95 Leivonta degrees found
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Leivonta
- Pohjois-Amerikka40
- Eurooppa32
- Oseania15
- Aasia6
- Etelä-Amerikka3
95 Leivonta degrees found
Esittelyssä
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditoria, leivonta ja suklaa intensiivinen kesäohjelma
- Manresa, Espanja
Kurssi
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
The Pastry, Baking and Chocolate Intensive Summer Program -ohjelmassa opetetaan katalonialaisen leivonnan kehitystä: perinteistä ja modernia. Johdatus suklaamaailmaan sisältää temperointitekniikan, litteän suklaan muotoilun, suklaabonbonin, suklaamuotit ja taiteellisen muotoilun. Erilaiset leivätyypit, lehtitaikina ja viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) sekä katalonialaiset Hors d'oeuvre.
Esittelyssä
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Ranskalaisen ja italialaisen kondiittoritaiteen tutkinto
- Parma, Italia
- Colorno, Italia
Diplomi
Täysaikainen
2 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Opi ranskalaisen ja italialaisen leivonnaisen luomisen taito ranskalaisen ja italialaisen leivonnaisalan tutkinnossa, joka on täysin syventävä kurssi, jota opetetaan kahdessa maassa. Tämä ainutlaatuinen ohjelma on suunniteltu leivonnaisen ystäville, ja se tarjoaa: 8 viikkoa käytännönläheisiä, henkilökohtaisia koulutuksia 1 kuukauden harjoittelujakso Ranskassa tai Italiassa (valinnainen) arvostettu yhteinen tutkinto kahdesta kansainvälisesti tunnustetusta oppilaitoksesta.
Esittelyssä
Culinary Institute of Barcelona
Ammattimainen leivonnais- ja leivontakurssi
- Barcelona, Espanja
Kurssi
Osa-aikainen
3 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Espanja
Seuraavan sukupolven ammattilaisille, jotka haluavat oppia leivonnaisista, makeisista, suklaan valmistuksesta ja täydentää kokin koulutusta tai päästä makean keittiön maailmaan 21. vuosisadalla. Tutustu leivonnaisten ja suklaan valmistuksen makeaan taiteeseen tällä johdantokurssilla, joka johtaa sinut tutustumaan ravintoloiden jälkiruokien maailmaan kansainvälisessä ympäristössä.
Esittelyssä
Culinary Institute Kul IN
Professional leivonnaiset ja muokkaukset
- Sisak, Kroatia
Kurssi
Täysaikainen
12 viikkoa
Kampuksella
Englanti, Italialainen
Professional Pastry and Confections -ohjelma on suunniteltu antamaan opiskelijoille vankka perusta ja opettamaan heille tekniikat, joita he tarvitsevat aloittaakseen kondiittorina työskentelyn. Pienissä ryhmissä opettajamme voivat antaa opiskelijoille henkilökohtaista huomiota ja yksilöllistä palautetta. Opiskelijat viettävät 80 % luokka-ajasta harjoittelussa. Ohjelma kattaa leipomo- ja konditoriatuotteet, makeat ja suolaiset leivonnaiset sekä italialaiset ja ranskalaiset perusleivonnaiset. Lisäksi opiskelijat perehtyvät viinien paritteluun ja ravintolahallintoon.
Esittelyssä
LaSalle College Vancouver
Diplomi leivonnassa
- Vancouver, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Kulttuurien huippuammattilaiset tekevät enemmän kuin vain kokata. He hallitsevat ravintoloita, tarjoavat erityistapahtumia, tarjoavat henkilökohtaisia kokin palveluja ja paljon muuta. Monille kuitenkin lopullisena tavoitteena on omistaa oma ravintola
Esittelyssä
FERRANDI Paris
Intensiivinen ammattiohjelma leivän leivonnassa (sertifikaatti)
- Rennes, Ranska
- Bordeaux, Ranska
Sertifikaatti
Täysaikainen
16 viikkoa
Kampuksella
Englanti
Ranskalaisen patonin takana olevat tekniikat, täydellisen hiutaleisen croissantin valmistus, punottu briossin hallinta: jos leipä kiehtoo sinua ja haluat saada syvällistä ammatillista tietämystä aiheesta, tämä ohjelma on sinua varten! Jos olet kondiittori, joka haluaa lisätä ohjelmistoasi uuden taidon, kokki, joka haluaa valmistaa omaa leipää ravintolassasi, uranvaihtaja tai tuleva leivän leivontayrittäjä, tämä ohjelma tarjoaa sinulle hyvän ymmärtää perinteisten leivonnaisten taustalla olevaa toimintaa ja kemiaa sekä manuaalisia tekniikoita niiden luomiseen itse.
Esittelyssä
Accademia Italiana Chef S.r.l.
Pizzan ja leivän valmistuksen mestarikurssi
- Florence, Italia
Kurssi
Täysaikainen
2 viikkoa
Kampuksella
Englanti
"Master of Pizza", joka on tarjolla yksinomaan Firenzessä (Toscanassa), on 70 tunnin intensiivikurssi, joka kestää kaksi viikkoa ja jossa osallistujat hallitsevat taikinan käymisen, täytteiden valinnan ja ammattimaiset leipomistekniikat. Jokainen vaihe on käytännönläheinen, mikä takaa todellisen oppimiskokemuksen.
Esittelyssä
Skagit Valley College
Fast-track counseling
Kulinaariset taidot, leipomo- ja konditoria, AAS (AAS)
- Mount Vernon, Yhdysvallat
- Oak Harbor, Yhdysvallat + 3 more
Associate-tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Culinary Arts (CUL) -ohjelma on yksi niistä harvoista kulinaarisista ohjelmista, jotka arvostettu American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF) on hyväksynyt. Kurssisisällössä korostetaan käytännön laboratoriotyöskentelyä ja erilaisia joustavia opetustekniikoita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten oppimistyylien tarpeisiin. Painopiste on siinä, että nykyaikaisen kulinaarialan ammattilaisen on ymmärrettävä maailmanlaajuisia ruokatrendejä ja kansainvälisiä makuperiaatteita työympäristössä, jossa otetaan huomioon kulttuuriset ja yleiset erot.
Esittelyssä
Riverside City College
Leipomo- ja leivonnaisten tiedemies
- Riverside, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Englanti
Baking & Pastry Program osoitteessa Riverside City College keskittyy ammatillisiin oppimistavoitteisiin Ura- ja tekninen koulutus -osastomme kautta. Ohjelman edetessä yhteisömme ja ympäröivien alueiden opiskelijat oppivat leipomisen ja leivonnaisten perusteet hiivataikinan valmistuksesta kakkuihin ja leivonnaisiin ympäri maailmaa. Lisäksi opiskelijat oppivat asianmukaiset elintarviketurvallisuus- ja sanitaatiokäytännöt, jotka on asetettu alan vertailuarvoissa. Tämä tieto vangitaan perinteisten oppimistyylien sekä käytännönläheisen lähestymistavan avulla, jossa opiskelijat voivat ymmärtää materiaalia paremmin. Ohjelman aikana opiskelijat jatkavat henkilökohtaisten tyyliensä ja kulttuuritaustojensa edustamista päällystettyjen jälkiruokien kautta edistyneisiin tekniikoihin, kuten suklaan ja sokerin taiteeseen. Opiskelijoita rohkaistaan kriittisen ajattelun avulla leivonnaisten ainesosien toimivuudesta ja niiden roolista koko leivontaprosessin aikana. Parantaakseen edelleen tietämystään ja ulottuvuuttaan yhteisön sisällä, opiskelijoiden on kommunikoitava ja tehtävä yhteistyötä alan kumppaneiden ja johtajien kanssa vahvistaakseen oppimistaan.
Esittelyssä
Edmonds College
Associate of Applied Science Leipomo- ja konditoriataiteen alalla
- Lynnwood, Yhdysvallat
Associate of Applied Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Seattlen pohjoispuolella sijaitsevan Edmonds Collegen leipomo- ja konditoriataiteen koulutusohjelma valmistaa opiskelijoita leipomoalan uralle. Opiskelijat voivat valita yhden vuoden mittaisen leipuritodistuksen tai kaksivuotisen Associate of Technical Arts (ATA) -leipuritutkinnon. Opiskelijat oppivat tärkeitä perustaitoja, kuten entremet, erikoiskakut, katetut jälkiruoat, tortut, petit fours, ranskalaiset leivonnaiset, käsityöläisleivät ja viennoiserie. Ostajan, leipomopäällikön ja keittiömestarin roolin lisäksi opiskelijat valmistavat myös suklaata, makeisia, hääkakun ja syötävän näyttelyn.
Esittelyssä
Mission College
Fast-track counseling
Leipomo- ja leivonnaisten tiedemies
- Santa Clara, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
60 tuntia
Kampuksella
Englanti
Fast-track counseling
Leipomo- ja leivonnaisten ammatillinen tutkinto tarjoaa markkinakelpoisia taitoja, joita tarvitaan leipomo- ja ravintola-alalla edistyneeseen menestymiseen. Valmistuneet oppivat johtamisen teoriaa, liiketoimintaa sekä leivonta- ja leivonnaisia taitoja, joita tarvitaan leipomotoiminnan aloittamiseen tai johtotehtäviin leipomo-, catering- ja ravintolayrityksissä. Ydintunnit tulisi suorittaa suositellussa järjestyksessä maksimaalisen menestyksen saavuttamiseksi.
Esittelyssä
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Etäopiskelu
Englanti
Esittelyssä
Laney College
Leivonta- ja leivonnaistieteen tohtori
- Oakland, Yhdysvallat
Associate of Science ‑tutkinto
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Laney College tarjoaa kaksi pääainetta kulinaarisissa taiteissa. Nämä kaksivuotiset sertifikaattiohjelmat tarjoavat opiskelijoille käytännön tietoa, taitoja ja kokemusta menestyäkseen luovassa ja palkitsevassa urassa ravintola- ja vieraanvaraisuusalalla.
Esittelyssä
George Brown College
Leipomo- ja konditoriataiteen johtamisen tutkinto
- Toronto, Kanada
Diplomi
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Toronton keskustan sydämessä sijaitseva George Brown asettaa sinut Kanadan leivonta- ja leivonnaisten teollisuuden keskipisteeseen. Tämä alan johtajien suunnittelema kaksivuotinen leivonta- ja leivonnaisten johtamisohjelma tarjoaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet – edistyneen leipomokoulutuksen ja johtamistaidot, joita tarvitset menestyvän yrityksen toimintaan.
Esittelyssä
Santa Barbara City College
Skills Competency -palkinto leivonnassa ja leivonnaisissa
- Santa Barbara, Yhdysvallat
Kurssi
Täysaikainen
Kampuksella
Kulinaaristen taiteiden ja hotellien hallintaohjelma kehittää taitoja ja osaamista vieraanvaraisuusalan tehtäviin. Tämä ainutlaatuinen ohjelma heijastaa alan standardeja tarjoamalla koulutusta realistisessa työympäristössä. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita joko hotelli tai ravintola / kulinaarinen ohjelma.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Näytä vähemmän
Suosittu opiskelumuoto
Akateeminen kurssi Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Leivonta
Leipomo-ohjelma tai kurssi voi olla erinomainen vaihtoehto opiskelijoille, jotka ovat intohimoisia leivonnaisista, jälkiruokista ja leipoista tai haluavat vain oppia lisää leivonnasta ja sen taustasta. Se voi sisältää erilaisia tekniikoita sekä elintarvikkeiden turvallisuutta ja keittiön hallintaa.