Lue virallinen kuvaus

Andorra Aviation Academy sijaitsee Andorran ruhtinaskunnassa. Ilmailun harrastajien ryhmän innoittamana sopimus tämän ainutlaatuisen ilmailututkinto-ohjelman perustamisesta Andorran hallituksen ja Andorran yliopiston kanssa allekirjoitettiin kesäkuussa 2015.

Andorra Aviation Academy tarjoaa pilottikoulutusohjelman (18 kuukauden Fast Track -kurssi) ja jatkuu Andorran yliopiston kanssa kolmivuotisen ilmailututkinnon kandidaatin tutkintoon, joka on tunnustettu koko Euroopassa ja 47 maassa (180 op Euroopan laajuisen luotonsiirtojärjestelmän mukaan Bolognan prosessi).

Andorra Aviation Academy ja sen yhteistyökumppanit tarjoavat EASA: n hyväksymiä ja valvomia pilottikoulutuskursseja. Akatemia tarjoaa ammatillisen korkeakoulu- ja lentokoulutusympäristön, joka edistää parhaita lentoyhtiön standardeja turvallisuuden, laadun, standardoinnin ja suorituskyvyn kannalta. Lisäksi se kehittää johtamistaitoja kriittisen ajattelun, päätöksenteon lujittamiseksi monimutkaisissa ympäristöissä, johtajuutta ja viestintää.

Uusimpien yliopistotutkimusten pohjalta pilotti- ja monimutkaisten ympäristökoulutusten pohjalta olemme kehittäneet opetusmenetelmän, jota kutsutaan "huomaavaiseksi koulutukseksi", jotta opiskelijat voivat selviytyä monimutkaisista ja odottamattomista tilanteista ja edistää "mielen kartoitusta" opiskelijoissa. Pilottikoulutus on luonteeltaan kallista. Koulutuksen kustannusten alentamiseksi ja korkean tason säilyttämiseksi olemme solmineet sopimukset Ranskan yleisen ilmailun ystävällisten kumppanien kanssa. Auch (32000, Ranska) ei kärsi erityisesti samasta huonosta säästä, jota usein esiintyy muissa paikoissa. Kaikki nämä edut edistävät nopeampia valmistumisaikoja, standardoimalla Euroopan EASAn vaatimuksiin perustuvan koulutuksen laatua.

Tarjoamme kattavan ohjelman (ei piilokustannuksia), jotka on räätälöity kunkin opiskelijan erityistarpeisiin turvallisessa ja hyvin säilyneessä monikulttuurisessa yhteiskunnassa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Andorra Aviation Academy

Tämä ohjelma on suunniteltu vastaamaan ohjaamomiehistön vaatimuksia eurooppalaisen lentoyhtiön kanssa ja toimimaan lentäjänä Yhdysvaltojen rekisteröityjen lentokoneiden l ... [+]

Tämä ohjelma on suunniteltu vastaamaan ohjaamomiehistön vaatimuksia eurooppalaisen lentoyhtiön kanssa ja toimimaan lentäjänä Yhdysvaltojen rekisteröityjen lentokoneiden lentokoneessa.

Valmistuttuaan sinulla on ainakin seuraavat pätevyys:

EASA CPL kaupallinen lentolupakirja ja välinearviointi

EASA ATPL teoria

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Yhteistyö) -kurssi

FCL 1.055 Englannin pätevyyskoe

FAA: n kaupalliset ja instrumenttikelpuutukset.

Ohjelma voidaan suorittaa 18 kuukaudessa. Se tarjoaa joustavuutta koulutuksen aikana antamalla opiskelijoille, jotka jo pitävät EASA PPL: n liittyvän ohjelmaan ja saavat alennuksen.

Fast Track Pi... [-]
Andorra Andorra la Vella
Request Info
Englanti
Full-time
18 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Andorra Aviation Academy

Ilma-aluksen päällikkö on Ilmailulaitoksen hyväksymä lentoliikenteen harjoittaja. Hänellä on yhteinen vastuu kapteenin ohjauksensa mukaisten lentojen turvallisuuden ja op ... [+]

Ilma-aluksen päällikkö on Ilmailulaitoksen hyväksymä lentoliikenteen harjoittaja. Hänellä on yhteinen vastuu kapteenin ohjauksensa mukaisten lentojen turvallisuuden ja operatiivisen valvonnan suhteen. Jotta voitaisiin saavuttaa parhaita taloudellisia käytäntöjä, matkustajien huoltoa ja operatiivista valvontaa, lennonvälittäjä analysoi ja arvioi meteorologisia tietoja lennon turvallisuuden mahdollisten vaarojen määrittelemiseksi ja halutun ja taloudellisen reitin valitsemiseksi, laskee turvallisen loppuun vaadittavan polttoaineen määrän lentokoneen tyypin, lennon matkan, kunnossapidon, rajoitusten, sääolosuhteiden ja lentotoimintaa koskevien määräysten mukaisten polttoaineiden vähimmäisvaatimusten mukaisesti.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Request Info
Englanti
2 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Andorra Aviation Academy
Osoite
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Verkkosivusto
Puhelin
+376 736 309