204 Ruokatieteet tutkintoa löytyi
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Pohjois-Amerikka106
- Eurooppa48
- Oseania22
- Aasia18
- Etelä-Amerikka8
- Keski-Amerikka ja Karibia2
204 Ruokatieteet tutkintoa löytyi
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Jatkotutkinto leivonnaisista ja suklaasta
- Barcelona, Espanja
Jatkotutkinnon sertifikaatti
Osa-aikainen
3 kuukautta
Kampuksella
Espanja
Leivonnaisten ja suklaan jatkotutkinto on ohjelma, joka on suunniteltu ihmisille, joilla on kokemusta ruoanlaitosta tai leipomisesta, jotka haluavat erikoistua makeisiin ruokiin, tuntevat viimeisimmät trendit ja kehittävät luovaa asennetta ollakseen valmiita alan tulevaisuuteen ja erottua alan tulevaisuudesta. levätä.
Esittelyssä
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
Wallace State Community College
Soveltavan tiedekunnan liitto Culinary Artsissa
- Hanceville, Yhdysvallat
Associate-tutkinto
Täysaikainen
4 lukukautta
Kampuksella
Englanti
Kokit, kokit ja ruoanvalmistustyöntekijät valmistelevat, kausivat ja kokevat laajan valikoiman ruokia useissa ravintoloissa ja muissa ruokapalveluissa.
Esittelyssä
International Career Institute
Catering & Cooking Course
- Online
Kurssi
Täysaikainen, Osa-aikainen
24 viikkoa
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
LaSalle College Vancouver
Diplomi leivonnassa
- Vancouver, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Kulttuurien huippuammattilaiset tekevät enemmän kuin vain kokata. He hallitsevat ravintoloita, tarjoavat erityistapahtumia, tarjoavat henkilökohtaisia kokin palveluja ja paljon muuta. Monille kuitenkin lopullisena tavoitteena on omistaa oma ravintola
Esittelyssä
Mt. San Antonio College
Nopeutettu neuvonta
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Nopeutettu neuvonta
Ohjelma valmistaa opiskelijoita uramahdollisuuksiin ravintoloissa, ravintola-alalla, hotelleissa, teemapuistoissa ja muissa ravintoloissa. Opiskelijat hankkivat käytännön koulutusta kaupallisten laitteiden käytössä ja hankkivat taidot, joita tarvitaan menestyäkseen kulinaarisen taiteen alalla, kuten: veitsitaidot, ruoan tuotanto, esittely, ruokalistan kehittäminen, annosvalvonta, kustannusten hallinta, ruokalistan suunnittelu ja ravitsemus. .
Esittelyssä
Stanton University
Soveltavan tieteen apulainen korealaisessa kulinaarisessa taiteessa
- Garden Grove, Yhdysvallat
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Täysaikainen, Osa-aikainen
2 vuotta
Etäopiskelu, Kampuksella
Englanti
Kulttuuritaiteen ammattikorkeakoulututkinnon ohjelma, jossa korostetaan korealaista ruokaa, on 92-yksikköinen ohjelma, jonka opetussuunnitelma määrittelee tiukan kulinaarisen koulutuksen, elintarvikealan liikkeenjohdon ja elintarvikkeiden sosiaalisten ja tieteellisten näkökohtien tutkimiseen. Tämä ohjelma keskittyy tarjoamaan käytännön kokemusta korealaisista kulinaarisista käytännöistä sekä syvällistä ymmärrystä korealaisen ruoan ja ainesosien luonteesta.
Esittelyssä
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Italian pasta ohjelma
- Parma, Italia
Sertifikaatti
Täysaikainen
3 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Tällä ainutlaatuisella kurssilla opiskelijat pääsevät italialaisen pastanvalmistuksen maailmaan ja oppivat sekä kuiva- että tuorepastan valmistustekniikoita sekä suoramyyntiä ja catering-palveluja varten tapahtuvaa tuotantoa. Tämä on täydellinen tilaisuus kaikille kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat oppia pastanvalmistuksen ja -tuotannon tekniikoita sekä tuorepastan laboratorio- että catering-tuotantoa varten, jotta he voivat saada todellista ammattimaistumiskokemusta ja ottaa askeleen eteenpäin kohti alan yrittäjyyttä.
Esittelyssä
Fox Valley Technical College
Kulinaristisen taiteen apulaistutkinto
- Appleton, Yhdysvallat
Associate-tutkinto
Täysaikainen, Osa-aikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Jos haluat viedä rakkautesi ruoanlaittoon uudelle tasolle, ura kulinaarisen taiteen parissa saattaa olla sinulle oikea valinta. Opit valmistamaan keittoja, lihaa, vihanneksia ja jälkiruokia sekä kastikkeita, lisukkeita ja salaatteja. Opit, mitä keittiöhenkilökunnan työn koordinointi ja ohjaaminen vaatii – kaikkea ruokalistan suunnittelusta ja tarvikkeiden ostamisesta lopulliseen esittelyyn. Lisäksi voit hallita budjetteja ja koordinoida ruoanvalmistusta palvelun kanssa. Halusitpa sitten työskennellä paikallisessa kahvilassa tai omistaa oman fine dining -ravintolasi, tämä ohjelma (tarjotaan vakio- tai nopeutetussa muodossa) antaa sinulle tarvitsemasi perustan.
Esittelyssä
Riverside City College
Leipomo- ja leivonnaisten tiedemies
- Riverside, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Baking & Pastry Program osoitteessa Riverside City College keskittyy ammatillisiin oppimistavoitteisiin Ura- ja tekninen koulutus -osastomme kautta. Ohjelman edetessä yhteisömme ja ympäröivien alueiden opiskelijat oppivat leipomisen ja leivonnaisten perusteet hiivataikinan valmistuksesta kakkuihin ja leivonnaisiin ympäri maailmaa. Lisäksi opiskelijat oppivat asianmukaiset elintarviketurvallisuus- ja sanitaatiokäytännöt, jotka on asetettu alan vertailuarvoissa. Tämä tieto vangitaan perinteisten oppimistyylien sekä käytännönläheisen lähestymistavan avulla, jossa opiskelijat voivat ymmärtää materiaalia paremmin. Ohjelman aikana opiskelijat jatkavat henkilökohtaisten tyyliensä ja kulttuuritaustojensa edustamista päällystettyjen jälkiruokien kautta edistyneisiin tekniikoihin, kuten suklaan ja sokerin taiteeseen. Opiskelijoita rohkaistaan kriittisen ajattelun avulla leivonnaisten ainesosien toimivuudesta ja niiden roolista koko leivontaprosessin aikana. Parantaakseen edelleen tietämystään ja ulottuvuuttaan yhteisön sisällä, opiskelijoiden on kommunikoitava ja tehtävä yhteistyötä alan kumppaneiden ja johtajien kanssa vahvistaakseen oppimistaan.
Esittelyssä
Delaware County Community College
Associate Applied Science, Culinary Arts
- Philadelphia, Yhdysvallat
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Culinary Arts -ohjelma valmistaa opiskelijoita työllistymiseen elintarvikepalvelualan eri osa-alueilla sellaisissa tehtävissä kuin ravintolakokki, juhlakokki, sous-kokki, keittiöpäällikkö, tuotannon kokki, linjakokki ja valmistava kokki. Ohjelma sisältää akateemisia kursseja, taitojen kehittämistä keittiölaboratorioilla ja käytännön harjoittelukokemusta.
Esittelyssä
Laney College
Leivonta- ja leivonnaistieteen tohtori
- Oakland, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Laney College tarjoaa kaksi pääainetta kulinaarisissa taiteissa. Nämä kaksivuotiset sertifikaattiohjelmat tarjoavat opiskelijoille käytännön tietoa, taitoja ja kokemusta menestyäkseen luovassa ja palkitsevassa urassa ravintola- ja vieraanvaraisuusalalla.
Esittelyssä
Universidad Rey Juan Carlos
Nopeutettu neuvonta
Yliopiston jatkokurssi Ruoan säilöntä- ja kypsennystekniikat, tyhjiö ja viides valikoima
- Madrid, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
2 kuukautta
Etäopiskelu
Espanja
Nopeutettu neuvonta
Kurssi perustuu elintarvikkeiden säilöntä- ja ruoanlaittotekniikoiden opiskeluun, mukaan lukien teollisella tasolla käytettävät tekniikat ja joka auttaa opiskelijaa hankkimaan eri tekniikoiden perustana olevat teoreettis-tieteelliset perusteet, joiden avulla hän voi parantaa ammatinharjoittamisen taitoja parantamalla sekä jalostettujen elintarvikkeiden laatua että turvallisuutta. Sisältö sisältää elintarvikkeiden mikrobiologian perussisällöt, säilöntätekniikat kylmällä, lämmöllä, kuivauksella ja dehydraatiolla sekä tyhjiössä, modifioidussa ja kontrolloidussa suojailmakehässä. Lisäksi se sisältää kulinaarisia tekniikoita ruoan säilöntään ja valmistukseen perinteisestä avantgardiseen, painottaen erityisesti tyhjiötekniikkaa.
Esittelyssä
Mission College
Nopeutettu neuvonta
Associate in Science in Culinary Arts
- Santa Clara, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
60 tuntia
Kampuksella
Englanti
Nopeutettu neuvonta
Culinary Arts Associates in Science on tarkoituksellinen ja erityinen laajennus Hospitality Management -ohjelmaan osoitteessa Mission College . Opiskelija saa vankan hallinnan koko toimialalla yleisistä perinteisistä ja moderneista ruoanvalmistus-, esittely- ja palvelukäytännöistä. Menusuunnittelun kustannusten hallintaa ja turvallisen, oikeudenmukaisen ja tasapuolisen työympäristön ylläpitämistä vahvistetaan. Vaaditaan täydellinen kokin univormu.
Esittelyssä
Hudson County Community College
AAS kulinaarisessa taiteessa
- Jersey City, Yhdysvallat
- Union City, Yhdysvallat
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Tämä koulutusohjelma tarjoaa kattavan kaksivuotisen kulinaarisen koulutuksen, joka valmistaa opiskelijoita lähtötason ravintola- ja ruokapalvelutehtäviin kokkeina, asemakokkina, sous-kokkeina, leipureina ja ravintolapäälliköinä. Vaaditut kurssit esittävät opiskelijoille kaikki ruokapalvelutoiminnan osa-alueet, mukaan lukien ruoanvalmistus, ravitsemus, ostomenettelyt, valikkosuunnittelu, varusteet ja pöytäpalvelut.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet
Ruokakulttuuria opiskeltaessa perehdytään ruuan valmistamiseen ja näyttävään kattaukseen. Opiskelijat oppivat, kuinka luodaan syötäviä taideteoksia. Opiskelijat voivat valita vain yhden erikoistuneemman aihepiirin tai oppia yleisemmällä tasolla useasta eri aihepiiristä.