BCA National Training Group

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

Vuonna 1998 perustettu BCA National Training Group on monipalkittuja rekisteröityjä koulutusorganisaatioita, jotka asettavat opiskelijavoitteet ensin. Teollisuuden kouluttajien, henkilökohtaisen tuen, työkokemusohjelmien ja joustavan toimituksen avulla autamme oppilaitamme pääsemään ensimmäiseen ura-askeleeseensa ja aikuisopiskelijat saavat työtä, saavat kampanjan tai vaihtavat uraa.

Toimitamme kansallisesti tunnustettuja tutkintoja Business, Community Services, Education Support, Finance, Management ja Training & Assessment sekä asiantuntemus toimittaa Aboriginal & Torres Strait Islander ohjelmia.

BCA National on sitoutunut näkemykseen siitä, että "tieto luo tulevaisuuden yksilöille, yhteisöille ja organisaatioille".

Meillä on kampuksia Sydneyssä ja Darwinissa, junaa kaikissa pääkaupungeissa ja suurissa aluekeskuksissa ja niillä on huomattava kokemus koulutuksen tarjoamisesta etä- ja maaseutuyhteisöille kaikkialla Australiassa.

Yhtiö ylpeilee työskentelemään oppilaiden kanssa saavuttamaan todelliset uran tulokset ja saavuttamaan Australian korkeimman suoritustason.

Rekisteröitynyt ASQA: n kanssa - National RTO ID: 91758

BCA National sai CRICOS-hyväksynnän vuonna 2016 tarjoamalla palkitun koulutuksen monipuoliselle opiskelijakokoukselle eri puolilla Australiassa, ja se isännöi kansainvälisiä opiskelijoita hiljattain remontoiduissa kampuksilla Sydneyssä ja Darwinissa.

Rekisteröitynyt ASQA - CRICOS Provider Code: 03419D

Tehtävä

BCA National työskentelee yritysten, teollisuuden, hallinnon ja voittoa tavoittelemattoman sektorin kanssa sellaisten koulutusohjelmien tunnistamiseksi ja toteuttamiseksi, jotka valmistavat ja kannustavat henkilöstöä globaalissa ympäristössä työskenteleviin uusiin haasteisiin. BCA National pyrkii valmistamaan oppilaita maailman kilpailukykyisiksi valitulla alallaan.

Visio

BCA National on yksityinen koulutuksen tarjoaja, joka valitsee kansallisesti kaikissa oppimissuunnitelmissa, joita yritys tarjoaa. Sen brändin tunnustaminen on ensimmäinen numero laadun ja saatavuuden kannalta merkityksellisillä markkinasegmenteillä.

Sijainnit

Darwin

Osoite
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Pohjoinen alue, Australia

sydney

Osoite
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia