Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Australian College of Information Technology (ACIT) ja Film and Television Institute (IFTV) on Australian hallitus rekisteröity koulutusorganisaatio, jolla on todistetusti laadukkaita opetuksia.

Opetussuunnitelmamme verrataan kansainvälisiin standardeihin, ja sitä täydentää työkokemus ja jatko-opinto-ohjelma.

ACIT

Työharjoitteluohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoiden luottamusta ja todellista kokemusta. Tämän seurauksena valmistuneet saavat maailmanlaajuisen tunnustuksen alan ammattilaisilta.

Kaikki ACIT

Korkeakoulu on erinomaisella paikalla hyvin varustetuissa IT-luokkahuoneissa ja tarjoaa innovatiivisen tietotekniikan ja multimediaohjelman sekä muiden kansallisesti tunnustettujen ammatillisten oppilaitosten paketit.

Satoja opiskelijoita on opiskellut ACIT: ssä

Yli 20 vuoden koulutuksen huippuosaamista, johtavaa akateemista kumppanuutta ja harjoitteluohjelmaa ACIT

Miksi valita meidät?

ACIT

Yli 20 vuoden huippuosaamista ... teknisessä ja mediakasvatuksessa

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television huippuosaamisessa on mukana nykyiset alan suuntaukset akateemisiin ohjelmiin.

Tuomme sinut yli kahden vuosikymmenen menestykseen teknologia- ja mediakasvatuksessa. Tämä perintö on avoin ovi erinomaiselle ura-alueelle digitaalisessa mediassa ja tieto- ja viestintäteknologiassa.

Teollisuus hyväksytty koulutus

Liity meihin ja johtaviin teknologiakumppaneihimme, kun otat oman matkanne. Koe aito ja ajantasainen käytännön koulutus. Hyödynnä vuosikymmenien kehityskokemusta ja omistautuneiden ja hoitavien ohjaajien omistautumista. Hanki asiantuntemusta teknologian jättiläisiltä, ​​jotka muokkaavat maailmaa - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks ja VMware.

ACIT: na

Skaalautuva koulutus Pathways

ACIT-ohjelmien avulla voit jatkaa opintojasi kandidaatin ja maisterin tutkintoihin luottotietojen siirron yhteydessä joidenkin Australian parhaiden yliopistojen kanssa.

ACIT: n pätevyys

Tavata kaikkien opiskelijoiden erilaiset tarpeet

Australian yhteiskunta on monipuolisempaa kuin koskaan ennen. Australian tietotekniikan korkeakoulun (ACIT) ja elokuvataiteen instituutin (IFTV) opetusvoima on kehitetty kasvavan kansainvälisen opiskelijaväen keskellä vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin.

Kohti kaikkia korkeakoulujen opiskelijoita, ACIT

Tiedekunta

Kampuksemme sijaitsee Australian kauneimmassa suurkaupungissa, Gold Coast, joka tarjoaa elävää ja turvallista ympäristöä, jossa oppii ja kasvaa. Opiskelijat hyötyvät pienemmistä luokkakokoluokistamme, pääsyn korkeasti koulutettuun ja huolehtivaan opetushenkilöstöön ja laajan valikoiman tukipalveluja.

Pyri kannustamaan ajatuksen ja kulttuurin monimuotoisuutta opiskellessasi useiden maiden opiskelijoilta. Yhdistä tämä alueemme luonnon kauneus ja nauti vilkkaasta ja dynaamisesta oppimisympäristöstä.

Graduate Placement

Hyödynnä kansainvälistä jatko-opiskelua koskevaa ohjelmaa saadaksemme kansainvälisen kokemuksen kokopäivätyöstä.

Korkeakoulu tarjoaa erikoistuneita palveluita, harjoittelu- ja harjoitteluohjelmia sekä virallisia koulutusresursseja sertifiointiin suuryritysten yhteistyökumppaneiden kautta.

Kun katsomme kohti digitaalista tulevaisuuttamme, näemme jännittävän valikoiman mahdollisuuksia teknologioille, innovaatioille ja suunnittelijoille. Hyödynnä satoja, jotka ovat menneet ennen sinua menestyviin ja palkitsevaan uraan.

Sijainnit

Brisbane

Osoite
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Australia

Australia Online

Osoite
Australia Online, Australia