Lue virallinen kuvaus

Olet ottanut ensimmäisen matkan vaiheen kansainvälisten rajojen opiskella Englanti. Ottamalla tämä innovatiivinen askel, löydät itsesi upotetaan jännittävään maailmaan kielen muiden kansainvälisten opiskelijoiden, jotka ovat pian ystävillesi.

Yhtenä meidän Explorers, sinut tervetulleeksi oppimisyhteisöömme joka tarjoaa vuorovaikutteinen oppiminen luokkahuoneet ja hauskaa extra opetussuunnitelman toimintaa. Joka 5 viikkoa, koko keskuksen jatkuu retkiä oivat Melbourne ja lähialueilla. Näissä retkiä, joudut mahdollisuus harjoitella Englanti todelliseen sosiaaliseen tilanteeseen. Voit tehdä virheitä ja harjoitella uudestaan ​​ja uudestaan ​​ilman tuomiota, koska tarjoamme sinulle altistuminen tutkia uuden kielen hauskaa ja rento ympäristö.

Luokkahuoneessa, löydät opettajat tukea ja kulttuurisensitiivisiä. Monet heistä ovat matkustaneet maailman (ne ovat jopa olleet opettaja kotimaassa!), Ja siksi on tietoa todella tekemällä opiskelijat tuntevat olonsa turvalliseksi kun he oppivat Englanti.

On olemassa paljon toimintaa luokkahuoneen ulkopuolella liian ja opettajat vie pois ja noin osana opetussuunnitelmaa, jotta voit tutkia muita tapoja harjoitella Lukeminen, Kirjoittaminen, Puhuminen ja kuunteleminen Englanti.

meidän Student Recreational AreaVoit rentoutua, katsoa televisiota, pelata pöytätennistä tai taulukko jalkapallo, käyttää tietokonetta tai ipad ja juoda kahvia. On jääkaappi ja mikroaaltouuni ja barista kahvinkeitin - tämä on omalla alueella, koska haluamme tuntea olonsa kotoisaksi!

Tavoitteenamme on tarjota sinulle laatu oppimiskokemus. Innolla pian, Explorers!

MIKSI TUTKI ENGLANTI?

Teemme opiskelijat tärkeintä Vapaa valittavia luokat kaikille opiskelijoille joustava Aikataulu Kokenut ja Dedicated opettajat Palkittu Organisaatio Fun ympäristö

TIETOJA CAMPUS

Heart of CBD Kun napa Melbournen Ikonimainen Coffee Culture Wifi opiskelijoille Kaikki luokkahuoneet istuva kanssa ajantasaista tekniikkaa Suuri opiskelija virkistysalue Dedicated toimintavastaavalta School welafre päällä

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Explore English

... [+]

Lina Marcela Monsalve Franco [-]
Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
10 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Explore English

kielioppi Akateeminen ja hyödyllisiä jokapäiväisessä Englanti kulttuuritietoutta ... [+]

kielioppi Akateeminen ja hyödyllisiä jokapäiväisessä Englanti kulttuuritietoutta [-]
Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 - 54 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Explore English

Lukeminen ... [+]

Lukeminen [-]
Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 - 54 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Explore English

Uuden kielen oppiminen oli aina yksi suurimmista haasteista, ja löytää oikea paikka oli myös erittäin tärkeää. ... [+]

Uuden kielen oppiminen oli aina yksi suurimmista haasteista, ja löytää oikea paikka oli myös erittäin tärkeää. [-]
Australia Melbourne
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
10 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Melbourne: The City's Most Liveable City