Gold Coast Learning Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Opiskele englanti, TESOL, liiketoiminta, johtaminen, kirjanpito, markkinointi, henkilöstöhallinto ja työterveys

Gold Coast Learning Centre (GCLC) tarjoaa innovatiivisia oppimisohjelmia, poikkeuksellisia palveluita ja laadukkaita resursseja, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta Surfers Paradise.

Kansainväliset ja kotimaiset opiskelijat voivat yhdistää laadukkaan koulutuksen rennon elämäntavan, ranta kulttuurin ja hauskan ja ystävällisen ilmapiirin Queensland Gold Coast, yksi Australian johtava matkailukohteita.

Gold Coast Learning Centre omaksuu teknologioita ja ohjelmia, jotka tekevät oppimisesta jännittävää, hauskaa ja palkitsevaa saavuttaa todelliset oppimistulokset.

Kotimaiset opiskelijat ja opiskelijoiden viisuminhaltijat voivat opiskella kaikkia tarjottavia kursseja General English- ja IELTS-kokeen valmistelusta liiketoiminnan, johtamisen, markkinoinnin, kirjanpidon, henkilöstöhallinnon, WHS: n ja TESOLin pätevyyteen.


Opiskele englantia Australiassa Queenslandin kuuluisalla Gold Coast: innovatiivisilla kursseilla, erinomaisilla tiloilla ja erinomaisilla elämäntavoilla

Opiskele englantia Australiassa Gold Coast Learning Centre Surfers Paradiseissa ja nauti ensiluokkaisesta elämäntyylistä ja laadukkaasta koulutuksesta.

Surfers Paradise Gold Coast on laaja maine kansainvälisen kulttuurisen monimuotoisuuden, kohtuuhintaisten elinkustannusten ja erittäin kohtuullisten koulutuskustannusten kannalta.


Tietoja Gold Coast Learning Centre

Opiskele englanti, TESOL, liiketoiminta, kirjanpito, johtaminen, markkinointi, työterveys ja -turvallisuus sekä henkilöstö Surfers Paradise

Vuonna 2010 perustettu Gold Coast Learning Centre (GCLC) tarjoaa erinomaiset palvelut, laadukkaat opetusohjelmat ja omistautuneen, ystävällisen ja innostuneen henkilökunnan.


Sun, Surf, Sand Study: täydellinen paikka opiskella

Gold Coast Learning Centre sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta, ja sitä ympäröivät kaupat ja ravintolat, elokuvateatterit, vilkas yöelämä ja rento lifestyle sekä hauska ja ystävällinen ilmapiiri Gold Coast.


Erinomaiset palvelut, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta

Gold Coast Learning Centre on täysin ilmastoituja tiloja, hyvin varustetut luokkahuoneet, atk-laboratorio, nopea wifi-internet, tilavat opiskelija-alueet ja paljon muuta.

Tee tutkimuksesi tehokas ja nautinnollinen GCLC: llä.

 • Täysin ilmastoitu kampus, vain lyhyen kävelymatkan päässä rannalta
 • Tietokonelaitos, jossa on 18 taulutelevisiota
 • Ilmainen langaton internetyhteys opiskelijoille
 • Langaton internetyhteyspalvelu on käytettävissä
 • Shady ja suosittu ulkona opiskelija piha ja BBQ-alue
 • Tilava ja mukava sisätilojen opiskelija-alue ja keittiö, jossa on valikoima lehtiä ja sanomalehtiä, jotka kannustavat käytäntöä.


Laadukkaat opetusohjelmat ja omistautunut henkilökunta

Gold Coast Learning Centre on omistettu auttamaan opiskelijoita menestymään opinnoissaan ja nauttimaan vapaa-ajastaan ​​paras mahdollinen toiminta Surfers Paradise ja Gold Coast on tarjota.

Kokeneen, omistautuneen henkilökunnan varovainen valvonta varmistaa, että voit edetä niin nopeasti kuin haluat.

Korkeasti pätevä ja ystävällinen, kokeneet opettajat ja henkilökunta Gold Coast Learning Centre ovat aina valmiita ottamaan aikaa auttaa opiskelijoita saavuttamaan menestys opinnoissaan.

Monet henkilökunnallamme ovat kokemusta englannin opetuksesta muissa maissa ja ymmärtävät kansainvälisten opiskelijoiden huolenaiheet.

Erilaisia ​​kotitehtäviä, laskentataulukoita ja neuvontaa voidaan helposti järjestää kovalle opiskelijalle.

Opiskelijoiden tukipalvelut GCLC: ssä

Gold Coast Learning Centre tarjoaa laajan valikoiman opiskelijapalveluita, jotka tarjoavat opiskelijoille resursseja, joita he tarvitsevat saadakseen parhaan hyödyn kokemuksestaan ​​meille.

Aktiivinen, ystävällinen ja omistautunut opiskelijapalvelutehtävä on aina käytettävissä auttamaan sinua virallisena yhteyshenkilönä sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille.

Tarjoamme korkeatasoista tukea, joka auttaisi sinua menestymään ja ovat aina käytettävissäsi auttaaksemme sinua kaikenlaisiin ongelmiin, joita saattaa ilmetä oleskelusi aikana.

Palvelut, joiden avulla voit onnistua ja nauttia opinnoista, ovat:

 • Kurssitiedustelut, ilmoittautumiset ja opintosuunnitelmat
 • Maksusuunnitelman tuki
 • Homestay-sijoittelun järjestäminen
 • Lentokuljetusten järjestäminen
 • Asunnot ja majoitus
 • Neuvontapalvelut
 • Opiskelijoiden ja kaupunkien retket uusille kansainvälisille opiskelijoille
 • Jatka apua ja työnhaun tukea
 • Opiskelijoiden toiminta ja retket
 • Valmistumisvierailut

Opiskelijoiden yhteyshenkilöllä on käytössään ajantasaiset tiedot Gold Coast Learning Centre opiskelijoiden käytettävissä olevista palveluista.

Sijainnit

Surffaajien paratiisi

Osoite
Orchid Avenue,18-22
4217 Surffaajien paratiisi, Queensland, Australia
Puhelin
+61 (0) 7 5531 6788