26 Ravintolan johtaminen tutkintoa löytyi
- Elintarviketutkimus
- Elintarvike- ja juomateollisuus
- Ravintolan johtaminen
- Pohjois-Amerikka17
- Eurooppa7
- Aasia2
26 Ravintolan johtaminen tutkintoa löytyi
Esittelyssä
Centennial College
Culinary Management
- Online Canada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
LaSalle College Vancouver
Diploma in Hospitality
- Vancouver, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
LaSalle College Vancouver kansainvälisessä kulinaarikoulussa ymmärrämme, että onnistunut kommunikointi kaikkien toimijoiden välillä - keittiössä ja talon etupuolella - pitää asiat sujuvasti ja edistää kaikkien kulinaaristen hankkeiden yleistä menestystä.
Esittelyssä
Mt. San Antonio College
Nopeutettu neuvonta
Tutkijatohtori vieraanvaraisuudesta ja ravintolahallinnosta
- Los Angeles, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Nopeutettu neuvonta
Tämä vieraanvaraisuuden ja ravintolanhallinnan tiedemies valmistelee opiskelijoita keskitason tai manager-in-Training-asemaan vieraanvaraisuusalalla. Opiskelijat saavat käytännön ja johtamiskoulutuksen elintarviketurvallisuudesta ja sanitaatiosta, ruoan tuotannosta, ruokasalipalvelun hallinnasta, valvonnasta, kustannusten hallinnasta, kirjanpidosta, majoitushallinnosta ja vieraanvaraisuudesta.
Esittelyssä
OSTELEA | Distancia
Korkeampi kurssi catering- ja ruoka- ja juomayhtiöiden johtamisesta
- Madrid, Espanja
- Barcelona, Espanja + 1 more
Kurssi
Osa-aikainen
9 kuukautta
Sekoitettu, Etäopiskelu
Espanja
Matkailu on yksi Espanjan talouden merkittävimmistä taloudellisista toiminnoista ja yksi maan sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen perussektoreista. Alalla ravintola-alue, jolla on yli 270 000 toimipaikkaa ja 1,3 miljoonaa työpaikkaa, on yksi nopeimmin kasvavista alueista ja yksi matkailun keskeisistä osa-alueista.
Esittelyssä
Laney College
Associate of Science in Restaurant Management
- Oakland, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Onko ruoka taiteesi? Rakastatko paistuvan ruoan ääntä ja tuoksua? Nautitko siitä, että "ravitset" ihmisiä luomillasi resepteillä? Tunnetko sisimmässäsi salaa, että voisit olla seuraava huippukokki? Jos vastasit KYLLÄ johonkin näistä kysymyksistä, Laney Collegen ravintola-alan koulutusohjelma voi olla juuri oikea paikka sinulle!
Esittelyssä
Universidad Rey Juan Carlos
Nopeutettu neuvonta
Yliopiston jatkokurssien tulonhallinta catering-keskuksissa
- Madrid, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
2 kuukautta
Etäopiskelu
Espanja
Nopeutettu neuvonta
Revenue Management on johtamisfilosofia, joka lisää kiinteän kapasiteetin palveluyritysten, kuten hotellien, lentoyhtiöiden jne., kannattavuutta. Näillä aloilla toteutus on tällä hetkellä korkea. Ravintolasektorilla on hyvin samankaltaisia ominaisuuksia kuin näillä toimialoilla, joten sen soveltaminen olisi erittäin mielenkiintoinen, mutta sen käyttö ei ole vielä laajalle levinnyt.
Hotelfernschule Poppe+Neumann
Ravintolamestarin IHK kurssi
- Germany Online, Saksa
Kurssi
Täysaikainen
24 kuukautta
Etäopiskelu
Saksan kieli
Olla täydellinen isäntä – tämä pyrkimys on veressäsi. Ravintolapäällikkönä IHK varmistat, että vieraasi tuntevat olonsa täysin kotoisaksi, saat asiantuntevaa neuvontaa ja palvelua sekä pidät samalla silmällä taloudellisia näkökohtia.
Bergen Community College
Business Technologies AAS – Hotelli/ravintola – Hospitality Management
- Paramus, Yhdysvallat
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Täysaikainen
4 lukukautta
Kampuksella
Englanti
Hospitality Management -ohjelman tavoitteena on kehittää 2000-luvun kulinaarisia ja vieraanvaraisia ammattilaisia korkealaatuisen käytännön, teoreettisen ja analyyttisen työselostuksen avulla. Ohjelmassa korostuvat kulinaariset taiteet, catering, vieraanvaraisuus ja majoitus. Opiskelijat jatkavat opintojaan aktiivisten oppimis- ja mentorointimahdollisuuksien kautta keskittyen johtamiseen, kriittiseen ajatteluun, henkilökohtaiseen kasvuun sekä vuorovaikutukseen alan ammattilaisten kanssa sekä luokassa että valitsemallaan alalla. Externshipin kautta ohjelma valmistaa opiskelijoita tulemaan johtajiksi, joilla on kyky muokata vieraanvaraisuuden ja kulinaarisen teollisuuden tulevaisuutta.
Arizona Culinary Institute
Tutkinto kulinaarisesta taiteesta, leivonnasta ja ravintolan johtamisesta
- Scottsdale, Yhdysvallat
Diplomi
Arizona Culinary Institute ohjelma on suunniteltu hyödyntämään aikaasi ja resurssejasi järkevästi ja tehokkaasti.
PERHO CULINARY, TOURISM & BUSINESS COLLEGE
Ravintolapalveluiden ammattitutkinto
- Helsinki, Suomi
Kurssi
Kampuksella
Englanti
Ravintolapalveluiden ammattitutkinto on keskiasteen ammatillinen koulutus, ja noudatamme Suomen virallista kansallista opetussuunnitelmaa. Tutkinto tarjoaa laaja-alaista ja monipuolista taitoa ruoanlaittoon, tarjoiluun, myyntiin ja asiakaspalveluun.
Heritage College
Hotellien ja ravintoloiden johtajan uraohjelma
- Ottawa, Kanada
Täydentävä diplomi
Kampuksella
Englanti
Luo matka Vieraanvaraisuusalalla on jokaiselle jotakin. Tämä ohjelma ylittää paljon hotellit ja ravintolat. Ohjelmamme tarjoavat laajan valikoiman tyydyttäviä uroja, haluatko olla valokeilassa tai haluatko työskennellä kulissien takana. Matka alkaa täältä. Käytännön kokemus reaalimaailmasta Kattava ohjelmamme parantaa oppimista yhdistämällä teorian käytännön kokemuksiin paikan päällä olevassa ravintolassa, keittiössä ja hotellissa. Kurssit on suunniteltu valmistelemaan sinua omaan todelliseen matkallesi, yhteistyöharjoittelujen ja harjoittelujaksojen avulla terävöittämään taitojasi erilaisilla vieraanvaraisuuden aloilla. Johtaminen tulevaisuudessa Jokaisen menestyvän yrityksen takana on vahva ja joustava johtaja, joka on valmis ottamaan vastaan kaiken, mikä tulee heidän tielleen. Valmistuneet oppivat hallitsemaan 2000-luvun haasteita strategisella lähestymistavalla auttamalla rakentamaan kukoistavaa organisaatiota.
GEA Institute
EDISTYNYT DIPLOMA HOTELLI- JA RAVINTOLAHALLINNASSA DIGITAALISEN LIIKETOIMINNAN ERITTELYYN
- Singapore, Singapore
Diplomi
Kampuksella
Englanti
Hotelli- ja ravintola-alan johtavan tutkinnon erikoistuminen digitaaliseen liiketoimintaan on kattava ohjelma, joka keskittyy vahvan perustavanlaatuisen ymmärryksen kehittämiseen vieraanvaraisuuden ja ravintolatoiminnan ja johtamisen avainalueista keskittyen voimakkaasti digitaaliseen liiketoimintaan nykyisessä ja tulevassa taloudessa.
College of Gastronomy (Colegio Superior de Gastronomía)
Edistynyt tutkintotodistus - Ravintolakeittiöiden kulinaaristen innovaatioiden ja toiminnan erikoisuus
- Mexico City, Meksiko
Täydentävä diplomi
Kampuksella
Espanja
Tarjoaa tietoa elintarvike- ja juoma-alan toiminnasta niin, että se mukautuu teollisuuden tarpeisiin huippuluokan kulinaarisista tekniikoista ottaen huomioon suolainen ja makea keittiö sekä ravintolakeittiön johtamisen suunta.
Chippewa Valley Technical College
CULINARY HALLINTA
- Online USA
Associate-tutkinto
Kampuksella
Englanti
Ruokapalveluteollisuus on yksi alueen johtavista työnantajista, ja CVTC vastaa näiden urojen kysyntään uudella kaksivuotisella Culinary Management -diplomilla.
San Jacinto College
AAS kulinaarisessa taiteessa - kokkien koulutus / ravintola-hallinta
- Pasadena, Yhdysvallat
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Kampuksella
Englanti
Culinary Arts -ohjelma tarjoaa peruskoulutusta kokkeille ja oppisopimuskokkeille. Peräkkäiset kurssit mahdollistavat teknisen ruoanvalmistus- ja palvelutaidon kehittämisen, ruoan ja juomien koostumuksen periaatteiden ymmärtämisen, kokemuksen ammattimaisten ruokapalvelulaitteiden käytöstä ja ylläpidosta sekä valvonnan perustason kehittämisen.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Elintarvike- ja juomateollisuus Ravintolan johtaminen
Ravintolan hallintaohjelmat voivat antaa opiskelijoille laajan tietämyksen hallinnollisista tehtävistä, organisaatiotaitoista ja protokollista. Ravintolan johtajat oppivat osallistumaan asiakkaiden tarpeisiin ja voivat vastata uusien työntekijöiden palkkaamisesta ja kouluttamisesta. Työntekijät ovat usein vastuussa palkansaajista.