Explore English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olet ottanut ensimmäisen matkan vaiheen kansainvälisten rajojen opiskella Englanti. Ottamalla tämä innovatiivinen askel, löydät itsesi upotetaan jännittävään maailmaan kielen muiden kansainvälisten opiskelijoiden, jotka ovat pian ystävillesi.

Yhtenä meidän Explorers, sinut tervetulleeksi oppimisyhteisöömme joka tarjoaa vuorovaikutteinen oppiminen luokkahuoneet ja hauskaa extra opetussuunnitelman toimintaa. Joka 5 viikkoa, koko keskuksen jatkuu retkiä oivat Melbourne ja lähialueilla. Näissä retkiä, joudut mahdollisuus harjoitella Englanti todelliseen sosiaaliseen tilanteeseen. Voit tehdä virheitä ja harjoitella uudestaan ​​ja uudestaan ​​ilman tuomiota, koska tarjoamme sinulle altistuminen tutkia uuden kielen hauskaa ja rento ympäristö.

Luokkahuoneessa, löydät opettajat tukea ja kulttuurisensitiivisiä. Monet heistä ovat matkustaneet maailman (ne ovat jopa olleet opettaja kotimaassa!), Ja siksi on tietoa todella tekemällä opiskelijat tuntevat olonsa turvalliseksi kun he oppivat Englanti.

On olemassa paljon toimintaa luokkahuoneen ulkopuolella liian ja opettajat vie pois ja noin osana opetussuunnitelmaa, jotta voit tutkia muita tapoja harjoitella Lukeminen, Kirjoittaminen, Puhuminen ja kuunteleminen Englanti.

meidän Student Recreational AreaVoit rentoutua, katsoa televisiota, pelata pöytätennistä tai taulukko jalkapallo, käyttää tietokonetta tai ipad ja juoda kahvia. On jääkaappi ja mikroaaltouuni ja barista kahvinkeitin - tämä on omalla alueella, koska haluamme tuntea olonsa kotoisaksi!

Tavoitteenamme on tarjota sinulle laatu oppimiskokemus. Innolla pian, Explorers!

MIKSI TUTKI ENGLANTI?

Teemme opiskelijat tärkeintä Vapaa valittavia luokat kaikille opiskelijoille joustava Aikataulu Kokenut ja Dedicated opettajat Palkittu Organisaatio Fun ympäristö

TIETOJA CAMPUS

Heart of CBD Kun napa Melbournen Ikonimainen Coffee Culture Wifi opiskelijoille Kaikki luokkahuoneet istuva kanssa ajantasaista tekniikkaa Suuri opiskelija virkistysalue Dedicated toimintavastaavalta School welafre päällä

Sijainnit

Melbourne

Explore English

Osoite
Level 5, 250 Collins St, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australia