Schouten Global

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Yrityksemme

Globaali kumppani, globaali läsnäolo

On ”maailmanluokan” ei enää riitä; se on nyt vain vähimmäisvaatimus pelata nykypäivän markkinoilla. Schouten Global seisoo yksin sen kyky fuusioitua laajat strategiset kehitysresurssit asiantuntemusta yli 700 ammattimaista ohjausta ja valmentajia sijaitsevat ympäri maailmaa.

Facta

 • Perustettiin vuonna 1980
 • Toimitus kokemusta yli 60 maassa
 • Palkittu asiakastyytyväisyyteen ja huippuosaamisen
 • Ensisijainen toimittaja onnistuneen monikansallisten
 • 100% huomiota
 • Omistajan Thema. Thema on nykyaikainen, erikoistunut kustantamo, joka keskittyy parantamaan henkilökohtaisia ​​toiminnan ihmisiä, erityisesti ihmisiä työpaikoilla.Palvelumme

Schouten Global tarjoaa kattavan valikoiman oppimisen palveluja, joilla parannetaan taitoja oman henkilöstön ja parantamaan suoritustaan. Johtavat parempaan organisaation terveys- ja parantamalla yritysten suorituskykyä. Sen lisäksi meidän Keystone salkun, tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja erityistarpeisiin, (Executive) valmennus ja neuvonta toiminnan kehittämiseen.

Globaali verkko

Schouten Global tekee yhteistyötä parhaiden luokkansa edistäjiä, jotka on valittu huolellisesti ja seulottiin meidän tiedekunnan Management & Development osasto. Riippuen asiakkaan vaatimuksiin huolella ottelu edistäjien asiakkaiden kanssa, jotka perustuvat oikean profiilin, koulutusaiheista (sisältö), organisatoriset ja kulttuuriset näkökohdat ja kielitaitovaatimukset.

Meidän maailmanlaajuinen verkosto ohjaajat, voit odottaa:

 • Osoittautunut huippuosaamista helpottajana taitoja, tarkasteta vertais- ja / tai toimeksiannoista
 • Asiaankuuluva kokemus koulutuksessa keskeisiä johtamistaitoja kuten vaikuttaminen, viestintätaidot, projektinhallinta jne
 • Yli 10 vuoden kokemus liiketoimintaympäristössä
 • Yli 10 vuoden kokemus helpottaminen liittyvää koulutusta monikulttuurisessa ympäristössä
 • Asiantuntemusta aihe
 • Globaali ajattelutapa
 • Sujuvuus Englanti ja ainakin yksi paikallinen kieli

Meillä on toimitus kokemus yli 40 maassa. Niille maille, jotka meillä ei ole ehdokkaita meidän tietokantaan, etsimme uusia edistäjien käyttäen hyväksi Telesten kumppaniverkosto. Tämä lähestymistapa on osoittautunut erittäin tehokasta ja vaikuttavaa viime vuosina.

Missio ja visio

Mission: Vapauta ja kohdista potentiaali yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden.

Visio: "Laiva on juuri niin vahva kuin sen miehistön.

Suhdetta organisaation menestys ja henkilökohtaista käyttäytymistä ja hyvinvointia henkilökunnan on aina kiehtonut meitä. Voima yksilö on osoitettu olevan ratkaiseva tekijä organisaation menestys - ja että käytöskolutusta vaikuttanut myönteisesti tässä suhteessa. Asiakkaamme ovat kokeneet, että pitkän aikavälin investointeja pehmeitä taitoja, joukkueen suorituskyky ja johtajuutta auttaa parantamaan liiketoiminnan tuloksia. Tänään jaamme tietoa ja kokemusta maailmanlaajuisesti, auttaa organisaatioita luomaan omia 'kultaisessa kolmiossa' parempien tulosten kiihtyi innovaatioita ja parantaa henkilökohtaista motivaatiota, tyytyväisyyttä ja onnellisuutta.

avoimia kursseja

Schouten Global tarjoaa valikoiman avoimen ilmoittautuminen koulutukseen.

Co-Active Valmennus (CTI)

Muuttaminen ihmisiä, muuttamassa elämää: kehittänyt alan johtava CTI (Valmentajat koulutusinstituutin), Co-Active Valmennus on laajalti tunnustettu tiukin valmentaja koulutus ja sertifiointiohjelma teollisuudessa.

Organisaatio ja Suhde Systems valmennus (CRR Global)

Organisaatio ja Suhde Systems Coaching ™ Program (ORSC ™) on uraauurtava malli Coaching järjestelmien järjestöt ja ryhmät, tiimit, kumppanuudet ja parit. Olipa erikoisuus on yritysten työtä, kumppanuudet tai ihmissuhteet, tämä suhde järjestelmien malli on perustavanlaatuinen työsi.

Johtajaresurssikeskuksesta Circle Profiili Certification (TLCPC)

Ylittävät johtamiskyvyt: valmentajana haluat parhaat tulokset valmennettavan. Johtajaresurssikeskuksesta Circle Profile ™ on tehokas 360º työkalu, joka tarjoaa enemmän kuin vain käsityksen oppimisen osaamista. Se antaa myös syvällistä käsityksen valmennettavan motivaatioita, taustalla olevista arvoista ja oletuksia, jotka on alku muuttaminen johtamisen tehokkuutta.

Kouluttajien koulutus

Nopeuttaa urasi: aikana kouluttajakoulutukseen opit tarvittavat skillset kehittää softs taitoja toisten.

Sijainnit

Zaltbommel

Osoite
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Gelderland, Alankomaat