Della International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Della International College Pty Ltd. on rekisteröity koulutusorganisaatio, joka täyttää Australian liittovaltion, osavaltioiden ja alueiden hallitusten hyväksymät hallinto-, toimitus-, henkilöstö-, kiinteistö-, markkinointi-, rahoitus-, laadunvarmistus- ja arviointistandardit. Osavaltion hallituksen rekisteröintiviranomainen seuraa ja altistaa meidät säännölliselle ulkoiselle tarkastukselle näiden standardien noudattamisen varmentamiseksi.

Della International College opettajat ovat erittäin päteviä, ja heillä on tunnustettu opettajan pätevyys ja asiantuntemus sekä opetuksessa että teollisuudessa. Työllistämme vain täysin päteviä ja kokeneita opettajia. Kaikilla opettajillamme on intohimo opettaa. Henkilökunnallamme on monimuotoisuutta ja runsaasti kokemusta, mikä on itsessään selvä piirre. Opiskelijat voivat odottaa huolehtivaa, tukevaa ympäristöä, jota henkilöstön kokemukset stimuloivat.

Urakeskeiset kurssimme ovat läheisesti sidoksissa reaalimaailman liiketoimintaan ja reagoivat voimakkaasti kasvavaan teollisuuteen, ja ne perustuvat talouden edistämiseen ja tukemiseen sekä työllistymismahdollisuuksien parantamiseen.

Sijainnit

Melbourne

Osoite
Beckett Street,150-154 A
3000 Melbourne, Victoria, Australia

auringonpaiste

Osoite
Anderson Road,149
3020 auringonpaiste, Victoria, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: