15 Ranskalainen keittiö degrees found
- Elintarviketutkimus
- Kansainväliset keittiöt
- Ranskalainen keittiö
- Eurooppa9
- Pohjois-Amerikka6
15 Ranskalainen keittiö degrees found
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Ranskan leivonnaisten edistynyt ammattiohjelma (todistus)
- Rennes, Ranska
- Bordeaux, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
8 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Ranskalaisen leivonnaisen taidon hallitseminen vaatii tarkkuutta ja tarkkuutta, mutta myös kykyä kehittää ja uudistaa tarjousta. Boutique-, koriste- ja tapahtumatuotteita käsitellään uudessa ohjelmassamme tarjotaksemme osallistujille uusia inspiraatioita ja tekniikoita korkeatasoisilta kondiittoreilta.
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Ranskan leivonnaisten intensiivinen ammattiohjelma (todistus)
- Paris, Ranska
- Dijon, Ranska + 2 more
Sertifikaatti
Täysaikainen
16 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Ohjelmat on suunniteltu ranskalaisten leivonnaisten ja viininvalmistuksen ammattilaisten kanssa, ja ne on mietitty viinin ja keittiön luovuusprojektin kautta ymmärtääkseen ja hankkiakseen taitotietoa ja tietämystä taiteesta, joka liittyy pian ranskalaiseen terroiriin.
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Johdatus ranskalaisen leivonnaisen perusteisiin (todistus)
- Rennes, Ranska
- Bordeaux, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
"Johdatus perusteisiin" -ohjelmat on suunniteltu erityisesti ruokaharrastajille, yrittäjiksi pyrkiville tai ammattilaisille, jotka haluavat tutustua ranskalaisen gastronomian perusteisiin. Näiden erittäin mukaansatempaavien ja käytännöllisten ohjelmien avulla osallistujat oppivat ammattitekniikoiden perusteet, ymmärtävät ammattikeittiön työympäristön ja hallitsevat ranskalaisen gastronomian ikonisimmat reseptit.
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Ranskalaisen keittiön edistynyt ammattiohjelma (todistus)
- Rennes, Ranska
- Bordeaux, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
8 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Jos olet kulinaarinen ammattilainen tai koulutettu keittiöön, tämä on jännittävä tilaisuus kehittää taitojasi, kehittää luovuuttasi, löytää oma kulinaarinen tyylisi ja löytää uusimmat trendit ja tekniikat.
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Intensiivinen ranskalaisen keittiön ammattiohjelma (todistus)
- Dijon, Ranska
- Rennes, Ranska + 1 more
Sertifikaatti
Täysaikainen
16 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Ohjelmat on suunniteltu ranskalaisen keittiön ja enologian ammattilaisten kanssa, ja ne on mietitty viinin ja keittiön luovuusprojektin kautta ymmärtääkseen ja hankkiakseen taitotietoa ja tietämystä taiteesta, joka liittyy pian ranskalaiseen terroiriin.
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Johdatus ranskalaisen keittiön perusteisiin (todistus)
- Rennes, Ranska
- Bordeaux, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
"Johdatus perusteisiin" -ohjelmat on suunniteltu erityisesti ruoan ystäville, yrittäjiksi pyrkiville tai ammattilaisille, jotka haluavat tutustua ranskalaisen gastronomian perusteisiin. Näiden erittäin mukaansatempaavien ja käytännöllisten ohjelmien avulla osallistujat oppivat ammattitekniikoiden perusteet, ymmärtävät ammattikeittiön työympäristön ja hallitsevat ranskalaisen gastronomian ikonisimmat reseptit.
Le Cordon Bleu Mexico
Grand diplôme - ruoanlaittoon ja leivontaan
- Buenavista, Meksiko
- Mexicali, Meksiko
Diplomi
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti, Espanja
Grand Diplôme® on kattavin ohjelma Ruoanlaittokoulutus ja laajempaa tunnustamista, että on olemassa tänään. Se koostuu Diploma Kitchen (Basic Sertifikaatit
Le Cordon Bleu Mexico
Keskitason kokkikurssi
- Buenavista, Meksiko
- Mexicali, Meksiko
Sertifikaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti, Espanja
Jatketaan hankittujen tietojen perustasolla, keskiaktiivisen korostaa klassinen, perinteisiä reseptejä ja esittely ruokia ja merkitys
Le Cordon Bleu Mexico
Minikeittiöt kurssi
- Buenavista, Meksiko
- Mexicali, Meksiko
Sertifikaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti, Espanja
Ensimmäisestä päivästä oppilas oppii periaatteita, perusteita, säätiöt ja ruoanlaitto tekniikoita pyrkiä kansainvälisellä tasolla, joka tarjoaa tarvittavat välineet
Le Cordon Bleu University Ottawa
Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME®
- Ottawa, Kanada
Diplomi
Kampuksella
Englanti
Edistä kulinaarista koulutusta! Aloita intensiivisin ja kattavin klassisen ranskalaisen kulinaarisen tekniikan koulutus. Le Cordon Bleu GRAND DIPLÔME® ansaitaan, kun olet suorittanut peruskurssin, keskitason ja ylemmän tason kurssit sekä keittiössä että leivonnaisissa. Lisäksi opiskelija ansaitsee keittiötodistuksen ja leivonnaisen tutkintotodistuksen. Opetussuunnitelma: GRAND DIPLÔME® yhdistää keittiö- ja leivonnaiset: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie
Ecole Lenôtre
Kokkidiplomi ECOLE Lenôtre - 7 kk
- Rungis, Ranska
Diplomi
Täysaikainen
7 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Cooking Chef -koulutus on luotu ihmisille, jotka haluavat kouluttaa tai keksiä itsensä uudelleen ruoanlaitossa, niille, jotka haluavat oppia perustasta ranskalaisen keittiön tekniikan korkealle tasolle 7 kuukaudessa.
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Ranskalaista leivonnaisten taidetodistus
- Yssingeaux, Ranska
Kurssi
Täysaikainen
6 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Kuuden kuukauden ohjelmat kulinaaristen ja leivonnaisten harrastajille, uranvaihtajille, yrittäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään gastronomisessa universumissa.
Le Cordon Bleu Mexico
Top kokkikurssi
- Buenavista, Meksiko
- Mexicali, Meksiko
Sertifikaatti
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti, Espanja
Lähestymme nykyaikaisia kansainvälisen keittiön ja uusia suuntauksia. Kurssilla rohkaistaan kehittämään hienostunut reseptejä luovuutta käyttäen ja
Le Cordon Bleu University Ottawa
Leivonnaisen perustodistus
- Ottawa, Kanada
Ylemmän korkeakoulututkinnon sertifikaatti
Kampuksella
Englanti
Opi klassiset tekniikat ainesosien yhdistämiseksi rikkaiksi leivonnaisiksi. Ranskalaisten konditorian tärkeimmät ainesosat ovat jauhot, voi, munat ja "savoir-faire!" Oppimalla niiden erilaisia yhdistelmiä, ominaisuuksia ja sovelluksia opit tekemään erilaisia pasteleita, kuten paistettua sipulia, paistettua feiletteä ja choux-tahnaa; ja perinteiset linnat, kuten Saint Honoré, mustametsä ja Pariisi-Brest. Esittelyt ja käytännön harjoitukset johtavat sinut askel askeleelta läpi ranskalaisen konditorian perusteet. Ensimmäinen leivonnainen on ensimmäinen askel, jota seuraa keskitaso ja ylivoimainen täytettäessä Diplôme de Pâtisserie.
Ecole Lenôtre
Ranskalaisen keittiön perusteet - 6 viikkoa
- Rungis, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
6 viikkoa
Kampuksella
Ranskan kieli, Englanti
Ranskalaisen keittiön perusteet on luotu ihmisille, jotka haluavat kouluttaa tai keksiä itsensä uudelleen ruoanlaitossa, ja niille, jotka haluavat oppia perusasioista 6 viikossa.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Kansainväliset keittiöt Ranskalainen keittiö
Ranskalaisen keittiön ohjelman tutkijat voivat odottaa oppivansa erilaisia tekniikoita, jotka liittyvät nykyaikaisiin ja historiallisiin ranskalaisiin ruoanvalmistustyyleihin, juomapareihin ja pöytäpalveluun. Näiden ammattityylien hallitseminen voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden jatkaa uraa kansainvälisellä tasolla.