Lue virallinen kuvaus

Australian College of Information Technology (ACIT) ja Film and Television Institute (IFTV) on Australian hallitus rekisteröity koulutusorganisaatio, jolla on todistetusti laadukkaita opetuksia.

Opetussuunnitelmamme verrataan kansainvälisiin standardeihin, ja sitä täydentää työkokemus ja jatko-opinto-ohjelma.

ACIT

Työharjoitteluohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoiden luottamusta ja todellista kokemusta. Tämän seurauksena valmistuneet saavat maailmanlaajuisen tunnustuksen alan ammattilaisilta.

Kaikki ACIT

Korkeakoulu on erinomaisella paikalla hyvin varustetuissa IT-luokkahuoneissa ja tarjoaa innovatiivisen tietotekniikan ja multimediaohjelman sekä muiden kansallisesti tunnustettujen ammatillisten oppilaitosten paketit.

Satoja opiskelijoita on opiskellut ACIT: ssä

Yli 20 vuoden koulutuksen huippuosaamista, johtavaa akateemista kumppanuutta ja harjoitteluohjelmaa ACIT

Miksi valita meidät?

ACIT

Yli 20 vuoden huippuosaamista ... teknisessä ja mediakasvatuksessa

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television huippuosaamisessa on mukana nykyiset alan suuntaukset akateemisiin ohjelmiin.

Tuomme sinut yli kahden vuosikymmenen menestykseen teknologia- ja mediakasvatuksessa. Tämä perintö on avoin ovi erinomaiselle ura-alueelle digitaalisessa mediassa ja tieto- ja viestintäteknologiassa.

Teollisuus hyväksytty koulutus

Liity meihin ja johtaviin teknologiakumppaneihimme, kun otat oman matkanne. Koe aito ja ajantasainen käytännön koulutus. Hyödynnä vuosikymmenien kehityskokemusta ja omistautuneiden ja hoitavien ohjaajien omistautumista. Hanki asiantuntemusta teknologian jättiläisiltä, ​​jotka muokkaavat maailmaa - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks ja VMware.

ACIT: na

Skaalautuva koulutus Pathways

ACIT-ohjelmien avulla voit jatkaa opintojasi kandidaatin ja maisterin tutkintoihin luottotietojen siirron yhteydessä joidenkin Australian parhaiden yliopistojen kanssa.

ACIT: n pätevyys

Tavata kaikkien opiskelijoiden erilaiset tarpeet

Australian yhteiskunta on monipuolisempaa kuin koskaan ennen. Australian tietotekniikan korkeakoulun (ACIT) ja elokuvataiteen instituutin (IFTV) opetusvoima on kehitetty kasvavan kansainvälisen opiskelijaväen keskellä vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin.

Kohti kaikkia korkeakoulujen opiskelijoita, ACIT

Tiedekunta

Kampuksemme sijaitsee Australian kauneimmassa suurkaupungissa, Gold Coast, joka tarjoaa elävää ja turvallista ympäristöä, jossa oppii ja kasvaa. Opiskelijat hyötyvät pienemmistä luokkakokoluokistamme, pääsyn korkeasti koulutettuun ja huolehtivaan opetushenkilöstöön ja laajan valikoiman tukipalveluja.

Pyri kannustamaan ajatuksen ja kulttuurin monimuotoisuutta opiskellessasi useiden maiden opiskelijoilta. Yhdistä tämä alueemme luonnon kauneus ja nauti vilkkaasta ja dynaamisesta oppimisympäristöstä.

Graduate Placement

Hyödynnä kansainvälistä jatko-opiskelua koskevaa ohjelmaa saadaksemme kansainvälisen kokemuksen kokopäivätyöstä.

Korkeakoulu tarjoaa erikoistuneita palveluita, harjoittelu- ja harjoitteluohjelmia sekä virallisia koulutusresursseja sertifiointiin suuryritysten yhteistyökumppaneiden kautta.

Kun katsomme kohti digitaalista tulevaisuuttamme, näemme jännittävän valikoiman mahdollisuuksia teknologioille, innovaatioille ja suunnittelijoille. Hyödynnä satoja, jotka ovat menneet ennen sinua menestyviin ja palkitsevaan uraan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Tietotekniikan verkko-ohjelman sertifikaatti IV on kaikille, jotka haluavat aloittaa tai edetä urallaan IT-järjestelmien hallinnossa ja verkottumisessa. Ohjelma opettaa o ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tietotekniikan verkko-ohjelman sertifikaatti IV on kaikille, jotka haluavat aloittaa tai edetä urallaan IT-järjestelmien hallinnossa ja verkottumisessa. Ohjelma opettaa olennaisia ​​verkko- ja palvelintukitaitoja sekä näiden teknologioiden toteuttamiseen tarvittavaa projektinhallintataitoa. Opiskelija osaa rakentaa ja ylläpitää palvelimia ja verkkoja. Tämä kurssi on saatavilla opiskelijoille Brisbane, Gold Coast ja verkossa.

Ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa kansainvälisesti tunnustettuja valtakirjoja tarjoamalla koulutusta näille opetussuunnitelmassa. Alan sertifikaatit ovat Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client ja Server 2012 ja Cisco Certified Networking Associate (CCNA). Koulutus valmistaa oppilaita tekemään vastaavat sertifiointikokeet.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
36 viikkoa
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Tämä kurssi antaa osaamisen ja tietämyksen, että yksilöllä on päteviä suunnittelemaan, kehittämään ja käyttämään digitaalisen median tekniikoita avustavana tietojenkäsitt ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä kurssi antaa osaamisen ja tietämyksen, että yksilöllä on päteviä suunnittelemaan, kehittämään ja käyttämään digitaalisen median tekniikoita avustavana tietojenkäsittely- ja viestintätekniikan asiantuntijana, joka työskentelee itsenäisesti tai osana suurempaa kehitystiimiä. Kurssi käsittelee erityisesti, miten hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen median elementtien ja sosiaalisen median markkinoinnin päämiehet yhdistetään verkkosivuston suunnitteluun.

opetussuunnitelma

1 jakso: Suunnittelukäsitteet

Creative Photoshop -konseptit6 viikkoaSEO / Google Analytics 6 viikkoaDreamweaver 6 viikkoaSocial Media Marketing Facebook ja Twitter 6 viikkoa... [-]
Australia Brisbane
Tammikuu 2020
Full-time
36 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomi syventävistä opinnoista

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Tämä ohjelma opettaa oleellisia ammatillisia taitoja, joita tarvitaan suunnittelun ja toteutuksen IP-verkkoihin yrityksessä, palveluntarjoajana ja kantoaalloilla. ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä ohjelma opettaa oleellisia ammatillisia taitoja, joita tarvitaan suunnittelun ja toteutuksen IP-verkkoihin yrityksessä, palveluntarjoajana ja kantoaalloilla.

Lisäksi opiskelijoiden on opittava suunnittelemaan ja toteuttamaan turvallisia joustavia IP-verkkoja, virtualisoituja ympäristöjä, Unified Communications -järjestelmiä ja pystyttävä toteuttamaan korkeatasoinen muotoilu nykyaikaisille datakeskuksille. Ohjelma opettaa näihin toimintoihin liittyviä teknisiä ja suunnittelutaitoja. Ohjelma sisältää 3 suurta hanketta. Jokainen aihe on rakenteeltaan itsenäinen ammatillinen kurssi, joka kattaa tietyn aiheen yksityiskohtaisesti.

Tämä kurssi tarjotaan verkossa ja kampuksella, ja se on saatavilla kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Tämä ohjelma opettaa IP-verkkojen suunnittelussa ja toteutuksessa tarvittavia olennaisia ​​ammattitaitoisia taitoja yrityksessä, palveluntarjoajassa ja kuriiriympäristöis ... [+]

Kurssin yleiskuvaus

Tämä ohjelma opettaa IP-verkkojen suunnittelussa ja toteutuksessa tarvittavia olennaisia ​​ammattitaitoisia taitoja yrityksessä, palveluntarjoajassa ja kuriiriympäristöissä. Tämä kurssi on opetettu verkossa kotimaisille opiskelijoille ja kasvotusten opiskelijoille Brisbane ja Gold Coast alueilla.

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa monimutkaisia ​​IP-verkkoja ja -tekniikoita yrityksessä, palveluntarjoajassa ja telekommunikaatioverkkoympäristöissä. Ohjelma opettaa niihin liittyviä teknisiä, johtamis- ja suunnittelutaitoja, jotka tukevat näitä toimintoja. Ohjelma sisältää 2 suurta hanketta. Jokainen aihe on rakenteeltaan itsenäinen ammatillinen kurssi, joka kattaa tietyn aiheen yksityiskohtaisesti.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
38 viikkoa
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi