Keystone logo

7 Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma
  • Tekniikan alan opinnot
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot

Reittiohjelma antaa yksilöille mahdollisuuden kehittää vahvaa toisen kielen taitoa silti silti saada opintopisteitä haluttuun asteeseen. Nämä ohjelmat kestävät tyypillisesti noin vuodessa, mutta ne ovat erittäin intensiivisiä ja kattavia.

Mikä on perusopinnot tekniikan opinnoissa? Tämä erityinen ohjelma voi ottaa osallistujille suunnittelun perusteet, jossa keskitytään siihen, miten ihmisen tekemät esineet suunnitellaan, kehitetään, parannetaan ja ylläpidetään. Koska tekniikka on erittäin matemaattinen ala, opiskelijat voivat joutua ottamaan matematiikan kursseja todistamaan kykynsä. Lisäksi luokat voivat yhdistää matematiikan luovuuteen ja reaalimaailman tietoon, ja lopullinen tavoite on innovaation edistäminen.

Yksilöt, jotka osallistuvat tähän ohjelmaan, voivat kehittää monia erinomaisia ​​tieteidenvälisiä taitoja, kuten taitoa luovasta ajattelusta, aktiivinen ongelmanratkaisukyky ja erinomainen pää numerot. Jokainen näistä ominaisuuksista voi auttaa heitä menestymään useilla uralla.

Kurssiohjelman opetuskustannukset vaihtelevat huomattavasti, ja esimerkiksi koulun sijainti ja ohjelman kesto voivat tulla esiin. Yksilöitä kannustetaan puhua koulun neuvonantajien kanssa ennen hakemuksen tekemistä.

Vaikka monet jatko-opiskelijat siirtyvät ansaita kandidaatin tai maisterin tutkinto ja suurten ja pienempien monissa aiheissa, jotkut menevät suoraan työelämään. Ne, jotka jättävät lisäkoulutuksen, saattavat havaita, että heillä on useita mielenkiintoisia uramahdollisuuksia, joista monet voivat olla rakennusalalla. Jotkut työpaikat, jotka eivät vaadi edistynyttä tutkintoa, ovat ohjelmoijat, web-kehittäjät, maanmittarit, tekniset teknikot, mekaaniset teknikot, koneistimet, operaattorit ja suunnittelijat.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat ohjelmia suunnittelussa, jossa painotetaan toista kieltä. Monet laitokset tarjoavat myös online-ohjelmia, jotka sopivat niille, joilla on tiukka aikataulu ja tiukka budjetti. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.