistaa heitä työhön ... Tarvitaan keskeisen ohjauksen. Tarvitaan joku tietää niiden opiskelijoiden ja nähdä niiden heikkouksia ja tukea, ja enemmän opiskelijoita olet sitä vaikeampaa. Siksi haluamme college pysyvän suhteellisen pieni ... Numerot meidän college on tarkoitus. Haluamme oppia tuntemaan meidän opiskelijoille ja tukea heitä 1-2 vuoden ajan. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... TIETOJA SIJAINTIMME

Karl Von Busse Institute of Design sijaitsee keskeisellä paikalla vain lyhyen kävelymatkan Town Hall rautatieasemalle ja bussipysäkit, jotka yhdistävät kaupungin keskuksen kaikki suuret lähiöissä. Meidän rakennus ympäröi ne puhuneet Sydney kuvakkeet lukien kuuluisa oopperatalo, Harbour Bridge ja Hyde Park. Koska yksityinen College maadoitettu kokemusta kansainvälisten opiskelijoiden, tarjoamme myös apua ja tukea saada riittävä majoitus, joka on uusi Australia.

KVBI_distant_learning

... TIETOJA CAMPUS JA KURSSIT

Meidän kampuksella on moderni ja on suunniteltu uusimman "vihreä" ympäristön rehtorien antaa opiskelijoille parhaat tilat mahdollisimman. Ne sisältävät Mac -tietokone laboratorioiden ja teollisuuden ompelukoneet. Valmistuvat opiskelijat voivat saada kehittyneitä pysyvä jopa 50% Higher Education Providers. Meidän luennoitsijat edelleen harjoittajia alansa asiantuntemusta. Paikallisia ja kansainvälisiä vierailevia luennoitsijoita täydennetään säännöllisesti luennoinut joukkue. Instituutti on rekisteröity koulutusorganisaation (RTO) ja on CRICOS hyväksyntä ilmoittautua kansainvälisiä opiskelijoita. Kaikki Diploma ja Advanced Diploma ohjelmia kansallisesti akkreditoitu.

Kaikki ohjelmat ovat jatkuvasti arvioidaan ja päivitetään vastaamaan muuttuvia teollisuuden vaatimukset. Sertifikaattisisältö avulla opiskelijat, riippuen yksilön taitoja, erikoistua useilla aloilla valitsemassaan uran. Yksittäiset nimitykset tehdään hakijoille ennen tutkimusta keskustelemaan soveltuvuus uravalintoja, kurssin tiedot ja majoitusvaihtoehtoja Karl von Busse Muotoiluinstituutti perimmäisenä tavoitteena on valmistella opiskelijoille työllisyyden valitsemaansa luovan uran teollisuuden ohjelmat ja kansainvälisen muotoilun arvostus .

KVBI_makeup2

... TIETOJA HARJOITTELUPAIKAT ja työllistymismahdollisuuksia

Opiskellessaan meille, meidän opiskelijoilla on mahdollisuus valita yhden harjoittelupaikkoja tai maksettu työpaikkailmoitukset College kuukausittain ja hallita suorittaa työkokemusta ennen valmistumista. Olemme ylpeitä siitä, että kumppani tunnettujen Design Yritykset ja tuotemerkit kuten Carla Zampatti, Marie Claire ja Vogue.

KVBI_adv_dipl

... TIETOJA INTERNATIONAL LEARNING

Nykypäivän globaalissa suunnittelu teollisuus vaatii kansainvälistä oivalluksia. Tällä Karl von Busse Institute of Design, annamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa se.

Koska on olemassa odotuksia uusia suunnittelijoita saada ymmärrystä kansainvälisen käytännön, tarjoamme Diploma ja Advanced Diploma opiskelijoille mahdollisuuden ottaa useita kansainvälisiä oppimisen vaihtoehtoja myös Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa kansainvälisille opiskelijoille.Sijainnit

sydney

Karl von Busse Institute of Design

Osoite
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia
Puhelin
+61 2 9261 1191