Ad Astra Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ad Astra Institute ; moderni ja vilkas koulutusinstituutti Australian vieraanvaraisuuden alalla. Suorilla yhteyksillä teollisuuteen Ad Astra Institute tarjoaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia alan ammattilaisista ja korostaa voimakkaasti opiskelijoiden tuloksia.

Ad Astra Institute on maine vieraanvaraisalalla huippuosaamisen ja innovaation kannalta laadukkaiden koulutusohjelmien suunnittelussa ja toimittamisessa. Opiskelijana Ad Astra Institute koet erinomaisia opettajia, jotka ovat erittäin motivoituneita varmistamaan, että kaikki opiskelijat ovat valmiita työskentelemään ja ylläpitämään valmistuneiden mainetta erittäin ammattitaitoisena ja halutuna alalla.

Ad Astra Institute opiskelijoilla on erinomaiset palvelut ja mahdollisuus oppia ja kehittää taitoja innostava, moderni ja turvallinen ympäristö.

Sitoutumisemme erinomaisen opiskelukokemuksen varmistamiseen Ad Astra Institute kansainvälisille opiskelijoillemme kattaa myös monenlaisten opiskelijapalvelujen saatavuuden. Näihin palveluihin kuuluvat kielen ja oppimisen taitojen tukeminen, majoitus, virkistystoiminta, terveyspalvelut ja henkilökohtainen ohjaus, jotta opiskelijan kokemus on nautinnollinen.

Odotamme innolla sinut tervetulleeksi monipuoliseen ja elävään yhteisöönmme Ad Astra Institute .

Asiantuntijoiden henkilökunta

Opiskelijat oppivat erinomaisesta opettajamme tiedekunnasta, jotka ovat alan ammattilaisia. Vuosien käytännön kokemuksella suurissa hotelliketjuissa ja arvostetuissa maailman ravintoloissa kouluttajamme ovat erittäin motivoituneita varmistamaan, että kaikki opiskelijat ovat työpaikalla valmiita, ammattitaitoisia ja alan ammattilaisia.

Maailmanluokan palvelut

Opiskelijamme nauttivat erinomaisista tiloista Melbournen sydämessä, ja heillä on mahdollisuus oppia ja kehittää taitoja stimuloivassa, modernissa ja turvallisessa ympäristössä. Nämä huippuluokan tilat ja pienet luokat mahdollistavat opiskelijoiden maksimoidun ajan asiantuntijavalmentajien kanssa ja hyödyntävät mahdollisimman paljon ohjelmasta.

Taitopohjainen, käytännön oppiminen

Annamme opiskelijoille käytännön tietoa opettamalla heille todellisia taitoja. Sekä teorian että käytännön oppimisen yhdistelmä varmistaa, että opiskelijat ovat valmiita todelliseen uraan, kun he lähtevät Ad Astrasta.

Apua jatko-opiskelijoille

Ad Astra keskittyy parantamaan opiskelijoiden markkina-arvoa auttaakseen heitä löytämään työtä vieraanvaraisuuden alalla. Yhteyksiemme Merlin Shiftin kanssa Ad Astra -opiskelijoille tarjotaan yksinoikeus pääsyyn työhakemusohjelmaan, joka voi tarjota pääsyn Australian vieraanvaraisuuteen.

Pathways korkeammalle oppimiselle

Kurssimme tarjoavat vakiintuneita Pathways korkeampiin oppimismahdollisuuksiin. Tarjoamalla opiskelijoillemme kansainvälisesti tunnustettuja taitoja ja pätevyyttä opiskelijamme voivat siirtyä muihin opintojaksoihin ja hallita taitojaan työskennellä omalla toimialallaan jatko-opintojen aikana.

Opiskelijan tukitoiminnot

Ad Astra on sitoutunut takaamaan erinomaisen kokonaiskokemuksen kaikille kansainvälisille opiskelijoille. Tarjoamalla laajaa valikoimaa opiskelijoiden tukipalveluja, mukaan lukien kielitaidon ja oppimisen taitojen, majoituspalvelujen, virkistystoiminnan, terveydenhuollon ja henkilökohtaisen ohjauksen tukeminen, varmistamme, että opiskelijamme nauttivat miellyttävästä kokemuksesta.

Melbourne - maailman elävin kaupunki

Melbourne ei ole pelkästään Australian elintarvikepääoma, vaan on myös äänestetty kuudeksi peräkkäiseksi vuodeksi "maailman elävin kaupunki". Maailmanluokan tapahtumilla, lukuisilla aktiviteeteilla ja erilaisilla työmahdollisuuksilla Melbourne on täydellinen paikka kehittää urasi.

Homestay Majoitus

Ad Astra Institute tarjoaa opiskelijoille pääsyn Homestay majoituksen kautta Australian Homestay Network (AHN).

AHN-isännät tarjoavat enemmän kuin huoneita vuokrattavissa; he tarjoavat tukijärjestelmän ja aitoa kiinnostusta toivottaa opiskelija Australiaan.

Farm Experience

Ad Astra Institute tarjoaa opiskelijoillemme ainutlaatuisen pääsyn Mt Gambierin koulutuslomakohjelmaan. Tämä on ikoninen australialainen paikka, jossa rannikko kohtaa maan ja on maailmankuulu ainutlaatuisesta tuotteesta. Opiskelijat kohtaavat ainutlaatuisen kokemuksen, oppimalla siitä, mistä korkealaatuiset tuotteet tulevat ja miten niitä viljellään

Sijainnit

Melbourne

Osoite
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia