276 Ruokatieteet degrees found
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Pohjois-Amerikka139
- Eurooppa84
- Oseania27
- Aasia18
- Etelä-Amerikka9
- Keski-Amerikka ja Karibia2
276 Ruokatieteet degrees found
Esittelyssä
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditoria, leivonta ja suklaa intensiivinen kesäohjelma
- Manresa, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
The Pastry, Baking and Chocolate Intensive Summer Program -ohjelmassa opetetaan katalonialaisen leivonnan kehitystä: perinteistä ja modernia. Johdatus suklaamaailmaan sisältää temperointitekniikan, litteän suklaan muotoilun, suklaabonbonin, suklaamuotit ja taiteellisen muotoilun. Erilaiset leivätyypit, lehtitaikina ja viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) sekä katalonialaiset Hors d'oeuvre.
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Jatkokurssi edistyneistä kulinaarisista tekniikoista: molekyyligastronomia, tuli ja matala lämpötila
- Barcelona, Espanja
Jatkotutkinnon sertifikaatti
Osa-aikainen
3 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Molekyylikeittiö, tuli ja matalat lämpötilat. Tutustu edistyneen ruoanlaiton taiteeseen ja herätä kulinaarinen nerousi Advanced Culinary Techniques -lisäkurssilla, joka vie sinut gastronomisten rajojen yli. Vie kulinaarinen urasi uudelle tasolle hallitsemalla avantgarde kulinaarisia tekniikoita ja teknologiaa.
Esittelyssä
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Teknisen gastronomian ja ravintolapalvelun akateeminen kurssi
- Barcelona, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Espanja
Ansaitse kaksi tutkintoa kolmessa vuodessa. Tule ammattilaiseksi keittiössä ja ruokasalissa! Jos olet aina haaveillut kokin, maît d':n, sommelierin tai päätarjoilijan urasta ja olet intohimoinen kaikkeen ruoanlaittoon ja ravintoloihin liittyvään, tämä on paikka sinulle. Gastronomian ja restauroinnin teknikon kanssa opit tekemällä minuutista 1 tullaksesi ammattilaiseksi, jota olet aina halunnut olla.
Esittelyssä
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Ranskalaisen ja italialaisen kondiittoritaiteen tutkinto
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplomi
Täysaikainen
2 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Opi ranskalaisen ja italialaisen leivonnaisen luomisen taito ranskalaisen ja italialaisen leivonnaisalan tutkinnossa, joka on täysin syventävä kurssi, jota opetetaan kahdessa maassa. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu leivonnaisen ystäville, ja se tarjoaa: 8 viikkoa käytännönläheisiä, henkilökohtaisia koulutuksia 1 kuukauden harjoittelujakso Ranskassa tai Italiassa (valinnainen) arvostettu yhteinen tutkinto kahdesta kansainvälisesti tunnustetusta oppilaitoksesta.
Esittelyssä
Culinary Institute Kul IN
Kulinaariset taiteet
- Sisak, Kroatia
Kurssi
Täysaikainen
12 viikkoa
Kampuksella
Englanti, Kroatia
Culinary Arts -ohjelma on ihanteellinen opiskelijoille, jotka suunnittelevat ammattiuraa kulinaarisella alalla tai harkitsevat uramuutosta. Tämän kolmen kuukauden kurssin aikana opiskelijat saavat kattavan käsityksen ranskalaisissa ja italialaisissa keittiöissä käytetyistä ruoanlaittomenetelmistä ja -tekniikoista sekä syvemmän ymmärryksen ravintola-alasta ja matkailun standardeista, elintarvikehygieniasta, ravintolajohtamisesta, viineistä, oluen tuotannosta ja keittiöstä. ekologia. Kurssi on käytännönläheinen, ja opiskelijat viettävät 80 % oppitunnista keittiössä a la carte -ruokien valmistuksessa. Ohjelman lopussa opiskelijat voivat valita harjoittelevansa menestyneissä ravintoloissa tai hotelleissa.
Esittelyssä
University of Gastronomic Science of Pollenzo
Master in World Food Studies
- Pollentia, Italia
Ylemmän korkeakoulututkinnon diplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Erikoinen ohjelmamme laajentaa ymmärrystäsi kansainvälisestä gastronomiasta. Kaukana paikallisten näkökulmien rajojen ulkopuolella. Master in World Food Studies -opintojakso käsittää viisasta sisältöä, kuten globaalit ruokakulttuurit, ruokajärjestelmien kestävyys ja ruokamaailman gastrodiplomatiastrategiat. Se valmistaa sinut ainutlaatuisella tavalla tehtäviin kansainvälisissä järjestöissä, kulttuurien välittämiseen ja maaseudun ja kaupunkien kestävään kehityspolitiikkaan.
Esittelyssä
LaSalle College Vancouver
Diplomi leivonnassa
- Vancouver, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Kulttuurien huippuammattilaiset tekevät enemmän kuin vain kokata. He hallitsevat ravintoloita, tarjoavat erityistapahtumia, tarjoavat henkilökohtaisia kokin palveluja ja paljon muuta. Monille kuitenkin lopullisena tavoitteena on omistaa oma ravintola
Esittelyssä
Portage College
Kulinaaristen taiteiden tutkintotodistus
- Saddle Lake, Kanada
- Saint Paul, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Portage College Culinary Arts Diploma antaa sinulle kaikki erikoistiedot ja ammattitaidot, joita tarvitset jatkuvasti muuttuvalla ja yhtä jännittävällä ruokapalvelualalla. Opettajasi ovat sertifioituja Red Seal -kokkeja, jotka suhtautuvat intohimoisesti ruokaan. He ovat yhtä innokkaita opettamaan sinulle alueellisten ja kansainvälisten ruokien perusteita sekä opettamaan sinua työskentelemään täysin toimivassa kaupallisessa keittiössä noudattaen elintarvikkeiden valmistuksen, käsittelyn ja tarjoilun tiukkoja standardeja.
Esittelyssä
International Career Institute
Catering & Cooking Diploma
- Online
Diplomi
Täysaikainen, Osa-aikainen
24 viikkoa
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Ranskan leivonnaisten edistynyt ammattiohjelma (todistus)
- Rennes, Ranska
- Bordeaux, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
8 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Ranskalaisen leivonnaisen taidon hallitseminen vaatii tarkkuutta ja tarkkuutta, mutta myös kykyä kehittää ja uudistaa tarjousta. Boutique-, koriste- ja tapahtumatuotteita käsitellään uudessa ohjelmassamme tarjotaksemme osallistujille uusia inspiraatioita ja tekniikoita korkeatasoisilta kondiittoreilta.
Esittelyssä
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Pizzan ja leivän valmistuksen mestarikurssi
- Florence, Italia
Kurssi
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
"Master of Pizza", joka on tarjolla yksinomaan Firenzessä (Toscanassa), on 70 tunnin intensiivikurssi, joka kestää kaksi viikkoa ja jossa osallistujat hallitsevat taikinan käymisen, täytteiden valinnan ja ammattimaiset leipomistekniikat. Jokainen vaihe on käytännönläheinen, mikä takaa todellisen oppimiskokemuksen.
Esittelyssä
Mt. San Antonio College
Fast-track counseling
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Ohjelma valmistaa opiskelijoita uramahdollisuuksiin ravintoloissa, ravintola-alalla, hotelleissa, teemapuistoissa ja muissa ravintoloissa. Opiskelijat hankkivat käytännön koulutusta kaupallisten laitteiden käytössä ja hankkivat taidot, joita tarvitaan menestyäkseen kulinaarisen taiteen alalla, kuten: veitsitaidot, ruoan tuotanto, esittely, ruokalistan kehittäminen, annosvalvonta, kustannusten hallinta, ruokalistan suunnittelu ja ravitsemus. .
Esittelyssä
Fox Valley Technical College
Kulinaristisen taiteen apulaistutkinto
- Appleton, Yhdysvallat
Associate-tutkinto
Täysaikainen, Osa-aikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Jos haluat viedä rakkautesi ruoanlaittoon uudelle tasolle, ura kulinaarisen taiteen parissa saattaa olla sinulle oikea valinta. Opit valmistamaan keittoja, lihaa, vihanneksia ja jälkiruokia sekä kastikkeita, lisukkeita ja salaatteja. Opit, mitä keittiöhenkilökunnan työn koordinointi ja ohjaaminen vaatii – kaikkea ruokalistan suunnittelusta ja tarvikkeiden ostamisesta lopulliseen esittelyyn. Lisäksi voit hallita budjetteja ja koordinoida ruoanvalmistusta palvelun kanssa. Halusitpa sitten työskennellä paikallisessa kahvilassa tai omistaa oman fine dining -ravintolasi, tämä ohjelma (tarjotaan vakio- tai nopeutetussa muodossa) antaa sinulle tarvitsemasi perustan.
Esittelyssä
Loyalist College of Applied Arts & Technology
Todistus kulinaarisista taidoista
- Belleville, Kanada
Sertifikaatti
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Huippukokkina oleminen ylittää ruoan rakastamisen. Kyse on maaperän ja auringonpaisteen arvostamisesta, siitä, miten ruokaa kasvatetaan ja mitä yrityksen johtaminen vaatii. Se tarkoittaa luovien riskien ottamista ja jatkuvaa sopeutumista. Jos tämä on ura, josta olet unelmoinut, aloita kulinaaristen taitojen todistuksen oppiminen nyt Loyalistin kampuksen gourmet-ravintolassa, Resto 213.
Esittelyssä
Georgian College
Tutkinto kulinaarisesta johtamisesta (CULN)
- Barrie, Kanada
- Online
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Kosketa, maista, tunne ero! Opiskelijat kehittävät työhön valmiita taitoja, jotka ovat olennainen osa menestystä kulinaarisia ammattilaisia useilla elintarviketeollisuuden aloilla. He hankkivat tietoa ja taitoa työskennellä maailman parhaissa keittiöissä oppimisympäristössä, joka on rikastunut kokkien ja alan johtajien kanssa.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet
Ruokakulttuuria opiskeltaessa perehdytään ruuan valmistamiseen ja näyttävään kattaukseen. Opiskelijat oppivat, kuinka luodaan syötäviä taideteoksia. Opiskelijat voivat valita vain yhden erikoistuneemman aihepiirin tai oppia yleisemmällä tasolla useasta eri aihepiiristä.