Lue virallinen kuvaus

Australian yritykset alkavat havaita, että luovat taidot voivat tuoda tuoreen ajattelun mihin tahansa organisaatioon.

Liian monet laitokset tarjoavat luova kursseja, jotka eivät ota huomioon taitoja, kuten pitching, neuvottelu ja markkinapohjainen hintaherkkyys, joka on avain oman yrityksen menestykseen.

Vuodesta 2014, Tunnista luovuus On kehittynyt palvelemaan liiketoimintaryhmien suunnittelua ja innovaatiotyökaluja koskevien pyyntöjen lisääntyminen. Tällä hetkellä havaitsimme myös monia mainoksia (taiteilijoita, suunnittelijoita ja kirjoittajia), jotka etsivät kaupallisia taitoja, kuten johtamista, pikiä ja hinnoittelua.

Enemmän kuin pelkkä löytämisen löytäminen löysimme sukulaisia, jotka olivat taistelleet siitä, missä ja miten oppia näitä "toisen puolen" taitoja. Ensimmäiset työpajamme liittyivät sekä luovaan että liiketaloudelliseen yleisöön, ja mietin, kuinka paljon he joutuivat opettamaan toisiaan.

Tavoitteenamme oli rakentaa täydellinen paikka kehittää luovia, yrittäjyyttä ja teknisiä ajattelutapoja; Paikka, jossa osallistujat voisivat oppia taitoja, joita he voisivat ottaa omille työpaikoilleen ja tehdä positiivisia muutoksia.

Me uskomme...

Jos et tee muistoja, tuhlaat aikaa. Jos et ole seisomassa siihen, mihin uskomme, te teeskentelet. Jos et anna kysymyksiä, et opi.

Arvot

Arvomme ovat yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita. Jos et tee muistoja, tuhlaat aikaa. Jos et ole seisomassa siihen, mihin uskomme, te teeskentelet. Jos et kysy, miten voit auttaa, et välitä.

Nykypäivän unelma voi muuttua huomispäivän alkuvaiheessa, kun silmällä pörssiä, jos se on tavoitteesi. Creative Entrepreneurship -opinnot kouluttavat osanottajia sopeutumaan, keksimään, innovoimaan ja menestymään nykyisessä oppimistaloudessa. Opiskelijat ovat taiteellisia, kekseliäitä ja inspiroivia uusien tilanteiden, ongelmien ja haasteiden ratkaisemiseksi taitojen avulla, jotka erikoistuvat tiettyyn luovaan kurinalaisuuteen tai soveltavat oppimistaan ​​laajemmalle liiketoimintaympäristölle.

Avaa mielikuvituksen, luomisen ja liiketoimintaympyrän täydellinen yhdistelmä ja löydä luovien mahdollisuuksien maailma, joka odottaa tunnustamaan luovuuteen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Diplomit

Acknowledge Creativity

Creative Enterprise -edun opinnäytetyössä käsitellään kasvavaa tarvetta yrityksille ja liikemiehille ratkaisemaan ongelmanratkaisua luovalla tavalla käyttämällä yhteistoi ... [+]

Se on täydellinen paikka kehittää luovaa, teknistä ja yrittäjyyteen liittyvää kykyäsi ja valmistaa sinut eklektiselle luovan uran alueelle riippumatta siitä, mikä polku valitset. Opiskelijat oppivat perinteisten ja nykyaikaisten opetusmallien avulla. Kurssilla kehitetään konkreettinen käsitys siitä, miten luovat urat sopivat yhteiskuntaan ja heidän tärkeän roolinsa viestimisessä laajalle yleisölle.

Creative Enterprise -edun opinnäytetyössä käsitellään kasvavaa tarvetta yrityksille ja liikemiehille ratkaisemaan ongelmanratkaisua luovalla tavalla käyttämällä yhteistoiminnallista lähestymistapaa työpaikkakulttuuriin ja humanistisempaan tyyliin.

Jos olet nuori yrittäjä, liike-elämän edustaja, joku, joka haluaa omaksua luovaa teollisuutta tai yksinkertaisesti hankkia uutta tietoa nykyisen urasi parantamiseksi, tämä kurssi on sinulle.... [-]

Australia Melbourne sydney
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi