Read the Official Description

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Opiskele englanti, TESOL, liiketoiminta, johtaminen, kirjanpito, markkinointi, henkilöstöhallinto ja työterveys

Gold Coast Learning Centre (GCLC) tarjoaa innovatiivisia oppimisohjelmia, poikkeuksellisia palveluita ja laadukkaita resursseja, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta Surfers Paradise.

Kansainväliset ja kotimaiset opiskelijat voivat yhdistää laadukkaan koulutuksen rennon elämäntavan, ranta kulttuurin ja hauskan ja ystävällisen ilmapiirin Queensland Gold Coast, yksi Australian johtava matkailukohteita.

Gold Coast Learning Centre omaksuu teknologioita ja ohjelmia, jotka tekevät oppimisesta jännittävää, hauskaa ja palkitsevaa saavuttaa todelliset oppimistulokset.

Kotimaiset opiskelijat ja opiskelijoiden viisuminhaltijat voivat opiskella kaikkia tarjottavia kursseja General English- ja IELTS-kokeen valmistelusta liiketoiminnan, johtamisen, markkinoinnin, kirjanpidon, henkilöstöhallinnon, WHS: n ja TESOLin pätevyyteen.


Opiskele englantia Australiassa Queenslandin kuuluisalla Gold Coast: innovatiivisilla kursseilla, erinomaisilla tiloilla ja erinomaisilla elämäntavoilla

Opiskele englantia Australiassa Gold Coast Learning Centre Surfers Paradiseissa ja nauti ensiluokkaisesta elämäntyylistä ja laadukkaasta koulutuksesta.

Surfers Paradise Gold Coast on laaja maine kansainvälisen kulttuurisen monimuotoisuuden, kohtuuhintaisten elinkustannusten ja erittäin kohtuullisten koulutuskustannusten kannalta.


Tietoja Gold Coast Learning Centre

Opiskele englanti, TESOL, liiketoiminta, kirjanpito, johtaminen, markkinointi, työterveys ja -turvallisuus sekä henkilöstö Surfers Paradise

Vuonna 2010 perustettu Gold Coast Learning Centre (GCLC) tarjoaa erinomaiset palvelut, laadukkaat opetusohjelmat ja omistautuneen, ystävällisen ja innostuneen henkilökunnan.


Sun, Surf, Sand Study: täydellinen paikka opiskella

Gold Coast Learning Centre sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta, ja sitä ympäröivät kaupat ja ravintolat, elokuvateatterit, vilkas yöelämä ja rento lifestyle sekä hauska ja ystävällinen ilmapiiri Gold Coast.


Erinomaiset palvelut, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta

Gold Coast Learning Centre on täysin ilmastoituja tiloja, hyvin varustetut luokkahuoneet, atk-laboratorio, nopea wifi-internet, tilavat opiskelija-alueet ja paljon muuta.

Tee tutkimuksesi tehokas ja nautinnollinen GCLC: llä.

 • Täysin ilmastoitu kampus, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta
 • Tietokonelaitos, jossa on 18 taulutelevisiota
 • Ilmainen langaton internetyhteys opiskelijoille
 • Langaton internetyhteyspalvelu on käytettävissä
 • Shady ja suosittu ulkona opiskelija piha ja BBQ-alue
 • Tilava ja mukava sisätilojen opiskelija-alue ja keittiö, jossa on valikoima lehtiä ja sanomalehtiä, jotka kannustavat käytäntöä.


Laadukkaat opetusohjelmat ja omistautunut henkilökunta

Gold Coast Learning Centre on omistettu auttamaan opiskelijoita menestymään opinnoissaan ja nauttimaan vapaa-ajastaan ​​paras mahdollinen toiminta Surfers Paradise ja Gold Coast on tarjota.

Kokeneen, omistautuneen henkilökunnan varovainen valvonta varmistaa, että voit edetä niin nopeasti kuin haluat.

Korkeasti pätevä ja ystävällinen, kokeneet opettajat ja henkilökunta Gold Coast Learning Centre ovat aina valmiita ottamaan aikaa auttaa opiskelijoita saavuttamaan menestys opinnoissaan.

Monet henkilökunnallamme ovat kokemusta englannin opetuksesta muissa maissa ja ymmärtävät kansainvälisten opiskelijoiden huolenaiheet.

Erilaisia ​​kotitehtäviä, laskentataulukoita ja neuvontaa voidaan helposti järjestää kovalle opiskelijalle.

Opiskelijoiden tukipalvelut GCLC: ssä

Gold Coast Learning Centre tarjoaa laajan valikoiman opiskelijapalveluita, jotka tarjoavat opiskelijoille resursseja, joita he tarvitsevat saadakseen parhaan hyödyn kokemuksestaan ​​meille.

Aktiivinen, ystävällinen ja omistautunut opiskelijapalvelutehtävä on aina käytettävissä auttamaan sinua virallisena yhteyshenkilönä sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Tarjoamme korkeatasoista tukea, joka auttaisi sinua menestymään ja ovat aina käytettävissäsi auttaaksemme sinua kaikenlaisiin ongelmiin, joita saattaa ilmetä oleskelusi aikana.

Palvelut, joiden avulla voit onnistua ja nauttia opinnoista, ovat:

 • Kurssitiedustelut, ilmoittautumiset ja opintosuunnitelmat
 • Maksusuunnitelman tuki
 • Homestay-sijoittelun järjestäminen
 • Lentokuljetusten järjestäminen
 • Asunnot ja majoitus
 • Neuvontapalvelut
 • Opiskelijoiden ja kaupunkien retket uusille kansainvälisille opiskelijoille
 • Jatka apua ja työnhaun tukea
 • Opiskelijoiden toiminta ja retket
 • Valmistumisvierailut

Opiskelijoiden yhteyshenkilöllä on käytössään ajantasaiset tiedot Gold Coast Learning Centre opiskelijoiden käytettävissä olevista palveluista.

Programs taught in:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Gold Coast Learning Centre

Aloita palkitseva ura rahoitusalalla kaksoistutkinnolla Certificate IV in Accounting and Accounting at Gold Coast Learning Centre . Tämä kurssi antaa sinulle laajan taido ... [+]

Aloita palkitseva ura rahoitusalalla kaksoistutkinnolla Certificate IV in Accounting and Accounting at Gold Coast Learning Centre .

Tämä kurssi antaa sinulle laajan taidon ja tietämyksen, joten sinulla on parhaat mahdollisuudet menestyä rahoituspalvelualalla.

Joustavien opintovaihtoehtojen, mukaanlukien kokopäiväiset, osa-aikaiset ja etäopiskeluvaihtoehdot, Gold Coast Learning Centre voi auttaa sinua parantamaan uranäkymääsi elintärkeällä kirjanpidon tuntemuksella ja reaalimaailman kirjanpidon avulla.

Pätevät ja kokeneet kouluttajat kehittävät ymmärrystäsi rahoituspalvelualan keskeisistä liiketoimintakäytännöistä, mukaan lukien taloustietokannat, budjetit, verovaatimukset, yleiset liiketoimintaosaamiset ja tehokas viestintä.... [-]

Australia Surfers Paradise
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Gold Coast Learning Centre

GCLC: n henkilöstöhallinnon tutkintotodistus auttaa kehittämään taitojasi ja nopeuttamaan johtavaa roolia henkilöstöhallinnossa. Tämä kurssi antaa sinulle tarvittavat tie ... [+]

GCLC: n henkilöstöhallinnon tutkintotodistus auttaa kehittämään taitojasi ja nopeuttamaan johtavaa roolia henkilöstöhallinnossa.

Tämä kurssi antaa sinulle tarvittavat tietämys- ja johtotehtävät maksimoidaksesi työntekijöiden suorituskyvyn työnantajan strategisten tavoitteiden mukaisesti ja varmistaa, että henkilöstötoiminnot toteutetaan tehokkaasti.

Se on kattava johdatus henkilöresurssien hallintaan, jossa otetaan strateginen lähestymistapa työntekijöiden johdolle, jotta organisaatiosi voi saada kilpailuetua. Se kehittää olennaisia ​​taitoja ja tietämystä, mukaan lukien:

Korvaukset ja edutHenkilöstö, rekrytointi ja valintaHenkilöstösuhteetKoulutus ja kehitysTyöterveys ja -turvallisuusSuunnittelu, sovittelu ja välimiesmenettelyTeollisuussuhteet ja rekrytointiValtion lainsäädännön vaikutus teollisuuteenIhmisoikeuslainsäädäntö ja työllisyyspääoma... [-]
Australia Surfers Paradise
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
40 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Gold Coast Learning Centre

Gold Coast Learning Centre johtamis- ja johtamiskoulutus on joustava, käytännöllinen ja tehokas kurssi, jonka tarkoituksena on kehittää ja parantaa johtajuutta ja johtami ... [+]

Gold Coast Learning Centre johtamis- ja johtamiskoulutus on joustava, käytännöllinen ja tehokas kurssi, jonka tarkoituksena on kehittää ja parantaa johtajuutta ja johtamistaitoja.

Tämä valtioneuvoston hyväksymä pätevyys yhdistää vankan tietopohjan siihen taitoihin, joita tarvitset johtamaan ja ohjaamaan toisia ja suunnittelemaan, tekemään ja arvioimaan omaa työtäsi ja tiimityöskentelyä.

Johtamis-ja johtamisopinnot kehittävät taitoja, joita tarvitset tietämyksen, käytännön johtajuuden ja johtamisen taitojen ja kokemusten hyödyntämiseen erilaisissa yritys- ja teollisuusympäristöissä, mukaan lukien:

Soveltamalla laajaa johtamisvalikoimaa harkinnan ja tuomion avullaSuunnittele ja seuraa muiden työmäärää ja työmäärääNäytetään johtajuutta ja innovaatiotaKehitetään viestintätaitoja yksilöiden ja tiimien tukemiseksiHallinnoi strategioita parantamaan asiakaspalveluaKokoukset, työprioriteetit ja ammatillinen kehitysToimintasuunnitelmien hallinta ja turvallisen työpaikan varmistaminen... [-]
Australia Surfers Paradise
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Gold Coast Learning Centre

Ota käsitys kirjanpidosta ja rahoituksesta seuraavalle tasolle Gold Coast Learning Centre kirjanpidon tutkintotodistuksella. Tämä kurssi on ihanteellinen henkilöille, jot ... [+]

Ota käsitys kirjanpidosta ja rahoituksesta seuraavalle tasolle Gold Coast Learning Centre kirjanpidon tutkintotodistuksella .

Tämä kurssi on ihanteellinen henkilöille, jotka etsivät työtä kirjanpidon, liiketoiminnan ja rahoituksen aloilla. Saat perustiedot ja kehittyneet taidot työskennellä jatkuvasti muuttuvassa liiketoiminta-alueella ja kirjanpidossa.

Joustavat opintokokonaisuudet, mukaanlukien kokopäiväiset, osa-aikaiset ja etäopiskeluvaihtoehdot, Gold Coast Learning Centre voi parantaa uranäkymiäsi rahoituspalvelualan kehittyneellä ymmärryksellä.

Pätevät ja kokeneet kouluttajat auttavat sinua kehittämään edistyksellistä käsitystä talousarvion hallinnoinnista ja ennusteesta, taloudellisesta raportoinnista, tuloveroilmoituksesta ja johtamisneuvonnan antamisesta.... [-]

Australia Surfers Paradise
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
26 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Gold Coast Learning Centre

Markkinoinnin ja viestinnän diplomi Gold Coast Learning Centre tarjoaa edistyksellistä, käytännöllistä ja harjoittavaa koulutusta kaikilla markkinointialalla, mukaan luki ... [+]

Markkinoinnin ja viestinnän diplomi Gold Coast Learning Centre tarjoaa edistyksellistä, käytännöllistä ja harjoittavaa koulutusta kaikilla markkinointialalla, mukaan lukien kansainvälinen markkinointi ja sähköinen markkinointi.

Luodaan itsesi dynaamiseen, luovaan ja jatkuvasti laajenevaan teollisuuteen tämän korkeatasoisen markkinoinnin ja viestinnän pätevyyden avulla ja kehittämällä tarvittavat taidot ja tietosi, kuten:

Tulkita markkinoiden suuntauksia tunnistamaan ja arvioimaan markkinointimahdollisuuksiaIntegroidun markkinointi- ja viestintäsuunnitelman laatiminen ja kehittäminenJohtavat tiimit tehokkaiden markkinointikampanjoiden toteuttamiseksiMarkkinointitutkimuksen suunnittelu sekä kampanjoiden toteutus ja seurantaBudjettien ja rahoitussuunnitelmien hallintaMediasuunnitelman kehittäminen ja markkinointisekoitteen sovittaminen... [-]
Australia Surfers Paradise
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
52 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Gold Coast Learning Centre

Paranna englantia ja valmistaudu kansainväliseen englannin kielen testausjärjestelmään (IELTS) Gold Coast Learning Centre , joka sijaitsee Surfers Paradise -alueen sydäme ... [+]

Paranna englantia ja valmistaudu kansainväliseen englannin kielen testausjärjestelmään (IELTS) Gold Coast Learning Centre , joka sijaitsee Surfers Paradise -alueen sydämessä Queenslandin Gold Coastissa.

IELTS on kansainvälisesti akkreditoitu englannin kielitutkinto, joka osoittaa todisteita englannin kyvyistä ja ymmärtämisestä.

Se on laajalti tunnustettu ja sen hyväksyy yli 6000 laitosta yli 120 maassa eri puolilla maailmaa.

IELTS-kokeen valmistelu: välitaso ja ylöspäinAloittaa: Joka maanantaiKeskimääräiset oppilaat luokassa: 10Suurin oppilas / luokka: 18Kurssin pituus: 1-70 viikkoaTuntia viikossa: 20-35 tuntiaAloituspäivät ja hinnoittelu

IELTS-tentti valmistelu luokat alkavat joka maanantai.... [-]

Australia Surfers Paradise
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
1 - 70 viikkoa
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi
Gold Coast Learning Centre

Opi englantia Australiassa Gold Coast Learning Centre , vain muutaman minuutin päässä rannalta Surfers Paradise -alueella Australian kuuluisasta Gold Coastista. Gold Coas ... [+]

Opi englantia Australiassa Gold Coast Learning Centre , vain muutaman minuutin päässä rannalta Surfers Paradise -alueella Australian kuuluisasta Gold Coastista.

Gold Coast Learning Centre tarjoaa neljä tasoa General English -opiskelussa , joka tarjoaa laadukasta opetusta ystävällisessä ympäristössä. Kokenut henkilökunta ja käytännölliset, joustavat kurssit kehittävät tarvittavaa tietoa, taitoja ja sujuvuutta.

Kaikki neljä englanninkielistä tasoa korostavat englannin kielen keskeisiä taitoja puhua, kuunnella, lukea ja kirjoittaa ja sopivat kaikille aloittelijoista edistyneisiin oppijoihin.

Kurssit ovat hauskoja ja joustavia, kokeneiden opettajien suunnittelema parantavat sanastoasi, ääntämistoimeesi ja kielioppiasi.... [-]

Australia Surfers Paradise
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi

Welcome to Gold Coast Learning Centre

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Queensland, Australia
Verkkosivusto
Puhelin
+61 (0) 7 5531 6788