37 Ravintolan johtaminen degrees found
- Elintarviketutkimus
- Elintarvike- ja juomateollisuus
- Ravintolan johtaminen
- Pohjois-Amerikka23
- Eurooppa12
- Aasia2
37 Ravintolan johtaminen degrees found
Esittelyssä
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Espanja
Jatkotutkintodiplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella
Esittelyssä
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Teknisen gastronomian ja ravintolapalvelun akateeminen kurssi
- Barcelona, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
3 vuotta
Kampuksella
Espanja
Ansaitse kaksi tutkintoa kolmessa vuodessa. Tule ammattilaiseksi keittiössä ja ruokasalissa! Jos olet aina haaveillut kokin, maît d':n, sommelierin tai päätarjoilijan urasta ja olet intohimoinen kaikkeen ruoanlaittoon ja ravintoloihin liittyvään, tämä on paikka sinulle. Gastronomian ja restauroinnin teknikon kanssa opit tekemällä minuutista 1 tullaksesi ammattilaiseksi, jota olet aina halunnut olla.
Esittelyssä
OSTELEA | Distancia
Korkeampi kurssi catering- ja ruoka- ja juomayhtiöiden johtamisesta
- Madrid, Espanja
- Barcelona, Espanja + 1 more
Kurssi
Osa-aikainen
9 kuukaudet
Sekoitettu, Etäopiskelu
Espanja
Matkailu on yksi Espanjan talouden merkittävimmistä taloudellisista toiminnoista ja yksi maan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen perussektoreista. Alalla ravintola-alue, jolla on yli 270 000 toimipaikkaa ja 1,3 miljoonaa työpaikkaa, on yksi nopeimmin kasvavista alueista ja yksi matkailun keskeisistä osa-alueista.
Esittelyssä
LaSalle College Vancouver
Diploma in Hospitality
- Vancouver, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
LaSalle College Vancouver kansainvälisessä kulinaarikoulussa ymmärrämme, että onnistunut kommunikointi kaikkien toimijoiden välillä - keittiössä ja talon etupuolella - pitää asiat sujuvasti ja edistää kaikkien kulinaaristen hankkeiden yleistä menestystä.
Esittelyssä
Mt. San Antonio College
Fast-track counseling
Tutkijatohtori vieraanvaraisuudesta ja ravintolahallinnosta
- Los Angeles, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Tämä vieraanvaraisuuden ja ravintolanhallinnan tiedemies valmistelee opiskelijoita keskitason tai manager-in-Training-asemaan vieraanvaraisuusalalla. Opiskelijat saavat käytännön ja johtamiskoulutuksen elintarviketurvallisuudesta ja sanitaatiosta, ruoan tuotannosta, ruokasalipalvelun hallinnasta, valvonnasta, kustannusten hallinnasta, kirjanpidosta, majoitushallinnosta ja vieraanvaraisuudesta.
Esittelyssä
Centennial College
Culinary Management
- Online Canada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
Laney College
Associate of Science in Restaurant Management
- Oakland, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Onko ruoka taiteesi? Rakastatko paistuvan ruoan ääntä ja tuoksua? Nautitko siitä, että "ravitset" ihmisiä luomillasi resepteillä? Tunnetko sisimmässäsi salaa, että voisit olla seuraava huippukokki? Jos vastasit KYLLÄ johonkin näistä kysymyksistä, Laney Collegen ravintola-alan koulutusohjelma voi olla juuri oikea paikka sinulle!
Esittelyssä
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Yliopiston jatkokurssien tulonhallinta catering-keskuksissa
- Madrid, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
2 kuukaudet
Etäopiskelu
Espanja
Fast-track counseling
Revenue Management on johtamisfilosofia, joka lisää kiinteän kapasiteetin palveluyritysten, kuten hotellien, lentoyhtiöiden jne., kannattavuutta. Näillä aloilla toteutus on tällä hetkellä korkea. Ravintolasektorilla on hyvin samankaltaisia ominaisuuksia kuin näillä toimialoilla, joten sen soveltaminen olisi erittäin mielenkiintoinen, mutta sen käyttö ei ole vielä laajalle levinnyt.
Esittelyssä
George Brown College
Ruoka- ja juomajohdon tutkinto – ravintolajohtaminen
- Toronto, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Uppoudu vieraanvaraisuuteen keskittyneiden yksilöiden yhteisöön ja tutki intohimoasi ruoka- ja juoma-alaa kohtaan. Kehitä liiketoimintakykyäsi menestyvän ruoka- ja ravintolajohtamisen viidessä avainpilarissa: markkinointi, myynti, henkilöstöjohtaminen, toiminnan johtaminen ja rahoitus. Paranna oppimiskokemustasi yhdistämällä teoreettinen tieto todelliseen käytännön kokemukseen huippuluokan simulaatiolaboratorioissamme, maailmankuulussa Chefs' House -ravintolassa ja eloisissa alan verkostoitumistapahtumissa. Tämä on paikka aloittaa urasi ravintolajohtamisen maailmassa.
Esittelyssä
ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering
Postgraduate in Design of Bars and Restaurants
- Barcelona, Espanja
- Madrid, Espanja
Ylemmän korkeakoulututkinnon diplomi
6 kuukaudet
Kampuksella
Espanja
Esittelyssä
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Ravintola- ja catering-palvelujen ammattitutkinto, kokki/kokki (täydennyskoulutus)
- Pori, Suomi
Kurssi
Täysaikainen
14 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Suomalainen
Kattava 14 kuukauden mittainen kulinaarinen koulutusohjelma, joka on suunniteltu kaikille kulinaristitaustaisille henkilöille. Koulutus kattaa keskeiset kulinaariset taidot ja liiketoimintataidot. Työpaikalla tapahtuva harjoittelu on olennainen osa ohjelmaa, ja se tarjoaa käytännön kokemusta todellisissa ympäristöissä. Ohjelmamaksu sisältää kurssin aikana käytettävät raaka-aineet sekä ammattipuvut ja veitsisarjan.
Esittelyssä
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Diploma in Culinary Management
- Ottawa, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Ravintolamestarin IHK kurssi
- Germany Online, Saksa
Kurssi
Täysaikainen
24 kuukaudet
Etäopiskelu
Saksan kieli
Olla täydellinen isäntä – tämä pyrkimys on veressäsi. Ravintolapäällikkönä IHK varmistat, että vieraasi tuntevat olonsa täysin kotoisaksi, saat asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua sekä pidät samalla silmällä taloudellisia näkökohtia.
Glendale Community College
Kumppania tieteen hotelli / ravintola hallinta
- Glendale, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Suoritettuaan ohjelman opiskelijat osoittaa taitoja ja tietämystä alan ravintolan johto mukaan lukien: ammatillinen ruoanlaitto, puhtaanapito käytäntöjä, institutionaalisten osto-, juoma ja baari toimintaa, juhla ja catering esitys ja hallinnan periaatteet elintarvikkeiden huoltohenkilöstö.
Pima Community College
Työtoveri taiteen hotelli- ja ravintola hallinta - jossa on siirto 4 vuoden yliopisto
- Tucson, Yhdysvallat
Associate of Arts ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Opi perusperiaatteet hotelli- ja ravintola hallinta samalla täydentämään alemman jako tarvitaan kursseja kandidaatin tutkinto Hotelli- ja ravintola ...
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ravintolan johtaminen
Ravintolan hallintaohjelmat voivat antaa opiskelijoille laajan tietämyksen hallinnollisista tehtävistä, organisaatiotaitoista ja protokollista. Ravintolan johtajat oppivat osallistumaan asiakkaiden tarpeisiin ja voivat vastata uusien työntekijöiden palkkaamisesta ja kouluttamisesta. Työntekijät ovat usein vastuussa palkansaajista.