Crown College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Crown College International tarjoaa ammattikursseja, jotka ovat erikoistuneet vieraanvaraisuuden, kulinaarisen, konditoria-alan tutkintojen tuottamiseen, ja se on tunnustettu yhdeksi suurimmista ja menestyneimmistä rekisteröidyistä koulutusorganisaatioista Victoriassa. Esittely-, palvelu- ja vieraanvaraisuustaitojen ammatilliset standardit ovat pääpaino Crown College -koulutuksessa.

Crown College on moderni, valoisa ja täysin varustettu koulutuslaitos Crown Metropolissa, joka on yksi Crown Resortsin palkituista hotelleista. Crown College on tarkoitukseen rakennettu ja omistettu koulutuslaitos, joka tarjoaa rennon ja ystävällisen ympäristön kaikille, ilmaisella wi-fi: llä varustetuista alueista opiskelijakeittiöön.

Intohimoisilla ja pätevillä kouluttajillamme on vuosien kokemus laadukkaan oppimisen tarjoamisesta ja he ovat kulinaaristen, konditoria-, vieraanvaraisuus- ja johtamisasiantuntijoita. Tämä tarkoittaa, että opit innostuneilta opettajilta, joilla on merkityksellisiä taitoja koulutuksessa sekä erikoistumisalueensa. Valmentajat ovat osa tiimiä, joka keskittyy mielenkiintoisten ja joustavien parhaiden käytäntöjen oppimismenetelmiin ja opetustyyliin.

Sijainnit

Southbank

Osoite
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Australia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: