<span translate="no">Paris College Of Art</span> kesäohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Rekisteröinti on nyt auki!

Paris College Of Art kesäohjelma tarjoaa jännittäviä kursseja, joilla on moderni reuna historiallisesti ja taiteellisesti rikkaassa Pariisin kaupungissa. Näissä kahden viikon mittaisissa kursseissa johtava opiskelija tutkii taidetta, muotoilua, kulttuuria ja kieltä.

Ammattitaiteilijoista ja suunnittelijoista koostuva kansainvälinen tiedekunta opastaa sinut Pariisin värikkäillä kaduilla ja lähiöissä. Käytä retkiä museoihin, studioihin, putiikkeihin ja suunnitteluorganisaatioihin hyödyntämällä kaupungin tarjoamia runsaita resursseja; Pariisi toimii sekä aiheena että inspiraation lähteenä. Studiotyöskentely, luennot ja itsenäiset tutkimusprojektit auttavat sinua kehittämään uusia taitoja, tarkentamaan ymmärrystäsi taiteesta ja suunnittelusta ja luomaan portfolion kappaleita korkeakoulujen tai jatko-opiskelijoiden vastaanottoon.

Kurssitarjoukset

 • Graafinen suunnittelu
 • Muoti
 • Kuvataide ja kuva
 • Sisustussuunnittelu
 • Liberaalit opinnot ja taidehistoria
 • Valokuvaus ja elokuva
 • Ranskan kieli ja kulttuuri
 • Taidekasvatus

132417_students-drawing-notre-dame.jpg

Istunnon päivämäärät, opintoalueet ja aikataulu

2020-istunnon päivämäärät

 • Istunto 1: 15. kesäkuuta - 26. kesäkuuta 2020
 • Istunto 1B: 22. kesäkuuta - 26. kesäkuuta 2020
 • Istunto 2: 29. kesäkuuta - 10. heinäkuuta 2020
 • Istunto 3: 13. heinäkuuta - 24. heinäkuuta 2020 *

* Koulu suljettiin 14. heinäkuuta Ranskan kansalliselle lomalle

Kurssit voidaan suorittaa itsenäisesti tai peräkkäin.

Ilmoittautuminen riippuu saatavuudesta.

Tutkimusalueet

Vapaat opinnot, taidehistoria, muoti, sisustussuunnittelu, kuvataide, valokuvaus, elokuva.

Ajoittaa

Kaikki kurssit ovat kahden viikon mittaisia *, opetetaan intensiivisesti (viisi päivää viikossa, klo 9–17), ja vain yksi luokka voidaan ottaa kerrallaan. Jotkut perus- ja aikuistason kurssit vaativat riippumatonta opiskelijoiden tutkimusta ja osallistumista ryhmähankkeisiin. Nämä haastavat tehtävät antavat opiskelijoille mahdollisuuden saada parantunut henkilökohtainen luova identiteetti.

* lukuun ottamatta 1 viikon “Takaisin säätiöön: Taidekasvattajien ammatillinen kehitys” -kurssia

tasot

 • Esikoulu: Yli 16-vuotiaat lukiolaiset ja opiskelijat, jotka eivät ole vielä suorittaneet ensimmäisen yliopistovuotensa. Kaikkien opiskelijoiden on oltava vähintään 16-vuotiaita ohjelman alkaessa.
 • Yliopisto- ja täydennyskoulutus: Nykyiset korkeakoulututkinnon suorittaneet ja jatko-opiskelijat, työskentelevät ammattilaiset, muiden taiteeseen kiinnostuneiden ammattien aikuiset jne. On oltava vähintään 19-vuotias tai suorittanut vähintään yhden vuoden yliopiston ohjelman alkaessa.
 • Avoin kaikille: avoin kaikille yli 16-vuotiaille opiskelijoille.

Huomaa: useimmissa kursseissa on erilaisia ikä- ja kokemustapoja.

opetuskieli

Kaikki kurssit opetetaan englanniksi.

edellytykset

Ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on vahva kiinnostus taidetta ja muotoilua, taidehistoriaa ja valokuvausta kohtaan. Tunnit ovat intensiivisiä ja tiukkoja, ja edellyttävät riippumatonta opiskelijoiden tutkimusta ja työtä projektiryhmissä ammatillisessa ympäristössä. Ole hyvä ja tarkista kiinnostuneesi opintojakson taso ja edellytykset ennen rekisteröintiä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning ... Lue lisää

Paris College of Art is a dynamic forum for exchanging ideas, methods and professional experience. Our students and faculty combine curiosity, experimentation and enthusiasm in the pursuit of learning. Näytä vähemmän
Pariisi , Boston , Hyvin + 2 More Vähemmän