Curtin College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Curtin College tarjoaa kursseilla, jotka johtavat osaksi 2. vuosi valittujen kandidaatin astetta Curtin University. Nämä tutkintotodistukset vastaavat tutkinnon ensimmäistä vuotta ja seuraavat yliopiston opetussuunnitelmaa ja yksikkörakennetta, joten opintojakson päätyttyä opiskelijat voivat päästä valitun kandidaatin tutkinnon takuuseen toiseen vuoteen.

Curtin College sijaitsevilla Curtin College opiskelijoilla on myös pääsy Curtinin yliopiston tiloihin ja he voivat kokea yliopistoelämää ensimmäisestä päivästä alkaen. Tukevalla oppimisympäristöllä ja pienillä luokkakokoilla varmistetaan, että opiskelijat saivat tarvittaessa ylimääräistä apua ja tukea.

www.curtincollege.edu.au

Mikä tekee Curtin College parhaimman valintasi?

 1. Kampusella - Kampusella oleminen tarkoittaa sitä, että yliopistossa tai yliopisto-opiskelijana olemisen välillä on vähän eroa, jolla on pääsy yliopiston palveluihin.
 2. Taattu toisen vuoden pääsy Curtinin yliopistoon - Tutkintotodistuksen (vaihe 2) suoritettuaan opiskelijat saavat suoran pääsyn valittujen Curtinin kandidaatin tutkinnon toiseen vuoteen.
 3. Ilmaiset tukiohjelmat - Ilman lisäkustannuksia opiskelijat voivat käyttää lukuisia tukitunteja auttaakseen heitä opinnoissa.
 4. Työllistettävyystaiteet - Sulautetut työllistettävyyskurssit kursseille, jotta opiskelijat voivat saavuttaa potentiaalinsa ja "saada kyseisen työn".
 5. Nopeutetut vaihtoehdot - Trimesterijärjestelmällä joillekin kursseille on saatavana helmi-, kesä- ja lokakuussa.

Aloita Curtin College jos olet…

 • haluavat suorittaa Curtinin yliopiston kandidaatin tutkinnon
 • eivät täytä Curtinin yliopiston maahantulon vähimmäisvaatimuksia
 • ovat suorittaneet vuoden 12 tai 11 onnistuneesti

Curtin-yliopisto on monien syiden joukossa yksi parhaimmista yliopistoista maailmanlaajuisesti. Tässä on joitain.

 • Curtin on sijoitettu QS World University Ranking 2021 -standardin ykkönen maailmanlaajuisesti.
 • Curtin on sijalla 2 maailman mineraali- ja kaivosteollisuudessa vuoden 2020 QS World University Rankings -kohdassa.
 • Curtin nousi 17 paikkoja listalla 217 th maailmassa ja pysyy 9. Australiassa vuonna 2019-2020 yliopiston sijoitusta koulumenestykseen (URAP).
 • Palkinto 5 tähden (viidestä) kansainvälisestä QS Stars -luokitus 2019: stä.
 • Myönnetty 5 tähden (viidestä) tutkinnon suorittaneiden palkoista Hyvien yliopistojen oppaassa 2020.
 • Curtin-tutkinnon suorittaneet ansaitsevat 14,9% yli arkkitehtuurin ja rakentamisen valmistuneiden kansallisen keskiarvon. (Taloudellinen globaali elinkelpoisuusjärjestys Lontoossa, elokuu 2016)
 • Curtin on arkkitehtuurin / rakennetun ympäristön, rakennus- ja rakennustekniikan, hoitotyön, koulutuksen ja urheilun aiheiden 100 parhaan joukossa aiheiden mukaan vuoden 2020 QS World University Rankings -listalla.

Akkreditointi

Curtin College on rekisteröity korkea-asteen koulutuksen tarjoajaksi korkea-asteen koulutuksen laatu- ja standardivirastossa (TEQSA). TESQA säätelee ja varmistaa Australian korkea-asteen koulutuksen (myös yliopistot) laadun. Curtin College on korkeakoulutuksen tarjoajana noudatettava näitä standardeja.

Australian tutkintojen viitekehys (AQF) on australialaisen koulutuksen säänneltyjen tutkintojen kansallinen politiikka. Se yhdistää kunkin koulutusalan tutkinnot yhdeksi kattavaksi kansalliseksi tutkintojen viitekehykseksi. AQF otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1995 tukemaan Australian kansallista tutkintojärjestelmää, joka kattaa korkea-asteen koulutuksen, ammatillisen koulutuksen ja koulut.

Toimialajärjestöjen jäsenyydet

Curtin College on Australian yksityisen koulutuksen neuvoston (ACPET) jäsen. ACPET on kansallinen teollisuusjärjestö, joka tarjoaa riippumattomia koulutuksen tarjoajia australialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.

Yliopisto on myös Länsi-Australian yksityisen koulutusalan yhdistyksen (WAPETIA) jäsen. Se on koulujen ja korkeakoulujen yhdistys, joka on sitoutunut oikeudenmukaiseen ja eettiseen toimintaan sekä laadukkaan koulutuksen tarjoamiseen Länsi-Australiassa.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Kettu / Pexel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Sijainnit

Perth

Osoite
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Länsi-Australia, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin