Eynesbury

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Eynesbury @ silmäyksellä

Mitä

Eynesbury on erikoistunut laitos, joka tarjoaa valikoiman valmiiksi yliopistojen ja Englanti ohjelmia, jotka tarjoavat väyliä sisään University of Adelaide ja University of South Australia.

Miksi

Laaja valikoima ohjelmia ja polkuja päästäkseen University of Adelaide, University of South Australia ja muut Australian yliopistot. Pitää vaikuttava pitkän aikavälin kirjaa opiskelijoiden saada pääsyn yliopistossa. Keskustan tutkimus paikalla Australian edullisin pääkaupunki. Erinomainen tutkimus sijainti: state-of-the-art kampuksella. Pienet luokat, henkilökohtainen opetus ja yksilöllistä huomiota.

Jossa

Eynesbury on kaksi kampuksilla molemmat sijaitsevat keskellä kaupungin Adelaide.

Kun

Eynesbury ohjelmat toimivat ympäri vuoden.

Kuka

Australian & International opiskelijoita eri puolilta maailmaa.

Miten

Levitä kautta Eynesbury edustaja omassa maassa. Käytä verkossa tämän sivuston kautta. Sovi tapaaminen tulla ja nähdä meidät. Vielä ole varma - miksi ei lähetä meille kysymyksiä: eynesbury@navitas.com

Tervetuloa Eynesbury!

Klo Eynesbury olemme tyytyväisiä mahdollisuuden auttaa jokainen opiskelija saavuttaa hänen henkilökohtaiset tavoitteet ja niiden täysi potentiaali elämässä pitkä matka koulutuksen.

Yhdessä Eynesbury tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia ja koulutusväylien toisen ja kolmannen asteen yliopistossa Adelaide ja University of South Australia.

Vuonna 1989 Eynesbury on erinomainen kirjaa koulumenestystä ja on erittäin kokenut kehittämiseen ja ohjelmien toteuttamiseen räätälöity kansainvälisille opiskelijoille.

Eynesbury tarjoaa myös kattavan valikoiman tukipalveluja, kuten akateemista ja ammatillista ohjausta, loma ja majoitus kansainvälisessä opiskelija-asuntojen. Henkilökunta antaa henkilökohtaista kannustusta, henkilökohtaista ohjausta ja apua tarvitaan eniten kansainvälisiä opiskelijoita, kun ensimmäinen asuvat poissa kotoa.

Eynesbury on sitoutunut monipuolista ja joustavaa lähestymistapaa laadukkaan koulutuksen ja polku vaihtoehtoja. Odotan mahdollisuus edistää oman elinikäisen matkan koulutuksen Adelaide, South Australia.

Peter Millen, Eynesbury College johtaja

Sijainnit

adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Osoite
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 adelaide, Etelä-Australia, Australia
Puhelin
+61 8 8216 9000

adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Osoite
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 adelaide, Etelä-Australia, Australia
Puhelin
+61 8 8216 9000