Baxter Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja Baxterista

Baxter Institute on rekisteröity koulutusorganisaatio RTO 7030, joka sijaitsee Melbournen sydämessä. Olemme ylpeitä maineestamme ammatillisen koulutuksen johtajana. Siinä on modernit mukavuudet, välineet ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka osoittaa alalleen sopivan asiantuntemustason.

Kaikki koulutus keskittyy opiskelijoiden valmistelemiseen työhön. Tämä saavutetaan yhdistämällä Baxterin koulutusosastoille tarjoama laaja koulutuskokemus vaikuttavaan joukkoon teollisuuden koulutusympäristöjä, joiden avulla opiskelijat saavat arvokasta kokemusta teollisuudesta.

Baxter Institute opiskelijoiden joukossa on kotimaisia australialaisia sekä monipuolisia yhdistelmiä kansainvälisiä opiskelijoita monista alueista ja kulttuureista, kuten Aasiasta, Latinalaisesta Amerikasta, Euroopasta ja maanosasta. Baxter Institute koulutusmenetelmiä tehostetaan edistämällä kulttuurista monimuotoisuutta, keskinäistä ymmärrystä ja kansainvälistä ystävyyttä opiskelijoiden keskuudessa.

Baxter Institute todistukset ja tutkintotodistukset ovat valtion akkreditoimia ja CRICOS-rekisterissä, jolloin kansainväliset ja kotimaiset opiskelijat voivat opiskella mielenrauhalla.

Baxter Institute koulutuksen erinomaisuus ja ammattitaito yhdessä joustavien maksusuunnitelmien, joustavien aloituspäivien ja joustavien aikataulujen kanssa takaavat kurssin, joka sopii monille opiskelijoille, joilla on yksilölliset tarpeet. Tämä myös helpottaa opiskelua opiskelijoille, jotka valitsevat osa-aikatyön. Kaikkien näiden tekijöiden on tarkoitus tuottaa parhaimmat koulutustulokset opiskelijoillemme.

Baxter Institute opetussuunnitelma on keskittynyt ensisijaisesti käytännön soveltamiseen. Kaikkien koulutusten tavoitteena on tukea opiskelijoita liittymään työvoimaan mahdollisimman pian. Baxter Institute tarjoamme sinulle parhaat mahdollisuudet menestyvälle uralle.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Miksi opiskella Baxterissa?

Baxterissa pyrimme huippuosaamiseen välittävällä ja keskittyneellä tavalla. Tuemme opiskelijoitamme tavoitteiden saavuttamisessa ja tutkinnon suorittamisessa teknisillä, liiketaloudellisilla, yrittäjillisillä ja sosiaalisilla taidoilla, joita yritys ja yhteisö vaativat:

  • Opetussuunnitelman keskittäminen avainkäsitteiden hallitsemiseen ja käytännön soveltamiseen
  • Tarjoamme laajaa opiskelijatukea erinomaisten koulutusmahdollisuuksiemme ja opiskelijapalveluidemme kautta
  • Erityisen avun järjestäminen kieli- ja kulttuurieroihin liittyvien kysymysten käsittelyssä
  • Tarjotaan mahdollisuus jatkaa opiskelua muiden paikallisten ja kansainvälisten tarjoajien kanssa
  • Joustavien kurssien aloituspäivämäärien ja aikataulujen käyttäminen
  • Mahtavat tilat Melbourne CBD -kampuksillamme

Lisäksi rekisteröidynä koulutusorganisaationa olemme OSTAS: n (Overseas Student Training Assurance Scheme) jäseniä takaamaan koulutustakuun opiskelijamaksuille.

Sijainnit

Melbourne

Osoite
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Australia