Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 4 Pathways  (Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma) Ohjelmat sisään Media 2024

4 Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma Ohjelmat sisään Media 2024

Yleiskatsaus

Yliopistotutkija on erityisohjelma, joka on suunniteltu tuleville yliopisto-opiskelijoille, jotka eivät ole äidinkielenään englantia tai jotka tarvitsevat ylimääräistä apua englanniksi. Yleensä yhden vuoden ohjelma, perusopetus polku yhdistää luokat Englanti lukeminen ja kirjoittaminen sekä luokkiin opiskelija valittu pääaine tai keskittyä opiskeluun.

Mikä on mediakoulutusohjelma? Media on opintojakso, joka keskittyy nykyaikaiseen massayhteistyöhön, jossa aiheet vaihtelevat eettisestä journalismista informaatioteoriaan ja video- ja äänilaitteisiin. Opiskelijoilla on tavallisesti suurin osa luokistaan ​​kotimaisten opiskelijoiden kanssa, mutta niillä on myös englannin kielen tuki, jotta he voivat menestyä ensimmäisen yliopistollisen vuoden ajan ja sen jälkeen.

On olemassa useita etuja, kun otetaan huomioon mediakoulutusta. Se voi auttaa oppilaita hallitsemaan tuntematonta akateemista järjestelmää ja myös oppimaan englannin akateemisen lukemisen ja kirjoittamisen yleissopimukset. Kaikki tämä tehdään osana säännöllistä perustutkintoa, joten opiskelijat voivat keskittyä heidän merkittäviin.

Yliopistojen välisen perusopetuksen kustannukset vaihtelevat yliopistojen välillä. Kustannukset ovat kuitenkin yleensä saman verran kuin yhden koulun säännöllisessä perusopetuksessa.

Opiskelijat, jotka opiskelevat mediaopetuksessa, yleensä tekevät niin, koska he haluavat työskennellä televisiossa tai painetussa mediassa. Opiskelijan opintojen painopisteestä riippuen hän voi etsiä töitä, jotka toimivat median teknisissä näkökohdissa, kameran edessä esittelijänä tai isäntänä, tutkijana tai markkinoijana tai mediapäällikkönä. Mediatutkimukset voivat myös olla hyödyllisiä online-sisällön tuottamisessa.

&nbsp

Yliopistot, jotka palvelevat kaikentyyppisille opiskelijoille, tarjoavat kattavia perustutkintoja mediassa, mukaan lukien koulut, joiden avulla opiskelijat voivat suorittaa opintojaan verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma
  • Journalismi ja joukkoviestintä
  • Media
Opintoalat
  • Journalismi ja joukkoviestintä (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto