Keystone logo

6 Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma Ohjelmat sisään Kielet Englannin kieli Akateeminen englanti 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma
  • Kielet
  • Englannin kieli
  • Akateeminen englanti
Opintoalat
  • Kielet (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Alemman korkeakoulututkinnon Pathway-ohjelma Ohjelmat sisään Kielet Englannin kieli Akateeminen englanti

Peruskoulun koulutusohjelma on välitutkinto-ohjelma, joka on suunniteltu sellaisille henkilöille, jotka haluavat saada tutkintoa kenties toisessa maassa, mutta työskentelevät myös toisen kielen taitoaan. Tämäntyyppinen ohjelma tarjoaa usein opiskelijoille, jotka tarvitsevat parantamaan pätevyyttään, kun he lisäävät kielitaitoaan ja suorittavat opintoja tutkintoon.

Mikä on akateemisen englannin perustutkinto? Tämä on ohjelma, jonka avulla opiskelijat voivat suorittaa englantilaisia ​​opintoja, jotka lisäävät englannin kielen taitoa ja joita tavallisesti voidaan soveltaa liitännäiskoulutukseen. Opiskelijat, jotka suorittavat opintojaksoa akateemisessa englannissa, voivat myös siirtyä erikoistumisopintoihin tai siirtyä kandidaatin tutkintoon.

Akateemisia englanninkielisiä kursseja ovat kielikurssit, testinvalmistelut, keskustelututkimuskoulut ja muut luokkatyypit, joiden tarkoituksena on parantaa sekä kirjallisia että puhuttuja englantilaisia ​​taitoja. Tämän tyyppiset reitit pyrkivät yleensä lisäämään viestintä-, ongelmanratkaisu- ja ajankäytön osaamistaan. Ajanhallinta on ratkaisevaa sekä korkeakoulutuksessa että työvoimassa, ja voimakas ajan hallinta voi johtaa urakehitykseen. Ongelmanratkaisu ja tehokas viestintä ovat kaksi muuta taitoa, joita työnantajat arvostavat maailmanlaajuisesti.

Tämän tyyppisen koulutusohjelman hinta on laaja ja riippuu siitä, kuinka monta lukukautta se kestää, mitä materiaaleja tarvitaan ja missä koulu sijaitsee. Paikalliset tai online-vaihtoehdot saattavat olla edullisempia alhaisempien elinkustannusten takia, mutta ne voivat myös vaihdella.

Uramahdollisuuksien suhteen tutkinnon suorittaneilla voi olla useita vaihtoehtoja, osittain siksi, että he voivat saada monipuolisen tiedon ja taitonsa ohjelmiensa kautta. Opetus on suosittu valinta sekä yliopistossa että yliopistossa. Valmistujat voivat myös siirtyä johtajiksi, toimitusjohtajiksi tai koulujen ylläpitäjille. Niille, jotka valitsevat täsmällisemmän opintoalan, yhteiset valinnat ovat tutkija, IT-ammattilainen, lääketieteellinen teknikko ja muut.

&nbsp

Suosituksensa vuoksi yleissairaan opinnoissa keskityttävät opintojaksot löytyvät tavallisesti opiskelijan halutusta sijainnista. Jos tämä ei ole vaihtoehto, online-ohjelmat voivat olla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä yhteydenottolomake.