Curtin College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Curtin College

Curtin College on Pathway opinnäytetyölle Curtin Universityssä, Länsi-Australian suurimmassa yliopistossa. Jos et pääse suoraan Curtinin yliopistoon pääsyyn, Curtin College tutkintotodistus auttaa sinua pääsemään pääsyyn.

Olemme kampuksella Curtinin yliopistossa Perthissä, joten koet yliopistoelämän ensimmäisestä päivästä. Curtin College -opiskelijana voit osallistua yliopiston tapahtumiin, liittyä klubeihin ja nauttia muista Curtin-kampuksen palveluista.

Vuodesta 2000 Curtin College on auttanut yli 10 000 opiskelijaa toteuttamaan unelmansa Curtin-yliopiston kandidaatin tutkinnosta.

Curtin University on sijoittunut top yhden prosentin yliopistojen maailmanlaajuisesti Academic Ranking of World Universities 2018 ja on noussut 20 paikkaa 230: nnen maailmassa QS World University Ranking 2020.

Curtin College sijaitsee rakennuksessa 205 Curtin Universityn Bentley-kampuksella.

Miksi Curtin College ?

 • Ensimmäisen vuoden yksiköitä opiskelevat opiskelijat saavat tutkintotodistuksen sekä pääsyn valitun kandidaatin tutkinnon toiselle vuodelle Curtinin yliopistossa. Curtin College tutkintotodistus (vaihe 2) = Curtin-kandidaatin tutkinnon vuosi 1.
 • Pikavaihtoehtoja on saatavana, ja raskauskolmanneksen järjestelmä tarjoaa 3 annosta vuodessa joillekin kursseille.
 • Pienet luokkakoot (noin 25 opiskelijaa), joten voit luottaa ylimääräiseen apuun ja tukeen tarvittaessa.
 • Kulttuurinen monimuotoisuus - noin 1200 opiskelijaa 40 maasta Länsi-Australian suurimmassa yliopistossa.
 • Olet jo kampuksella, tiellä. Olemme täällä tukemassa sinua koko ajan.

Kenelle Curtin College on?

Curtin College on tarkoitettu opiskelijoille:

 • haluavat suorittaa Curtinin yliopiston kandidaatin tutkinnon;
 • eivät täytä Curtinin yliopiston maahantulon vähimmäisvaatimuksia;
 • ovat suorittaneet vuoden 12, mutta eivät ole saaneet lukion tutkinnon;
 • ovat täysi-ikäisiä ja tarvitsevat vaihtoehtoisen Pathway yliopistoon.

Näkemys

Elämän muuttaminen Curtin-keskittyvän oppimisen avulla.

”Visiomme on tarjota pääsy laajaan valikoimaan oppimismahdollisuuksia, jotka vastaavat opiskelijoidemme tarpeita haastavassa globaalissa koulutusympäristössä. Yliopisto saavuttaa tämän tarjoamalla opiskelijakeskeisen, tukevan ja korkeita eettisiä normeja edustavan ympäristön.

Curtin College löydät intohimoisen henkilöstöyhteisön, joka on sitoutunut tekemään opiskelijakokemuksestasi palkitsevan ja nautinnollisen. Tavoitteenamme on antaa sinulle pätevyys ja taidot, jotka valmistavat sinut menestykseen valitsemassasi kurissa Curtinin yliopistossa. ”

- Andrew Crevald | Opiskelijajohtaja

Tehtävä

Curtin College tarjoaa johtavia oppimis- ja opetustuloksia opiskelijoille, jotka etenevät Curtinin yliopistoon.

faktat

Vuodesta 2000 lähtien Curtin College on auttanut yli 10 000 opiskelijaa etenemään Curtinin yliopiston 2. kurssille.

Länsi-Australian innovatiivisimpana yliopistona Curtinin vahvat valtakirjat heijastuvat myös sen korkeissa luokituksissa, mukaan lukien arvostettu QS World University Rankings:

 • Curtinin yliopisto on maailman yliopistojen akateemisessa luokituksessa 2018 parhaan prosentin luokassa yliopistoista, ja QS World University Ranking 2020 on noussut 230: een maailmanlaajuisesti.
 • Curtin luokitellaan yhdeksi maailman kansainvälisimmistä yliopistoista, ja sillä on Australian yliopistojen kolmanneksi suurin kansainvälinen opiskelijaväestö. Curtin sijoittui 26. sijalle Times Higher Education -luettelossa 200 parhaan kansainvälisen yliopiston joukossa 2016.
 • Curtin-yliopisto on ainoa Länsi-Australian yliopisto, joka on sijoittunut 50 parhaan joukkoon alle 50. Länsi-Australian innovatiivisimpana yliopistona Curtinin vahvat valtakirjat heijastuvat myös sen korkeissa luokituksissa QS World University Rankings:
  • Sijalla 22. maailman yliopistojen alle 50, on QS World University Rankings 2018 - ainoa Länsi-Australian yliopiston tekemään luettelosta.
  • Myönnettiin viiden tähden yleinen huippuosaamisarvio (viidestä tähdestä) QS Stars University 2018 -luokituksissa.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Kettu / Pexel

Akkreditointi

Curtin College on rekisteröity korkea-asteen koulutuksen tarjoajaksi korkea-asteen koulutuksen laatu- ja standardivirastossa (TEQSA). TESQA säätelee ja varmistaa Australian korkea-asteen koulutuksen (myös yliopistot) laadun. Curtin College on korkeakoulutuksen tarjoajana noudatettava näitä standardeja.

Australian tutkintoverkosto (AQF) on Australian koulutuksen säänneltyjen tutkintojen kansallinen politiikka. Se yhdistää kunkin koulutusalan tutkinnot yhdeksi kattavaksi kansalliseksi tutkintojen viitekehykseksi. AQF otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1995 tukemaan Australian kansallista tutkintojärjestelmää, joka kattaa korkea-asteen koulutuksen, ammatillisen koulutuksen ja koulut.

Toimialajärjestöjen jäsenyydet

Curtin College on Australian yksityisen koulutuksen neuvoston (ACPET) jäsen. ACPET on kansallinen teollisuusjärjestö, joka tarjoaa riippumattomia koulutuksen tarjoajia australialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Yliopisto on myös Länsi-Australian yksityisen koulutusalan yhdistyksen (WAPETIA) jäsen. Se on koulujen ja korkeakoulujen yhdistys, joka on sitoutunut oikeudenmukaiseen ja eettiseen toimintaan sekä laadukkaan koulutuksen tarjoamiseen Länsi-Australiassa.

Meidän yhteisömme

Curtin College on sitoutunut kasvattamaan kunnioittavaa, monimuotoista ja osallistavaa yhteisöä.

Uskomme, että jokaisella yhteisömme jäsenellä on oikeus turvalliseen, varmaan ja mukavaan oppimis- ja työympäristöön.

Emme suvaitse seksuaalista häirintää tai pahoinpitelyä. Opiskelijoita tai henkilöstöä, joiden todetaan rikkoneen käytännesääntöjä, neuvotaan, heitä varoitetaan tai kurinpidosta säädetään. Tähän voi kuulua muodollinen kurinalaisuus (kuten irtisanominen tai poissulkeminen).

Osana sitoutumistamme yhteisömme turvallisuuteen luomme henkilöstön ja opiskelijoiden tilan keskustelulle pelkäämättä nöyryytystä tai uhriksi joutumista. Nämä keskustelut pidetään luottamuksellisina heidän henkilökohtaisen ja herkkyytensä vuoksi.

Olemme sitoutuneet priorisoimaan turvallisuutesi.

 • Jos paljastat meille tapauksen tai huolen, opastamme sinua sopivaan, oikea-aikaiseen tukeen.
 • Odotamme resursseja jatkuvasti ehkäisyyn, koulutukseen ja koulutukseen.
 • Seuraamme ja tarkistamme tukea, tietoja, kampanjoita ja / tai ohjelmia varmistaaksemme, että ne ovat asianmukaisia.
 • Pyrimme tekemään jatkuvia parannuksia tähän ohjelmaan opiskelijoiden ja henkilökunnan antaman palautteen perusteella.
 • Tarjoamme tämän tilan verkossa varmistaaksemme, että pääset helposti tietoon sitoutumisestamme Respect @ Curtin College

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Sijainnit

Perth

Osoite
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Länsi-Australia, Australia