Job Training Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin

Tervetuloa Job Training Institute (JTI), jossa mottomme nostaa aina seuraavan tason. JTI on australialainen instituutti, joka tarjoaa ammatillista koulutusta. Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille parhaat mahdollisuudet saada työtä hankkimalla tunnustettu Australia-laajuinen pätevyys.

Miksi valita JTI?

  • Joustavuus - Job Training Institute tarjoaa oppimisen joustavuutta opiskelijoille yhdistetyn oppimisen kautta, mukaan lukien kasvotusten ja online-tilat. Kaikilla opiskelijoillamme on mahdollisuus yhdistää kaksi oppimistapaa.
  • Työharjoittelu - Job Training Institute helpottaa harjoittelua opiskelijoille ja työharjoittelijan on mahdollista auttaa opiskelijoita mahdollisissa harjoittelukysymyksissä.
  • Opiskelijatuki - Kouluttajamme ovat aina valmiita auttamaan opiskelijoita opiskelussaan ja tehtävissään useilla eri tavoilla, jotka vaihtelevat chatista, sähköpostista, puheluista ja käyntikohteista. Job Training Institute tarjoaa opiskelijoille viikoittaisia ​​online-luokkia, joita ohjaavat ammattitaitoiset ja kokeneet kouluttajamme.

JTI-jäsenyys

Job Training Institute on jäsenenä ACPET: ssä - ja suostuu noudattamaan Australian yksityisen koulutuskeskuksen (JTI member ID: 183094) perustuslakia, ohjesääntöjä ja eettisiä sääntöjä.

Kurssimme

  • Face to Face Learning - Oppiminen tapahtuu paikan päällä Dandenong (VIC) ja Sunshine (VIC).
  • Verkko-oppiminen - Olemme käyttäneet teknologiaa, joka tuo digitaaliseen oppimiseen oppimista, jossa oppiminen on helpompaa ja nopeampaa. Käyttämällä julkisesti hyväksyttyjä ohjelmistoja, joita käytetään suurissa TAFES- ja korkeakouluissa, tuomme sinulle oppimisen missä sinä olet maailmassa. Kurssisisällöt ja -arvioinnit toimitetaan verkossa, mutta harjoittelun arvioijien on tehtävä kasvotusten arvioinnit.

Sijainnit

Dandenong

Osoite
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Victoria, Australia

auringonpaiste

Osoite
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 auringonpaiste, Victoria, Australia

Melbourne

Osoite
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia