Martinair Flight Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Martinairin Flight Academy

Martinair Flight Academy alkunsa 40 vuotta sitten ja on osa AIR FRANCE / KLM Group. Akatemia on vanhin Alankomaissa, joka kulkee kaikkien käytännön lennonopetusta hollantilainen lentopaikan. Siksi käytämme moderni ja nuori laivasto, joka on sen kotiasemalla Lelystad Airport.

Tämä intensiivinen integroitu kurssin kestää noin 24 kuukautta ja alkaa 3 kertaa vuodessa. Teoria annetaan käyttämällä tietokoneavusteista opetusta järjestelmän ja on täysin integroitu käytännön lentotunneilla. Tämä tarkoittaa, että teoria on vuorottelevat käytännön lentotunneilla, täten teoriaa voidaan soveltaa suoraan käytäntöön.

Kuukauden on suuntaa päivä Flight Academy, täällä saat kaikki tiedot, joita tarvitset ja tutkia ja ymmärtää Martinairista Flight Academy. Valinta voi alkaa milloin tahansa ja voi suorittaa noin 3 viikkoa.

Martinair Flight Academy ylpeänä Alliance kahden muun yrityksen kanssa, Trener Kft ja FSC. Uusi yhtiö, joka on muodostettu kutsutaan keskieurooppalainen Flight Academy, CEFA.

Huolellisen arvioinnin keskieurooppalainen Flight Academy on valinnut Wizz Air kumppanina ainutlaatuinen ohjasivat Pilot Training Programme.

Miksi Martinair Flight Academy?

Martinair102

On tärkeää tuntea mukava tapa koulutustason "oman" koulu tarjoaa.

Yksi tärkeimmistä syistä valita varten Martinairin Flight Academy on sen pienessä mittakaavassa. Enintään 36 opiskelijat aloittavat ATPL koulutusta vuosittain ja luokat eivät ylitä määrää 12 opiskelijaa. Tämä johtaa hyvin henkilökohtainen lähestymistapa, jossa yksilö on keskeinen.

Tällä Martinair Flight Academy todellinen lentävä alkaa jälkeen vain neljän viikon maanpinnan koulun koulutusta. Ensimmäinen yksinlentoa tapahtuu noin kaksi kuukautta sen jälkeen alkaa lennon koulutusta. Tämä tarkoittaa, että teoria on yhdistetty käytännön lentokoulutusta ensimmäisen vuoden aikana. Toisena vuonna todellinen lentävät nuoren ja moderni kalusto korostuu.

Ensimmäisenä vuonna, koko ATPL teoria käsitellään käyttämällä CBT (Computer Based Training), jota tuetaan säännöllisillä ympärillä teoria opettajat, jotka voivat antaa lennonopetusta itselleen ja voivat helposti tehdä linkin teorian ja käytännön välillä.

Tänä vuonna voit myös saada ensimmäisen ajokortin, Private Pilot License. Näin voit lentää tarvittava tuntimäärä ATPL navigoinnin opiskelutoveri, joten saat paljon kokemusta yhdessä. Lisäksi voit suorittaa lennot kaukaisempiin ulkomaisia ​​lentopaikkoja, koska yhdessä olet kaksinkertainen tuntimäärä käytettävissä.

Toisin kuin jotkut muut lennot kouluissa, täydellinen lentokoulutus klo Martinairin Flight Academyn suoritetaan yhdessä paikassa, tässä tapauksessa tämä on Lelystad lentokentälle.

Tulevaisuuden näkymät

Martinair103

Martinair Flight Academy on täynnä tytäryhtiö Martinair Holland NV: Martinair Holland NV omistaa KLM, joten de UM on myös osa AIR FRANCE / KLM Group. Tämä tarkoittaa, että jos yritykset tässä ryhmässä, kuten KLM, Transavian ja Martinairin, tarvitsevat pilottien he rekrytoivat oman lennon kouluissa. Käytännössä se tarkoittaa, että KLM Flight Academy tarjoaa ja Martinairilla Flight Academy on "ensisijainen toimittaja" Transavialle ja Martinairin Hollannissa. Jos KLM Flight Academy ei pysty toimittamaan riittävästi luotsit KLM, opiskelija-pilotit Martinairista Flight Academy oletetaan.

Opiskelijamme lentää eri lentoyhtiöiden, Euroopassa ja sen ulkopuolella. Niistä lentoyhtiöt löydät kansalliset ja lentoyhtiöiden, alueellisten lentoyhtiöiden ja toimijoiden. Opiskelijat, jotka yhä odottavat työtä, pidetään standardin mukaan Martinairin Flight Academy mukaan ns toistuva koulutus. Nämä kuukausittaiset koulutustilaisuuksia tarjoavat ryhmä lentoyhtiön kapteenit, jotka ovat ansainneet jälkiä johtotehtävissä kaupallisessa ilmailussa (MD-11, B767, B747).

Sijainnit

Lelystad

Martinair Flight Academy

Osoite
Emoeweg 4,
8218 PC Lelystad.
The Netherlands

8218 PC Lelystad, Flevoland, Alankomaat
Puhelin
+31 320 288 476