72 Ruoka Tiede degrees found
- Terveydenhuolto
- Ravitsemustieteet
- Ruoka Tiede
- Pohjois-Amerikka39
- Eurooppa19
- Oseania10
- Aasia2
- Afrikka2
72 Ruoka Tiede degrees found
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Jatkokurssi edistyneistä kulinaarisista tekniikoista: molekyyligastronomia, tuli ja matala lämpötila
- Barcelona, Espanja
Jatkotutkinnon sertifikaatti
Osa-aikainen
3 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Molekyylikeittiö, tuli ja matalat lämpötilat. Tutustu edistyneen ruoanlaiton taiteeseen ja herätä kulinaarinen nerousi Advanced Culinary Techniques -lisäkurssilla, joka vie sinut gastronomisten rajojen yli. Vie kulinaarinen urasi uudelle tasolle hallitsemalla avantgarde kulinaarisia tekniikoita ja teknologiaa.
Esittelyssä
Universidad Austral
Agri Food Tech -tutkinto
Diplomi
Täysaikainen
6 kuukaudet
Kampuksella
Espanja
Diplomi hankkii perustietoa AgriFoodtech-ekosysteemistä, uusien teknologioiden kehityksestä ja niiden vaikutuksista sekä kestävästä toteuttamisesta maatalous- ja elintarvikeketjussa.
Esittelyssä
Maastricht School of Management
Kestävien elintarvikejärjestelmien MBA-erikoistumiskesäkurssi
- Maastricht, Alankomaat
Kesäkurssit
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Maastricht School of Managementin MBA-koulutusohjelma Sustainable Food Systems (kestävät elintarvikejärjestelmät) tarjoaa kattavan ymmärryksen kestävän elintarviketuotannon ja -jakelun periaatteista, haasteista ja mahdollisuuksista. Tämä osaamisala on suunniteltu antamaan sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset luodaksesi arvoa elintarvikejärjestelmissä, jotka hyödyttävät asiakkaita, yhteiskuntaa ja ympäristöä.
Esittelyssä
Fanshawe College
Graduate Certificate in Food Processing - Product Development
- London, Kanada
Ylemmän korkeakoulututkinnon sertifikaatti
Täysaikainen
45 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
University of Veterinary Sciences
Ruokahygienian kesäkoulu 2023
- Brno, Tšekki
Kesäkurssit
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Ensimmäisen viikon ohjelma keskittyy liha- ja lihatuotehygieniaan ja toisen viikon ohjelma sisältää maidon ja maitotuotehygienian aiheita. Käytännön ja teoreettinen koulutus, laboratoriotaidot, retket maatiloille, elintarviketeollisuudelle ja teurastamoon. Mahdollisuus osallistua vain ensimmäiselle tai toiselle kurssille
Esittelyssä
Scuola Superiore Sant’Anna
CISOD - Ruoka, kestävä kehitys ja oikeudet
- Pisa, Italia
Kurssi
Täysaikainen
5 päivää
Kampuksella
Italialainen
CISOD - Food, Sustainability and Rights -hankkeessa kausikoulu tutustuttaa osallistujat kiireelliseen elintarvikealan kestävyyteen ja tutkii, miten voidaan rakentaa kestäviä ja ilmastonkestäviä maatalous- ja elintarvikejärjestelmiä yhteiskunta- ja biotieteiden välisen vuoropuhelun avulla. Keskustelussa käsitellään lainsäädännöllisiä ja muita kuin lainsäädännöllisiä toimenpiteitä sosiaalisesti osallistavien ja ympäristön kannalta tehokkaampien elintarvikejärjestelmien luomiseksi.
Esittelyssä
Centennial College
Kehittynyt tutkintotodistus elintarviketekniikassa
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Täydentävä diplomi
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Englanti
Centennial College 's Food Science Technology -ohjelma tutkii monia prosesseja, joita ruoka kokee kulkiessaan pellolta haarukkaan.
Esittelyssä
ISAG - European Business School
Ammattimainen korkea-asteen tekninen kurssi catering- ja juomateollisuudessa
- Porto, Portugali
- Online
Kurssi
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Portugalin kieli
Tämän kurssin tavoitteena on kouluttaa erikoistuneet ylemmän tason teknikot ohjaamaan, koordinoimaan ja ohjaamaan ruoka- ja juomapalveluiden (Ruoka ja juoma) toimintoja ja toimintoja ravintola- ja juomalaitoksissa, joko hotelliyksiköihin integroituina tai ei, takaamaan palvelun laadun, optimoinnin. resursseja ja liiketoiminnan kannattavuuden maksimoimista.
Esittelyssä
University of Johannesburg
Tutkintotodistus (laajennettu) elintarviketeknologiasta
- Johannesburg, Etelä-Afrikka
Diplomi
Täysaikainen
4 vuotta
Kampuksella
Englanti
Ruokateknologian tutkintotodistuksen (jatkettu) päätarkoitus on kehittää tutkinnon suorittaneita henkilöitä, jotka pystyvät osoittamaan keskittyneen tietämyksen ja taidot elintarviketeknologiasta. Ohjelma keskittyy siis keskittymään siihen, että opiskelijoille annetaan perusteellinen ja erikoistunut tieto elintarviketeknologiateollisuuteen sovellettavista yleisistä periaatteista ja käytännön taidoista.
Esittelyssä
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Yliopiston jatkokurssi Pyöreä gastronomia ja kasvistuotteiden akateeminen hoito KMO
- Madrid, Espanja
- Alcorcón, Espanja + 3 more
Kurssi
Täysaikainen
5 kuukaudet
Sekoitettu
Espanja
Fast-track counseling
Kierto gastronomian käsitteen tuntemisen ja toteutuksen avulla voidaan parantaa ravintola- ja catering-yritysten negatiivisia vaikutuksia sekä luoda etiikkaa, joka liittyy gastronomian kestävämpään ja osallistavampaan kehittämiseen. Tehokas seuranta puolestaan mahdollistaa parempien taloudellisten tulosten ja innovaatioiden vauhdittamisen sekä herättää väestössä uteliaisuutta löytää uusia talouskasvun mahdollisuuksia.
Esittelyssä
Alison Free Online Learning
Elintarvikkeiden HACCP-järjestelmän käyttöönottokurssi elintarviketeollisuudessa
- Online USA
Kurssi
Täysaikainen, Osa-aikainen
1 tunnin
Etäopiskelu
Englanti
Tämä elintarviketurvallisuuskurssi kattaa vaarojen analysoinnin ja kriittisten valvontapisteiden (HACCP) elintarviketurvallisuusjärjestelmän toteuttamisen elintarviketeollisuudessa. Kerromme, miten elintarvikkeita suojataan kontaminaatiolta niiden käsittelyn aikana. Näytämme myös, miten HACCP-järjestelmän "ennakko-ohjelmat" (PRP) pannaan asianmukaisesti täytäntöön, ja esitämme sen alustavat vaiheet ja seitsemän periaatetta, joiden avulla varmistetaan, että elintarviketurvallisuus on suojattu laitoksessasi.
Esittelyssä
University of Otago
Postgraduate Diploma in Science (PGDipSci) in Food Science
- Dunedin, Uusi-Seelanti
Jatkotutkintodiplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Esittelyssä
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Elintarviketuotannon ammattitutkinto (täydennys)
- Rauma, Suomi
Kurssi
Täysaikainen
12 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Suomalainen
Kehitä taitojasi ja asiantuntemustasi elintarviketuotannon alalla 12 kuukauden täydennysohjelmalla. Suunniteltu hakijoille, joilla on aiempaa kokemusta alalta. Sijaitsee Raumalla, Suomessa, joka tunnetaan maan elintarviketuotannon keskuksena. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen oppimisympäristön alan huippuosaamisen ympäröimänä.
Esittelyssä
Centennial College - Canada
Ruokapalvelutyöntekijän tutkinto
- Online
Sertifikaatti
Osa-aikainen
Etäopiskelu
Englanti
Tämä online-ohjelma on tarjolla niille, jotka haluavat jatkaa uraa elintarvikealalla. Tämä todistusohjelma antaa sinulle työtaidot ja auttaa sinua sopeutumaan alan muutoksiin. Terveydenhuollon ruokapalveluun keskittyvät kurssit on kehitetty yhteistyössä terveys- ja pitkäaikaishoidon ministeriön, ammattijärjestöjen ja työnantajien kanssa.
Esittelyssä
Charles Darwin University
Certificate IV in Commercial Cookery
- Darwin, Australia
Sertifikaatti
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Terveydenhuolto Ravitsemustieteet Ruoka Tiede
Mikä on elintarviketiede?
Elintarviketiede tutkii ruokaa ja sen suhdetta ympäristöön, yhteiskuntaan ja talouteen. Se sisältää elintarvikkeiden tuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen tutkimuksen. Elintarviketiede kattaa myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen.
Mitä voin tehdä elintarviketieteiden tutkinnolla?
Elintarviketieteen tutkinto voi johtaa uraan elintarviketeollisuudessa, joka työskentelee esimerkiksi elintarviketuotannon, jalostuksen, turvallisuuden ja ravitsemuksen aloilla. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös elintarvikeperäisten sairauksien ja saastumisen tutkimuksen alalla. Elintarviketieteen taustan omaavilla on mahdollisuuksia työskennellä valtion virastoissa tai yksityisissä yrityksissä, jotka osallistuvat elintarviketeollisuuden sääntelyyn. Elintarviketieteiden tutkinnon suorittaneet voivat jatkaa uraa akateemisessa maailmassa, opettaa ja tehdä tutkimusta yliopistoissa ja korkeakouluissa.
Miksi opiskella elintarviketieteitä?
Elintarviketiede on tärkeää useista syistä. Se auttaa meitä ymmärtämään, miten ruoka vaikuttaa terveyteemme ja ympäristöön, mikä voi auttaa parantamaan elintarvikkeiden tuotanto- ja jalostusmenetelmiä ja varmistamaan, että syömämme ruoka on turvallista ja ravitsevaa. Opiskelemalla elintarviketiedettä voimme myös oppia lisää siitä, miten ehkäistä ja hallita elintarvikeperäisiä sairauksia. Lopuksi elintarviketiede auttaa meitä ymmärtämään monimutkaisia taloudellisia ja sosiaalisia tekijöitä, jotka vaikuttavat elintarvikkeiden tuotantoon ja kulutukseen.
Elintarviketieteiden tutkinnot
Elintarviketieteiden tutkintoja tarjotaan perustutkinto- ja jatko-opinnoissa. Perustutkinto-ohjelmat kestävät tyypillisesti neljä vuotta ja kattavat aiheita, kuten elintarvikekemia, mikrobiologia ja ravitsemus. Jatko-ohjelmat kestävät yleensä kaksi vuotta ja sisältävät kursseja kehittyneistä elintarviketieteen aiheista, jotka kattavat elintarvikefysiikan ja tekniikan.