Maastricht University, University College Maastricht (UCM)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Maastrichtin yliopisto (UM) on Hollannin kansainvälisin yliopisto ja 16 861 opiskelijaa ja 4 300 työntekijää kasvaa edelleen. Yliopisto erottuu innovatiivisesta koulutusmallistaan, kansainvälisestä luonteestaan ​​ja monitieteellisestä lähestymistavastaan ​​tutkimukseen ja koulutukseen.

Laadukas tutkimus- ja opinto-ohjelmiensa ansiosta sekä vahva keskittyminen yhteiskunnalliseen sitoutumiseen UM on nopeasti rakentanut hyvän maineen. Nykyään sitä pidetään yhtenä maailman parhaista nuorista yliopistoista.

Kymmenen syytä valita Maastrichtin yliopisto

 1. Henkilökohtainen lähestymistapa ongelmalähtöiseen oppimiseen
  UM-oppilaat oppivat pienissä opetusryhmissä, mikä tarkoittaa, että osallistut aktiivisesti ja hankit olennaisia ​​taitoja tulevaisuudestasi. Tutorit yleensä tuntevat sinut etunimellä ja ovat aina käytettävissä ja lähestyttäviä.


 2. Ainutlaatuiset ohjelmat
  UM tarjoaa lukuisia opiskeluohjelmia, joita ei löydy missään muualla Alankomaissa. Esimerkkejä ovat Euroopan kansanterveyden kandidaatti, oikeuslääketieteen maisteri, kriminologia ja oikeus ja maailmanlaajuisen maisterin tutkinto.


 3. Useimmat kansainväliset yliopistot Alankomaissa
  Suurin osa ohjelmista on tarjolla myös englanniksi, ja 51% opiskelijoistamme ja lähes 42% henkilökunnastamme tulee ulkomailta. Tämä tekee UM: n kansainvälisimmästä yliopistosta Alankomaissa.


 4. tutkimus
  Monitieteellinen tutkimus, joka kasvaa ihmiskudoksesta kestävyyteen liittyvien kysymysten tutkimiseen, tarjoaa hedelmällisen kasvatusalustan, joka ruokkii koulutuksemme. Akateemikot ovat voimakkaasti mukana opetuksessa, ja kiinnostuneilla opiskelijoilla on monenlaisia ​​mahdollisuuksia osallistua tutkimukseen itse.


 5. Parhaiden nuorten yliopistojen joukossa maailmanlaajuisesti
  UM on maailman viidenneksi paras nuori yliopisto, joka julkaistaan ​​nuorten yliopistojen Times Higher -opetuksen ranking-numerossa 2017. Muissa rankingissa myös UM saavuttaa jatkuvasti hyviä tuloksia: vuonna 2017 UM sijoitti 15. sijan QS-rankingissa alle 50-vuotiaille yliopistoille.


 6. Koulutuksen innovaatiot
  Pyrimme jatkuvasti parantamaan oppimismenetelmiä UM Edlabissa, joka tukee myös tutoreja ja tarjoaa opiskelijoille huippuosaamista.


 7. Euroopan sydämessä
  Maastricht sijaitsee Alankomaiden eteläisimmässä kärjessä, aivan Euroopan sydämessä. Vain muutaman tunnin kuluttua voit olla Brysselissä, Amsterdamissa, Pariisissa tai Lontoossa, ja useat lentokentät ovat tunnin ajomatkan päässä.


 8. Maastrichtin kaupunki
  Elokuvateattereista, teattereista ja satoista kahviloista, baareista ja ravintoloista upouusi urheilukeskus ja huippuluokan oppilaitokset, jotka ovat rakenteilla Tapijnin toimipisteessä - Maastricht on elävä kaupunki, jossa on historiallinen keskusta. Ja joka lukuvuosi alkaa unohtumattomalla Inkom-viikolla.


 9. Kunnioittaa ohjelmia
  Lisätaitojen kaltaisille opiskelijoille tarjoamme joukon kunniaohjelmia: Premium, MaRBle ja Honours.


 10. Löytää työpaikka
  UM: n koulutus- ja työmarkkinakeskuksen (ROA) tutkimus osoittaa, että noin 96 prosenttia valmistuneista työskentelee palkkatyössä muutaman vuoden kuluessa valmistumisesta (Maastrichtin yliopiston tutkintotutkimukset 2017).


Nopeat faktat

 • Hollannin nuorin ja kansainvälisin yliopisto
 • 16 861 opiskelijaa, 4 300 henkilöä, 65 000 alumniä
 • yksi maailman parhaista nuorista yliopistoista (THE, QS)
 • Ainoa hollantilainen yliopisto Maailmanlaajuisessa yliopistoverkossa (WUN) ja Nuorten eurooppalaisten tutkimusyliopistojen verkko (YERUN)

Sijainnit

Maastricht

Osoite
Minderbroedersberg 4-6
6211 LK Maastricht, Limburg, Alankomaat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: