College Australia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kesäkuussa 2005 perustettu College Australia perustettiin korkealaatuisen koulutuksen ja palveluiden toimittamiseen ammattikoulutusalalle yritysten koulutusratkaisujen lisäksi.


Jokainen kursseistamme edustaa uran uralla, lisää taitojasi, tietosi ja luottamus aktivoidaksesi tulevaisuutesi. Sertifikaatteista jatkotutkintoihin tarjoamme nyt runsaasti pätevyyttä liiketoiminnan, vieraanvaraisuuden, vähittäismyynnin, puutarhaviljelyn, terveyden ja tuen ammatteihin.


Miksi valita meidät

  • Erilaisia ​​kursseja joka sopii kaikille
  • Helppo online-ilmoittautuminen, maksu
  • Joustava
  • Asiantuntijat


Tarjoamme erilaisia ​​kursseja, jotka ovat merkityksellisiä reaalimaailmalle, todellisista työn tuloksista.

Pätevyytemme vaihtelevat maahantulosta johtotason kursseihin, ja opintokokonaisuudet räätälöidään jokaiselle opiskelijalle. Tämä takaa, että meillä on vaihtoehtoja varustaa kenenkään taitoja, joita he tarvitsevat etenemään valitsemassaan uralla.


Missä olemme


Brisbanen toimisto

antaminen

Brisbanen toimisto asuu hallinto- ja opiskelijatehtäjillämme. Brisbanen toimistosta koordinoimme myös ulkoista koulutusta sekä koulutusta kouluissa ja työpaikoilla. Jos tarvitset apua opintojen aikana, Brisbanen toimipisteessä oleva ryhmä pystyy vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi ja antamaan sinulle tarvittaessa lisäapua.


Gold Coast Campus

Kansainväliset ja johtavista opiskelijoista

Gold Coast Campus asuu sekä kansainvälisille että johtajakouluillemme. Se tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet ja resurssit opiskelijoille. Koko kampus on varustettu ilmastoiduissa luokkahuoneissa ja ilmainen wifi koko.

Opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua tietokoneluokkiin, yksityisiin opintoihin ja opiskelijaryhmään työaikana. Oppilaskylässä on tilaa opiskelijoille rentoutua, tavata toisia ja saada tietoa sosiaalisesta toiminnasta. Se sisältää lounashuoneen, jossa opiskelijat voivat käyttää yhdessä keittiötiloja jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Sijainnit

Southport

Osoite
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Australia