AIS Flight Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi AIS Flight Academy?

Monen vuoden kokemus lentäjien koulutuksessa maailmanlaajuisesti Koulutus valmis noin 22 kuukautta Teoreettinen ja käytännön koulutus tapahtuu sisällä Flight Academy Financial rahasto käytettävissä (Alankomaiden tai Belgian kansallinen vain) Täydellinen koulutus Euroopassa Intensiivinen ohjausta ja valmennusta opiskelijoiden koulutuksen aikana Käyttö kehittyneiden oppimateriaali Vapaa viisumitukea kansainvälisille opiskelijoille majoituskapasiteetti Tentti koulutusta Luokkahuoneessa koulutus aikana groundschool Modern FNPT II ja Boing 737 taso D simulaattoreita Oma tekninen huolto jako Cadet järjestelmä AIS Airlinesin (Euroopan unionin työlupa vaaditaan)

AIS Airlines

AIS Airlines on alueellinen lentoyhtiö sijoitettu Lelystad Airport. Tarjoamme joustavaa palvelua asiakkaille, jotka etsivät Huoltovuokraus täyttä charter kapasiteetti ja reittilentoja kaikkialla Euroopassa. Meidän laivasto koostuu 10 BAe Jetstream 32 turbo-rekvisiitta olemme suurin alueellinen lentoyhtiö Skandinaviassa ja toimii myös Saksassa, Sveitsi ja Kroatia. Meillä on suunnitelmia laajentaa laivastomme lisäämällä Boeing 737 -koneilla 2 vuoden sisällä ja ottaa käyttöön reittejä. Kaikki First Virkailijat rekrytoidaan AIS Flight Academy.

Esimerkki charterflights:

Golf päivä Britanniassa Urheilutapahtuma Saksassa Viinin maistelua Ranskassa

Reitit

Bremen - Zürich Münster / Osnabrück - Stuttgart Ostersund - Umeå Borlänge - Örebro - Malmö Borlange - Göteborg Torsby - Hagfors - Stockhholm Sveg - Mora - Tukholma

AIS Technics

AIS Technics huolehtii kaikista ylläpidosta AIS Flight Academy ja AIS Airlines. Tilat ovat sijoitettu Lelystad ja kattavat suuren alueen työhön. Koska tilat, AIS Tekniikka voi tarjota erinomaista ja tehokasta palvelua muille yrityksille AIS Group. AIS Technics voi myös tarjota huolto 3rd osapuolille monille konetyyppien.

Sijainnit

Alankomaat Online

AIS Flight Academy

Osoite
AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad

Alankomaat Online, Alankomaat
Puhelin
+31 320 268 799