ICAE: International College of Advanced Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

ICAE on multi-palkittu Rekisteröity koulutusorganisaation perustuu Darwin, pääkaupunki Australian Northern Territory. ICAE perustettiin vuonna 1997, ja tarjoaa ammatillista ohjelmia Australian ja kansainvälisiä opiskelijoita. Darwin on tunnettu trooppinen ilmasto, hämmästyttävä luonnon kauneutta ja koskematon ympäristö. Koska Australian nuorin pääkaupunki, Darwin on rento, rento ilmapiiri - ruumiillistuma Australia! Hospitality henkilökunta ovat aina erittäin suuri kysyntä, joten saada työtä on helpompaa Darwin kuin missään muualla Australiassa.

42259_Introduction

ICAE tarjoaa koulutusmahdollisuuksia, jotka parantavat opiskelijoiden uraa. Työmarkkinoilla ympäri maailmaa ei korvaa reaalimaailman kokemus tukee perusteellinen käsitys keskeisiä käsitteitä. Opiskelijamme kehittää teoreettisia ja käytännön taitoja opetusta lukukauden, sitten soveltaa niitä työpaikalla ollessaan Industry Placement. Meidän koulutus ohjaa uusin alan käytännön, toimitetaan meidän tiedekunnan alan asiantuntijoita, ja näkee valmistuneet saavuttaa erinomaisia ​​työpaikkojen tuloksia sekä Australiassa ja ulkomailla.

42256_Introduction

ICAE n kansainvälisiin ohjelmiin kaikkiin sisällytetään yhtäläinen sekoitus luokkahuoneessa tutkimuksen ja maksettu (tai palkatonta haluttaessa) Industry Placement. Jos opiskelija haluaa maksaa samalla teollisuus- Sijoituksen, ICAE auttaa löytää sopiva työnantaja, joka voi tarjota tarvittavat ympäristö kehittää ja osoittaa tarvittavat taidot edellyttämällä tavalla kurssin. Opiskelijat yritys maksanut Teollisuus sijoittaminen saavat samaa palkkaa ja edellytyksin kuin Australian asukkaat ja voi ansaita jopa $ 1000 per viikko työtä jopa 45 tuntia viikossa.

ICAE n kansainvälisiin ohjelmiin sisältävät samoja oppimisen ja arvioinnin resurssit palkitun kotimaisen ohjelmia, varmistaen, että kaikki opiskelijat saavat samaa korkealaatuista koulutusta. Meidän uusinta online-oppimisalusta avulla opiskelijat voivat käyttää niiden arvioita ja vuorovaikutteinen oppimateriaali aina kun internet-yhteys on käytettävissä. Opiskelija voi käyttää langattoman laajakaistan koko kampuksen.

42257_Introduction

Kansainväliset ohjelmat on kaksi 20 viikon lukukautta vuodessa, jossa saanti tammikuussa ja heinäkuussa. Opiskelijan alkupuoliskolla kuluu osallistuvat luokat klo kampuksen vähintään 20 tuntia viikossa. Tässä opetusta lukukauden opiskelijat sitoutuvat teoria ja käytännön opetusta, ja täydellinen tietoon perustuva arviointeihin. Opiskelijan jälkipuoliskolla kuluu Industry Placement, kun työ hyväksytyssä vieraanvaraisuus yritys eivätkä osallistua opetukseen. ICAE opettajat vierailla opiskelija työpaikalla säännöllisesti, joka tarjoaa tukea ja ohjausta, ja suorittaa työpaikoilla arviointeja. Teollisuus Harjoittelu on opiskelijan mahdollisuus osoittaa, että ne voivat soveltaa tietojaan ja taitojaan todellinen työpaikalla - korvaamaton lisäksi kaikki uudelleen, ja erittäin tärkeä osa rakennuksen ammattilaisten verkosto työnantajia. Monet ICAE kansainvälinen valmistuneet ovat tukeneet pysyä ja työskennellä Australiassa niiden Teollisuus sijoittaminen työnantajan, hieno tilaisuus valmistuneille ja työnantajille.

Kaikki kansainväliset ohjelmat ovat hyväksymiä ja hyväksytty Australian hallitus, ja valmistuneet saavat kansallisesti Recognised Arviointi, joka tunnustetaan kaikkialla Australiassa ja ulkomailla.

42258_Intrroduction

ICAE n kampus sijaitsee Rapid Creek, noin 15 minuutin päässä keskustasta Darwin. Kampuksen sisältää luokkahuoneet, täysin varustettu käytännöllinen vieraanvaraisuus palvelualueet baareja, espressokeittimet, sisä-ja opiskelija tilat mukaan lukien jalkapallokenttä, ja langaton laajakaista käytettävissä koko laitokseen. Runsaasti pysäköintitilaa, bussipysäkkejä, kävely ja pyöräteitä johtava päässä pitkin kulkeva oikeus meitä, saada ja sieltä kampuksen on helppoa. Aseta keskuudessa kolme hehtaaria jäähtyä vehreässä syistä ja alle kilometrin päässä Nightcliff vuorovesijättömaa, meidän kampuksella on ihana, rauhallinen paikka opiskella.

Sijainnit

Darwin

International College of Advanced Education

Osoite
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Pohjoinen alue, Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 8 8941 5959