Lue virallinen kuvaus

historia

Vuonna 1998 perustettu BCA National Training Group on monipalkittuja rekisteröityjä koulutusorganisaatioita, jotka asettavat opiskelijavoitteet ensin. Teollisuuden kouluttajien, henkilökohtaisen tuen, työkokemusohjelmien ja joustavan toimituksen avulla autamme oppilaitamme pääsemään ensimmäiseen ura-askeleeseensa ja aikuisopiskelijat saavat työtä, saavat kampanjan tai vaihtavat uraa.

Toimitamme kansallisesti tunnustettuja tutkintoja Business, Community Services, Education Support, Finance, Management ja Training & Assessment sekä asiantuntemus toimittaa Aboriginal & Torres Strait Islander ohjelmia.

BCA National on sitoutunut näkemykseen siitä, että "tieto luo tulevaisuuden yksilöille, yhteisöille ja organisaatioille".

Meillä on kampuksia Sydneyssä ja Darwinissa, junaa kaikissa pääkaupungeissa ja suurissa aluekeskuksissa ja niillä on huomattava kokemus koulutuksen tarjoamisesta etä- ja maaseutuyhteisöille kaikkialla Australiassa.

Yhtiö ylpeilee työskentelemään oppilaiden kanssa saavuttamaan todelliset uran tulokset ja saavuttamaan Australian korkeimman suoritustason.

Rekisteröitynyt ASQA: n kanssa - National RTO ID: 91758

BCA National sai CRICOS-hyväksynnän vuonna 2016 tarjoamalla palkitun koulutuksen monipuoliselle opiskelijakokoukselle eri puolilla Australiassa, ja se isännöi kansainvälisiä opiskelijoita hiljattain remontoiduissa kampuksilla Sydneyssä ja Darwinissa.

Rekisteröitynyt ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Tehtävä

BCA National työskentelee yritysten, teollisuuden, hallinnon ja voittoa tavoittelemattoman sektorin kanssa sellaisten koulutusohjelmien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi, jotka valmistavat ja kannustavat henkilöstöä globaalissa ympäristössä työskenteleviin uusiin haasteisiin. BCA National pyrkii valmistamaan oppilaita maailman kilpailukykyisiksi valitulla alallaan.

Visio

BCA National on yksityinen koulutuksen tarjoaja, joka valitsee kansallisesti kaikissa oppimissuunnitelmissa, joita yritys tarjoaa. Sen brändin tunnustaminen on ensimmäinen numero laadun ja saatavuuden kannalta merkityksellisillä markkinasegmenteillä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomi syventävistä opinnoista

BCA National Training Group

... [+]

Muille se voi olla polku sivuliikkeen tai yksikön johtamiseen suuressa organisaatiossa.

Tämä on välttämätön ohjelma jollekulle pienyritykselle tai liiketoiminnan johtamiseen.

.

Urakehitys

osastonjohtaja

[-]
Australia Darwin
Request Info
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Diplomit

BCA National Training Group

Mentor-ohjelma Saat lisätietoja lataamalla täydellisen opinto-oppaan tai ottamalla yhteyttä meihin. Kansainväliset hankinnat BCA N ... [+]

Mentor-ohjelma

Saat lisätietoja lataamalla täydellisen opinto-oppaan tai ottamalla yhteyttä meihin.

Kansainväliset hankinnat

BCA Nationalilla on neljä ottoa vuodessa:

Vuoden 2018 saantipäivät ovat 29. tammikuuta, 23. huhtikuuta, 16. heinäkuuta ja 8. lokakuuta.

Jokainen sisäänotto merkitsee uuden termin aloittamista. Yksi termi on 10 viikkoa opiskelu, jota seuraa 2 viikon tauko välillä ja 4 viikon tauko joulun ja uudenvuoden lomat.

Aikana jokainen kurssi kokoontuu vähintään 20 tuntia viikossa... [-]
Australia Darwin
Request Info
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
BCA National Training Group

... [+]

Yhdellä silmäyksellä:

Opintotila: Perinteiset oppimisstrategiat yhdistettynä käytännön harjoitteluun, harjoitteluohjelmien ulkopuolisiin ohjelmiin eliitin urheiluseuroille, organisaatioille ja mentoreille alan ammattilaisilta

[-]
Australia Darwin Sydney
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
BCA National Training Group

Varhaiskasvatuksen tutkintotodistus on ihanteellinen pätevyys sellaisten lasten palveluiden työntekijöille, joilla on vastuu lastenhoidon ohjelmien suunnittelusta ja hall ... [+]

Ryhmän koordinaattori Ryhmänjohtaja Lastensuojelutyöntekijä ja ryhmäkoordinaattori (lasten palvelut). [-]
Australia Darwin Sydney
Request Info
Englanti
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi
BCA National Training Group

Kansallisesti tunnustettu yhteisön palvelutodistus (Case Management) auttaa sinua valmistautumaan rooliin, jos kyseessä on työ, perhe-tuki, huumeiden ja alkoholin työ, ... [+]

Kansallisesti tunnustettu yhteisön palvelutodistus (Case Management) auttaa sinua valmistautumaan rooliin, jos kyseessä on työ, perhe-tuki, huumeiden ja alkoholin työ, mielenterveys, kodittomuus ja perheväkivalta.

Opi soveltamaan yhteisökehitysstrategioita, tehostamaan tapaustenhallintataitoja, analysoimaan sosiologisten tekijöiden vaikutuksia asiakkaisiin yhteisötyöhön ja pohtimaan ja parantamaan ammattikäytäntöjäsi.

Pyrimme tarjoamaan alan sijoittamista opintojen tukemiseksi, jotta voit soveltaa oppimistasi "todelliseen" työpaikkaan ja saada vaaditut 200 tuntia (vähintään) alan työharjoittelusta.

... [-]
Australia Darwin
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi