Lue virallinen kuvaus

Academy of Interactive Entertainment (AIE) on Australian kaikkein palkittu 3D-animaatio, pelisuunnittelu ja visuaalisia FX kouluttaja. Luotu voittoa tavoittelematon järjestö kasvaa luovan digitaalisen alan AIE joka kehitti erikoislääkärin pelin tutkintojen ja jatkaa innovoida kautta teollisuuden kumppanuuksien ja dynaaminen opetus.

AIE kurssit ovat käytännöllisiä, ura-keskittynyt ja toimitetaan teollisuuden kokeneet opettajat vakavasti hauska ja luovasti vaativan studio ympäristössä. AIE ja sen valmistuneet ovat voittaneet useita palkintoja vuosien varrella mukaan lukien on nimetty 2007 Australian Pienvälineet Provider of the Year.

AIE Charter Ensisijaisia ​​tavoitteita ei-voittoa Academy of Interactive Entertainment ovat:

Tarjota akkreditoitu julkisuutta, teollisuus sponsoroima ja täysi kaupallinen kursseja ja ohjelmia aiheellista interaktiivisen viihdeteollisuuden, kuten kursseja 3D-animaatio, Ohjelmoija, musiikki ja elokuva; Tarjota Incubator kursseja valvotaan asianmukaisilla alan palveluntarjoajat ja räätälöityjä kursseja vastaamaan teollisuuden kysyntään; Edistää kasvua vahva alueellinen teollisuutta ja edistää laajentaminen työllistymismahdollisuuksia teollisuudessa; Toteutetaan tutkimus- ja kehittämistoimintaa yhdessä teollisuuden toimittajien ja kaupallisten kehittäjien; Foster ja edistää alan verkostojen ja vakaumusta, sekä kansallisesti että kansainvälisesti, sekä edistää perustamista Tietokonepelit Developers Association ja Conference; Assist valmistuneet Akatemian löytää työtä teollisuudessa ja työnantajia palkkaamaan koulutettua ja pätevää henkilökuntaa; Muodossa liittoutumia muiden toimielinten, sekä Australiassa ja kansainvälisesti, edistää ja kehittää koulutusta teollisuus; Foster ja edistää uusien ja pienten yritysten tarjoamalla verkostoitumismahdollisuuksia, mentorointi, ja toimistotilat joiden valikoima tukipalveluja, ja Assist ja tarjoavat asuin majoitusta opiskelijoille, alan toimijoille, vuokralaisten, asiakkaiden ja / tai työntekijät sekä omistajat uusien ja pienten yritysten.

SYDNEY CAMPUS

Sydney kampus sijaitsee aivan Sydneyn pelialan ympäröimänä sekä vakiintuneiden kehittäjien ja riippumatonta studiot. Sydney on myös kotiin Australian suurin visuaaliset tehosteet Studio, Animal Logic, jotka rutiininomaisesti palkata AIE: n haluttua valmistuneet. Opiskelijaa Sydneyn kampuksella onni ympärilleen kukoistava pelejä ja elokuva-yhteisöä ja tarjotaan monia mahdollisuuksia, kuten verkottumista tapahtumia, elokuva ja pelit festivaaleilla sekä alan tapahtumissa.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne on kärjessä pelien kehitykseen Australiassa. Koska avaaminen täällä vuonna 2004, AIE on vakiinnuttanut paikkansa paikallisessa pelejä ja visuaaliset tuotantoteollisuuden paikka, jossa studioiden mennä kun etsit lahjakkaita taiteilijoita ja ohjelmoijia.

AIE tutkinnon työtä kaikilla tasoilla poikki suuret studiot Melbournessa sekä monet kansainväliset ykkösiä ja ovat työskennelleet valtava määrä pelejä kuten blockbuster Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) ja myydyin iPhone apps Flight Control ja Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

AIE Canberra kampus sijaitsee Watson, vehreä vain pohjoiseen kaupungin keskustasta. AIE Canberra, ensimmäinen AIE kampuksella, perustettiin vuonna 1996 vastauksena kysyntään 3D-pelien taiteilijoille ja ohjelmoijia. Teollisuutemme kokeneet opettajat ovat ohjanneet opiskelijoiden kautta kursseja työllisyyden kaikki suuret pelit ja 3D-animaatio studio Australiassa sekä useita kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä.

Canberra on koti joitakin maailman ylistetyn ja innovatiivisia kehittäjiä pelejä, simulointi ja visualisointi ohjelmistot sekä huippuluokan tuotantoa studiot. Meillä on tiiviit yhteydet Uppercut Pelit Studios ja ne Rinnakkaissivuinen kanssa DreamGate Studios.

Kumppanuutemme Canberra Institute of Technology (CIT) on Bachelor of Games ja Virtual Worlds tutkinto Kurssi antaa opiskelijoille pääsyn erilaisia ​​resursseja kuten laajat kirjastot, opiskelija-asuntoja ja muita tukipalveluja.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide on uusin kampuksella ja tarjoaa uusimmat pelin kehityksen, peli ohjelmointi, 3D-animaatio ja visuaaliset tehosteet koulutusta upouusi, huippuluokan mukavuudet. Kampus sijaitsee kaupungin sydämessä Adelaide CBD, 32 Grenfell Street (vieressä City Cross Food Court). Kampus naapurit suuret elokuva-ja peli studiot kuten Rising Sun Pictures, Six Jalka Kid ja Mighty Britanniassa. Se on kadun päässä vilkkaalta Rundle Mall, jossa asuu joitakin Adelaide parhaita kauppoja, kahviloita, pelihalleissa ja nähtävyyksiä.

SEATTLE CAMPUS

Meidän Seattle, WA kampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa osoitteessa Seattle Center - aivan ikonin Space Needle. Pitkän aikaa keskus videopeli teollisuus, Seattle on koti studiot kuten Valve, Bungie, ja Nintendo of America, sekä lukemattomat kehittyvien itsenäinen peli studiot. Kätevä julkisen liikenteen vaihtoehtoja, paljon hauskaa toimintaa, ja suuri ravintolat tekevät Seattle Center hyvä paikka meidän opiskelijoille.

Seattle on kukoistava kaupunki täynnä tekemistä! Ollessaan Seattle Center, tutustu Space Needle, Experience Music Project Museum, tai Pacific Science Center. Helpon matkan päässä ovat Pike Place Market, Seattle taidemuseo ja kaunis Seattlen yleinen kirjasto. Haarautuvat vain hieman pidemmälle, ja tutkia kansainvälisen District, Woodland Park Zoo, historiallinen museo ja teollisuusministeriö, tai Flight Museum!

LAFAYETTE CAMPUS

Meidän Lafayette, LA kampus sijaitsee Acadiana alueella, sydän Cajun ja Creole French Louisiana. Meidän kampuksella sijaitsee Louisianan Vangitseva Technologies Enterprise (LITE) rakennuksen vieressä University of Louisiana at Lafayette. LITE on 3D mukaansatempaava visualisointi ja suurteholaskennan resurssikeskus, hosting asiakkaitaan kaupallisessa teollisuuden, hallinnon ja yliopisto aloilla. AIE: n kumppanuus Opportunity Machine (OM) ja Lafayette Economic Development Authority (LEDA) antaa meille mahdollisuuden antaa enemmän eloa kasvavaa digitaalisen median alan Lafayette.

Sen monimuotoinen kulttuuri, maailmankuulu ruokaa ja elinvoimainen historiaa, Lafayette on todella ainutlaatuinen kaupunki, joka tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia opiskelijoille uppoutua. Paikallisia alueen nähtävyyksiä kuten Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana taidekeskus, yliopiston taidemuseo ja Avery Island Tabasco tehdas, Lafayette ja Acadiana tarjoavat jokaiselle jotakin! Nimeltään "maukkaista Town in South" Southern Living Magazine, Lafayette sijaitsee yksi-of-a-kind keittiön ravintoloita, kuten Blue Dog Café, Jolien, Ranskan lehdistössä ja Prejean n tarjoamalla Cajun ja Creole-ruokia, jotka lähettävät makusi silmut kyytiä!

Lafayette asuu joitakin parhaista musiikin festivaaleilla maailmassa, kuten Festival Internationale de Louisiane, Festivaalit Acadiens, Latin Music Festival ja muita tapahtumia, kuten Downtown Alive, rytmiikkaa joen ja Bach lounas. Festivaalit avainasemassa alueen kulttuuria ja monimuotoisuutta eri festivaaleilla alueella tapahtuu lähes joka viikonloppu!

ONLINE CAMPUS

AIE Online Campus spontaanisti tunkeutui olemassa loppuvuodesta 2012 omistettu pyrkimyksiä kehittää ja tuoda AIE Online kursseja, jotka ovat olleet käynnissä vuodesta 2005, ja maailmanlaajuisen yleisön. Online Campus työskentelee ystävällisiä ja lähtevän ihmisiä, jotka tekevät kaikkensa pistää AIE kokemus kaikille viestinnän ja tietysti toimitus. Kaikki opettajamme ajetaan, intohimoinen ja kokenut kasvattajat.

Meidän hallinto joukkue on kokenut verkossa kirjeenvaihtoa ja viestintää, ja pyrimme saamaan opiskelijoille lajitellaan kurssin niiden valinta mahdollisimman sujuvasti. Varmistamme ne on varustettu kaikki tarvittavat asiakirjat sähköpostitse ja ohjelmisto, joka on lähetetty jokaiselle kirjoilla opiskelijalle.

Online Campus tarjoaa valikoiman kursseja erikoistunut pelin kehityksen, pelisuunnittelu, 3D-animaatio ja ohjelmointia. Kurssit opetetaan virtuaaliluokkahuoneissa kautta Adobe Connect ja siellä on joustavia vaihtoehtoja niille, jotka ovat liian kiireisiä pitämään tutkimuksen aikataulu. Yksinkertaisesti kerro meille oman tutkimuksen tavoitteet ovat, ja pyrimme tarpeidesi parhaan kykymme.

Jos olet lukion opettaja ja ovat kiinnostuneita meistä järjestämisessä katettu kursseja oman koulun, voimme toimia kurssi sinulle, tai voimme kouluttaa sinut toimittaa kurssin omaan luokkaan.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Certificate

Academy of Interactive Entertainment

3D-animaatio Foundations on suunniteltu perehdyttää opiskelijat monia uramahdollisuuksia käytettävissä 3D taiteilijoille, animaattorit ja suunnittelijat. Kurssi antaa opi ... [+]

3D-animaatio Foundations tarkoituksena on perehdyttää opiskelijat monia uramahdollisuuksia käytettävissä 3D taiteilijoille, animaattorit ja suunnittelijat. Kurssi antaa opiskelijalle käsitys luovaa potentiaalia 3D-animaatio-ohjelmisto käytetty peleissä, elokuva ja visuaalisia tehosteita teollisuudelle.

Kurssi kattaa perusteet 3D-animaation lukien:

3D-mallinnus Kuviointi animaatio valaistus Mallinnus hahmosuunnittelu ympäristö suunnittelu Lyhytelokuva tuotanto

Kurssi päättelee tuotantoyksikössä jossa opiskelijat työskentelevät yhdessä tuottaa lyhyt animaatioelokuva. Opiskelija aloittaa suunnittelemalla animaatiota konseptitaide ja kuvakäsikirjoituksia, mallintaminen ja animointi niiden mallit koko tuotantoprosessin ja maali muokkaamalla ääntä, musiikkia ja FX lopputuotteeseen.... [-]

Australia sydney Melbourne Canberra adelaide Australia Online Yhdysvallat Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 More
Request Info
Englanti
Part-time
10 - 20 viikkoa
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi
Academy of Interactive Entertainment

Game kehityssäätiöt tietenkin voit luoda 3D-pelejä voimakas Unity 3D pelimoottorin. Opiskelija otetaan käyttöön alan standardi työkaluja ja tekniikoita pelin kehittämisee ... [+]

Peli kehityssäätiöt Tietenkin voit luoda 3D-pelejä voimakas Unity 3D pelimoottorin. Opiskelija otetaan käyttöön alan standardi työkaluja ja tekniikoita pelin kehittämiseen. Kurssilla käsitellään:

Käytä C # kehittää pelejä Unity 3D Lisätietoja pelin mekaniikka ja miten ne voidaan toteuttaa Luo pelit nopeammin kuin opit nopea prototyyppien Tutustu Unity3D komponenttien ja komentosarjojen tuottaa tasolle, erikoistehosteet, käyttöliittymä ja peli logiikka Tuo kuvitus varat peleille Hallita projekteja käyttäen version ohjaus ja yhteistyötyökalut Onnistuneen palkittiin Certificate III in Information, digitaalisen median ja teknologian

Kurssilla voit kehittää kaksi peliä ja web-sivun näyttämään niitä; Ensimmäinen peli esittelee kehitystä Unity3D. Lopullinen tuotanto mahdollistaa, pienissä ryhmissä tai yksittäin, luoda käsite, hallita laajuutta, integroida taidetta varat ja testata peli.... [-]

Australia sydney Melbourne Canberra adelaide Australia Online Yhdysvallat Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 More
Request Info
Englanti
Part-time
10 - 20 viikkoa
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi

Diplomi syventävistä opinnoista

Academy of Interactive Entertainment

Advanced Diploma of Screen Media on kaksivuotinen, kokopäiväinen kurssi, joka on suunniteltu saamaan sinut maailmaan elokuvan, television tai visuaalisia tehosteita. Se o ... [+]

Advanced Diploma of Screen Media on kaksivuotinen, kokopäiväinen kurssi, joka on suunniteltu saamaan sinut maailmaan elokuvan, television tai visuaalisia tehosteita. Se on käytännön kurssi on suunniteltu antamaan paras tekninen koulutus käyttäen uusinta, state-of-the-art technology.

Tämä kurssi on kirjoitettu kuullen johtavien elokuva- ja visuaaliset tehosteet studiot, joiden avulla voit suorittaa vaikuttavia elokuva hankkeita, jotka esitellä taitojaan ja luoda ammattimaisia ​​show-kiekon vaikutuksen mahdollisille työnantajille.

Kurssin sisältö Vuonna yksi

Opiskelija kehittää taitojaan 3D-mallinnus, teksturointi, UVW pakkausten avaamista, riki, animaation, valaistus, käyttämällä kameroita, renderointi ja sommittelu. Opiskelijat tulee käsite, mallin ja animoida hahmo, suunnittelu pelin tasoa, luoda high-detail olentoja, rakentaa realistiset ympäristöt ja veneet lyhyt animaatioelokuva.... [-]

Australia Melbourne sydney Yhdysvallat USA Online Perth adelaide Canberra Seattle Lafayette Australia Online Campbellsville  + 8 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Academy of Interactive Entertainment

Peli Ohjelmoijat ajaa pelin kehitysprosessia; luoda puitteet, toimivuus ja vuorovaikutuksen pelin. Pidetään olennainen ainesosa kehitysprosessissa, peli ohjelmoijat ovat ... [+]

Peli Ohjelmoijat ajaa pelin kehitysprosessia; luoda puitteet, toimivuus ja vuorovaikutuksen pelin. Pidetään olennainen ainesosa kehitysprosessissa, peli ohjelmoijat ovat erittäin arvostettuja ja jatkuvasti kysyntää.

Advanced Diploma of Professional Game Development on erikoistunut Peliohjelmointi, on kehitetty vastaamaan teollisuuden tarpeisiin ja toimii kaksi vuotta, kokopäiväinen.

Kurssin sisältö Vuonna yksi

Ensimmäinen vuosi on Advanced Diploma on perusta vuosi, joiden tarkoituksena on antaa opiskelijoille edistyksellisiä ohjelmointitaitoja. Kurssi vie koululaiset läpi kieliä ja tekniikoista Voimakkaimmin pelialalla, kuten C, C ++, C #, OpenGL, peli kirjastot ja versio valvontaa sekä kehittää matematiikkaa, ongelmanratkaisu, ja käytännön ohjelmointi taitoa. Vaikka Kurssi pelejä lähestymistapa, se sopii myös kaikille, jotka haluavat oppia reaaliaikaisen sovelluksen kehittämiseen taitoja ovat erittäin kysyttyjä kaikilla alueilla ohjelmoinnin ja simuloinnin.... [-]

Yhdysvallat USA Online Australia sydney Canberra Melbourne adelaide Perth Seattle Lafayette Australia Online Campbellsville  + 8 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 löydä juris doctor ‑tutkinto
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Academy of Interactive Entertainment

Pelin suunnittelijat ovat visionäärejä ja evankelistat for peli kehittämishanke. Ne viihtyvät uusia ideoita ja ovat aina ajatellut, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksess ... [+]

Pelin suunnittelijat ovat visionäärejä ja evankelistat for peli kehittämishanke. Ne viihtyvät uusia ideoita ja ovat aina ajatellut, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa ja nauttia kokemuksesta, että he ovat luoneet. Loistava pelisuunnittelija hallussaan yhdistelmä teknistä tietämystä, taiteellista taitoa ja mikä tärkeintä, kykyä kommunikoida ja ymmärtää ihmisiä.

Pelin suunnittelijat käyttävät huomattavia määriä aikaa kirjoittaa yksityiskohtaisen asiakirjat, joissa määritellään pelin mekaniikka, ympäristöjä, pelattavia hahmoja ja peli arkkivihollinen. Tämä yksityiskohta ulottuu myöten, miten tietyn kohteen voisi käyttäytyä, animoinnin ja ääntä.... [-]

Yhdysvallat USA Online Seattle Australia Melbourne sydney Canberra adelaide Perth Australia Online Lafayette Campbellsville  + 8 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Academy of Interactive Entertainment

Peli Ohjelmoijat ajaa pelin kehitysprosessia; luoda puitteet, toimivuus ja vuorovaikutuksen pelin. Pidetään olennainen ainesosa kehitysprosessissa, peli ohjelmoijat ovat ... [+]

Peli Ohjelmoijat ajaa pelin kehitysprosessia; luoda puitteet, toimivuus ja vuorovaikutuksen pelin. Pidetään olennainen ainesosa kehitysprosessissa, peli ohjelmoijat ovat erittäin arvostettuja ja jatkuvasti kysyntää.

Advanced Diploma of Professional Game Development on erikoistunut Peliohjelmointi, on kehitetty vastaamaan teollisuuden tarpeisiin ja toimii kaksi vuotta, kokopäiväinen.

Kurssin sisältö Vuonna yksi

Ensimmäinen vuosi on Advanced Diploma on perusta vuosi, joiden tarkoituksena on antaa opiskelijoille edistyksellisiä ohjelmointitaitoja. Kurssi vie koululaiset läpi kieliä ja tekniikoista Voimakkaimmin pelialalla, kuten C, C ++, C #, OpenGL, peli kirjastot ja versio valvontaa sekä kehittää matematiikkaa, ongelmanratkaisu, ja käytännön ohjelmointi taitoa. Vaikka Kurssi pelejä lähestymistapa, se sopii myös kaikille, jotka haluavat oppia reaaliaikaisen sovelluksen kehittämiseen taitoja ovat erittäin kysyttyjä kaikilla alueilla ohjelmoinnin ja simuloinnin.... [-]

Australia sydney Melbourne Canberra Yhdysvallat Seattle Lafayette USA Online adelaide Australia Online Campbellsville Perth  + 8 More
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

Academy of Interactive Entertainment

Graduate Diploma in Management (Learning) on ​​yhden vuoden kurssi, joka on suuri kick-alku opiskelijoille, jotka haluavat oppia, miten luoda omia käynnistysvaiheen digit ... [+]

Graduate Diploma in Management (Learning) on yhden vuoden kurssi, joka on suuri kick-alku opiskelijoille, jotka haluavat oppia, miten luoda omia käynnistysvaiheen digitaalisen median liiketoiminnan. Kurssi on suunniteltu perehdyttää opiskelijat liittyvien yrittäjätaitoja tarvitaan ja mahdollisuuksia nopeasti laajeneva itsenäinen pelejä, animaatioita ja digitaalisen sisällön alan.

Työpaikat

Tämä kurssi on tarkoitus antaa opiskelijoille taidot hallita ja ajaa omia luovia median yrityksiä. Job roolit ja otsikot vaihtelevat eri teollisuuden aloilla. Mahdolliset tehtävänimikkeitä ja roolit merkitystä tämän pätevyys ovat:

Peli / VFX Developer Lyijy Taiteilija / ohjelmoija / Suunnittelija Projektipäällikkö tuottaja Pienyrittäjien Pääsyvaatimukset ... [-]
Australia sydney Melbourne Canberra adelaide Australia Online Yhdysvallat Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 More
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

AIE Screen Showreel

Study Online