Academy of Interactive Entertainment

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Academy of Interactive Entertainment (AIE) on Australian kaikkein palkittu 3D-animaatio, pelisuunnittelu ja visuaalisia FX kouluttaja. Luotu voittoa tavoittelematon järjestö kasvaa luovan digitaalisen alan AIE joka kehitti erikoislääkärin pelin tutkintojen ja jatkaa innovoida kautta teollisuuden kumppanuuksien ja dynaaminen opetus.

AIE kurssit ovat käytännöllisiä, ura-keskittynyt ja toimitetaan teollisuuden kokeneet opettajat vakavasti hauska ja luovasti vaativan studio ympäristössä. AIE ja sen valmistuneet ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella mukaan lukien on nimetty 2007 Australian Pienvälineet Provider of the Year.

AIE Charter Ensisijaisia ​​tavoitteita ei-voittoa Academy of Interactive Entertainment ovat:

Tarjota akkreditoitu julkisuutta, teollisuus sponsoroima ja täysi kaupallinen kursseja ja ohjelmia aiheellista interaktiivisen viihdeteollisuuden, kuten kursseja 3D-animaatio, Ohjelmoija, musiikki ja elokuva; Tarjota Incubator kursseja valvotaan asianmukaisilla alan palveluntarjoajat ja räätälöityjä kursseja vastaamaan teollisuuden kysyntään; Edistää kasvua vahva alueellinen teollisuutta ja edistää laajentaminen työllistymismahdollisuuksia teollisuudessa; Toteutetaan tutkimus- ja kehittämistoimintaa yhdessä teollisuuden toimittajien ja kaupallisten kehittäjien; Foster ja edistää alan verkostojen ja vakaumusta, sekä kansallisesti että kansainvälisesti, sekä edistää perustamista Tietokonepelit Developers Association ja Conference; Assist valmistuneet Akatemian löytää työtä teollisuudessa ja työnantajia palkkaamaan koulutettua ja pätevää henkilökuntaa; Muodossa liittoutumia muiden toimielinten, sekä Australiassa ja kansainvälisesti, edistää ja kehittää koulutusta teollisuus; Foster ja edistää uusien ja pienten yritysten tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuksia, mentorointi, ja toimistotilat joiden valikoima tukipalveluja, ja Assist ja tarjoavat asuin majoitusta opiskelijoille, alan toimijoille, vuokralaisten, asiakkaiden ja / tai työntekijät sekä omistajat uusien ja pienten yritysten.

SYDNEY CAMPUS

Sydney kampus sijaitsee aivan Sydneyn pelialan ympäröimänä sekä vakiintuneiden kehittäjien ja riippumatonta studiot. Sydney on myös kotiin Australian suurin visuaaliset tehosteet Studio, Animal Logic, jotka rutiininomaisesti palkata AIE: n haluttua valmistuneet. Opiskelijaa Sydneyn kampuksella onni ympärilleen kukoistava pelejä ja elokuva-yhteisöä ja tarjotaan monia mahdollisuuksia, kuten verkottumista tapahtumia, elokuva ja pelit festivaaleilla sekä alan tapahtumissa.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne on kärjessä pelien kehitykseen Australiassa. Koska avaaminen täällä vuonna 2004, AIE on vakiinnuttanut paikkansa paikallisessa pelejä ja visuaaliset tuotantoteollisuuden paikka, jossa studioiden mennä kun etsit lahjakkaita taiteilijoita ja ohjelmoijia.

AIE tutkinnon työtä kaikilla tasoilla poikki suuret studiot Melbournessa sekä monet kansainväliset ykkösiä ja ovat työskennelleet valtava määrä pelejä kuten blockbuster Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) ja myydyin iPhone apps Flight Control ja Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

AIE Canberra kampus sijaitsee Watson, vehreä vain pohjoiseen kaupungin keskustasta. AIE Canberra, ensimmäinen AIE kampuksella, perustettiin vuonna 1996 vastauksena kysyntään 3D-pelien taiteilijoille ja ohjelmoijia. Teollisuutemme kokeneet opettajat ovat ohjanneet opiskelijoiden kautta kursseja työllisyyden kaikki suuret pelit ja 3D-animaatio studio Australiassa sekä useita kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä.

Canberra on koti joitakin maailman ylistetyn ja innovatiivisia kehittäjiä pelejä, simulointi ja visualisointi ohjelmistot sekä huippuluokan tuotantoa studiot. Meillä on tiiviit yhteydet Uppercut Pelit Studios ja ne Rinnakkaissivuinen kanssa DreamGate Studios.

Kumppanuutemme Canberra Institute of Technology (CIT) on Bachelor of Games ja Virtual Worlds tutkinto Kurssi antaa opiskelijoille pääsyn erilaisia ​​resursseja kuten laajat kirjastot, opiskelija-asuntoja ja muita tukipalveluja.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide on uusin kampuksella ja tarjoaa uusimmat pelin kehityksen, peli ohjelmointi, 3D-animaatio ja visuaaliset tehosteet koulutusta upouusi, huippuluokan mukavuudet. Kampus sijaitsee kaupungin sydämessä Adelaide CBD, 32 Grenfell Street (vieressä City Cross Food Court). Kampus naapurit suuret elokuva-ja peli studiot kuten Rising Sun Pictures, Six Jalka Kid ja Mighty Britanniassa. Se on kadun päässä vilkkaalta Rundle Mall, jossa asuu joitakin Adelaide parhaita kauppoja, kahviloita, pelihalleissa ja nähtävyyksiä.

SEATTLE CAMPUS

Meidän Seattle, WA kampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa osoitteessa Seattle Center - aivan ikonin Space Needle. Pitkän aikaa keskus videopeli teollisuus, Seattle on koti studiot kuten Valve, Bungie, ja Nintendo of America, sekä lukemattomat kehittyvien itsenäinen peli studiot. Kätevä julkisen liikenteen vaihtoehtoja, paljon hauskaa toimintaa, ja suuri ravintolat tekevät Seattle Center hyvä paikka meidän opiskelijoille.

Seattle on kukoistava kaupunki täynnä tekemistä! Ollessaan Seattle Center, tutustu Space Needle, Experience Music Project Museum, tai Pacific Science Center. Helpon matkan päässä ovat Pike Place Market, Seattle taidemuseo ja kaunis Seattlen yleinen kirjasto. Haarautuvat vain hieman pidemmälle, ja tutkia kansainvälisen District, Woodland Park Zoo, historiallinen museo ja teollisuusministeriö, tai Flight Museum!

LAFAYETTE CAMPUS

Meidän Lafayette, LA kampus sijaitsee Acadiana alueella, sydän Cajun ja Creole French Louisiana. Meidän kampuksella sijaitsee Louisianan Vangitseva Technologies Enterprise (LITE) rakennuksen vieressä University of Louisiana at Lafayette. LITE on 3D mukaansatempaava visualisointi ja suurteholaskennan resurssikeskus, hosting asiakkaitaan kaupallisessa teollisuuden, hallinnon ja yliopisto aloilla. AIE: n kumppanuus Opportunity Machine (OM) ja Lafayette Economic Development Authority (LEDA) antaa meille mahdollisuuden antaa enemmän eloa kasvavaa digitaalisen median alan Lafayette.

Sen monimuotoinen kulttuuri, maailmankuulu ruokaa ja elinvoimainen historiaa, Lafayette on todella ainutlaatuinen kaupunki, joka tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia opiskelijoille uppoutua. Paikallisia alueen nähtävyyksiä kuten Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana taidekeskus, yliopiston taidemuseo ja Avery Island Tabasco tehdas, Lafayette ja Acadiana tarjoavat jokaiselle jotakin! Nimeltään "maukkaista Town in South" Southern Living Magazine, Lafayette sijaitsee yksi-of-a-kind keittiön ravintoloita, kuten Blue Dog Café, Jolien, Ranskan lehdistössä ja Prejean n tarjoamalla Cajun ja Creole-ruokia, jotka lähettävät makusi silmut kyytiä!

Lafayette asuu joitakin parhaista musiikin festivaaleilla maailmassa, kuten Festival Internationale de Louisiane, Festivaalit Acadiens, Latin Music Festival ja muita tapahtumia, kuten Downtown Alive, rytmiikkaa joen ja Bach lounas. Festivaalit avainasemassa alueen kulttuuria ja monimuotoisuutta eri festivaaleilla alueella tapahtuu lähes joka viikonloppu!

ONLINE CAMPUS

AIE Online Campus spontaanisti tunkeutui olemassa loppuvuodesta 2012 omistettu pyrkimyksiä kehittää ja tuoda AIE Online kursseja, jotka ovat olleet käynnissä vuodesta 2005, ja maailmanlaajuisen yleisön. Online Campus työskentelee ystävällisiä ja lähtevän ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa pistää AIE kokemus kaikille viestinnän ja tietysti toimitus. Kaikki opettajamme ajetaan, intohimoinen ja kokenut kasvattajat.

Meidän hallinto joukkue on kokenut verkossa kirjeenvaihtoa ja viestintää, ja pyrimme saamaan opiskelijoille lajitellaan kurssin niiden valinta mahdollisimman sujuvasti. Varmistamme ne on varustettu kaikki tarvittavat asiakirjat sähköpostitse ja ohjelmisto, joka on lähetetty jokaiselle kirjoilla opiskelijalle.

Online Campus tarjoaa valikoiman kursseja erikoistunut pelin kehityksen, pelisuunnittelu, 3D-animaatio ja ohjelmointia. Kurssit opetetaan virtuaaliluokkahuoneissa kautta Adobe Connect ja siellä on joustavia vaihtoehtoja niille, jotka ovat liian kiireisiä pitämään tutkimuksen aikataulu. Yksinkertaisesti kerro meille oman tutkimuksen tavoitteet ovat, ja pyrimme tarpeidesi parhaan kykymme.

Jos olet lukion opettaja ja ovat kiinnostuneita meistä järjestämisessä katettu kursseja oman koulun, voimme toimia kurssi sinulle, tai voimme kouluttaa sinut toimittaa kurssin omaan luokkaan.

Sijainnit

sydney

Academy of Interactive Entertainment - Sydney

Osoite
Level 2
Wentworth Park Grandstand
Wattle Street
Ultimo NSW 2007

sydney, Uusi Etelä-Wales, Australia
Puhelin
+61 2 8514 8800

Melbourne

Academy of Interactive Entertainment - Melbourne

Osoite
Tower 4, Atrium Level
World Trade Centre
18-38 Siddeley Street
Melbourne VIC

3005 Melbourne, Victoria, Australia
Puhelin
+61 3 9820 8201

Canberra

Academy of Interactive Entertainment - Canberra

Osoite
Block E
Canberra Technology Park
49 Phillip Avenue
Watson ACT

2602 Canberra, Australian pääkaupunkialue, Australia
Puhelin
+61 2 6162 5131

adelaide

Academy of Interactive Entertainment - Adelaide

Osoite
Level 3
32 Grenfell Street
Adelaide
SA 5000

5000 adelaide, Etelä-Australia, Australia
Puhelin
+61 8 7325 6300

Australia Online

Osoite
Australia Online
Australia Online, Australia

Lafayette

Academy of Interactive Entertainment (AIE) - Lafayette

Osoite
LITE, Louisiana Immersive Technologies Enterprise @ 537 Cajundome Boulevard, Suite 211, Lafayette, LA 70506
70506 Lafayette, Louisiana, Yhdysvallat
Puhelin
+1 337-456-1848

Seattle

Academy of Interactive Entertainment - Seattle

Osoite
AIE Seattle is located in the Seattle Center Armory (formerly the Center House) @ 305 Harrison St, Suite 405, Seattle, WA 98109
98109 Seattle, District of Columbia, Yhdysvallat
Puhelin
+1 206-428-6350

USA Online

Osoite
USA Online, Yhdysvallat

Campbellsville

Osoite
Campbellsville, Kentucky, Yhdysvallat